Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The LightHouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 828 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 828 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • tecnopolisjb9181
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Maj 2017
7.4

Es todo muy chico. Y cuenta con una sola ducha. Caro para lo que es el hostel. La ubicacion esta bien hay que caminar un par de cuadras hasta el metro.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jessikabohn2784
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2017
10.0

Encantanda com o atendimento do hostel. Super bem localizado e seguro. Recomendo mil vezes

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2017
7.4

An ok place, nothing out of the originary but with most thing one expects. not all of the staff speak English and they were not very focused on the guests.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Kwi 2017
9.4

I travelled alone and met a lot of nice people here! Sometimes they went partying but it's not a party Hostel. You can relax when you want to. The breakfast was okay, they have buns, ham and cheese so when you love Marmelade etc. you should bring it with you haha. But that's the only "negative" thing I can say about the hostel. The staff was very friendly and helpful but the one older staff can't speak in a fluent English what'a a little bit difficult in some situation but everything was fine

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Kwi 2017
5.7

Ao chegar no hostel eu fiquei contente com as instalações. Contudo, minha primeira impressão se mostrou bem enganosa: tive de tomar banho frio por vários dias (sendo que avisei logo no primeiro dia do problema e minha reclamação não foi levada a sério) e aguentar um dia inteiro sem água no hostel. O pior não foram os problemas apresentados pelas instalações do hostel, mas sim a total ausência de proatividade dos funcionários, que não se prestaram a avisar os hóspedes do ocorrido.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
10.0

Hostel muito aconchegante e ambiente familiar. Recomendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Mar 2017
5.4

La ubicación buena, a 4 cuadras de la playa, con muchos lugares para comer y lugares para tomar bus y metro. La limpieza mala, tiene solo un baño muy pequeño para las dos habitaciones . La habitación era para 9 personas con cucheta de tres pisos. El personal de recepción regular, excepto Roberta que se portó muy bien, simpática y dispuesta a ofrecerte toda la información que necesite. El desayuno muuuy precario. No es un lugar donde la vas a pasar horrible pero no lo recomiendo, no volvería.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
23 Lut 2017
6.6

Based on a stay during carnival - keep that in mind! Hostel was fine but not great. 2 cold showers + 3 toilets for 20+ people, almost no common area, very minimal kitchen. They clean constantly which is great. Great, safe, lively location. Free breakfast was good / basic. Bread roll, ham, cheese, fruit. Staff were just getting through their shift. No recommendations, questionable answers and generally didn't want to engage. Triple bunks in small room means you wake up often. There must be better

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
4 Lut 2017
9.4

Value for money is the best

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
26 Sty 2017
8.0

Muy bien ubicado, buena atención, un poco pequeños los espacios.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.