Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The LightHouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 821 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 821 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Mar 2017
5.4

La ubicación buena, a 4 cuadras de la playa, con muchos lugares para comer y lugares para tomar bus y metro. La limpieza mala, tiene solo un baño muy pequeño para las dos habitaciones . La habitación era para 9 personas con cucheta de tres pisos. El personal de recepción regular, excepto Roberta que se portó muy bien, simpática y dispuesta a ofrecerte toda la información que necesite. El desayuno muuuy precario. No es un lugar donde la vas a pasar horrible pero no lo recomiendo, no volvería.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
23 Lut 2017
6.6

Based on a stay during carnival - keep that in mind! Hostel was fine but not great. 2 cold showers + 3 toilets for 20+ people, almost no common area, very minimal kitchen. They clean constantly which is great. Great, safe, lively location. Free breakfast was good / basic. Bread roll, ham, cheese, fruit. Staff were just getting through their shift. No recommendations, questionable answers and generally didn't want to engage. Triple bunks in small room means you wake up often. There must be better

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
4 Lut 2017
9.4

Value for money is the best

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
26 Sty 2017
8.0

Muy bien ubicado, buena atención, un poco pequeños los espacios.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
23 Sty 2017
10.0

Great hostel. Exceptionally clean, great location. Friendly and knowledgeable staff. Rooms were kept cool over night. Showers were always warm.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sty 2017
6.6

Room was clean, facilities were good. Staff were helpful sometimes. Didn't feel like the friendliest environment.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sty 2017
9.4

Muy buena atención! La dueña es lo más, te asesora súper bien en todo! Súper recomiendo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
4 Sty 2017
8.6

nice hostel, very near to the lagoon and the beach of ipanema! rooms ok, very clean bathrooms, friendly staff, that always helps you, good breakfast. i liked my stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
8.9

Un hostel que te sentis en casa. Todos tienen buena atención.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Gru 2016
9.7

It is a very cozy place. The staff was polite and efficient, trying to be helpful in every situation. Very clean and in a privileged location. Roberta, the manager, is a real crack: she is the Neymar of the hostels' managers. One little improvement that can be done: a sink to wash the swimsuit or other small pieces of clothing would be very useful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.