Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

The Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 97 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 97 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
The Hostel Located at 3315 Village Drive, Teton Village, Jackson Hole.
The Hostel
USA
Jackson Hole Wyoming 83025 3315 Village Drive, Teton Village
93% 97
43.6538242 -110.7145423
The Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Cze 2016
10.0

I have stayed at several hostels across Europe, Peru and Ecuador, some were very good, a few just OK. The Hostel in Jackson was my first US Hostel and was right up there with the very good, among the best. The location was perfect, clean and had a very spacious common room in the basement. If I go back to Jackson I will try and get a room at The Hostel again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Cze 2016
7.7

Friendly staff, clean and well equipped rooms. Towels are provided which is a nice touch. Fantastic common room. Good value for money. I would suggest having a car if you're staying here, as it is some distance to the airport, the town of Jackson and other places of interest.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
8 Cze 2016
9.1

Awesome hostel! Has everything you need for a comfortable stay, though a proper kitchen would be handy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2016
9.4

Everything is excellent and the price is cool.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
10.0

Great Hostel! I'd recommend it to anybody. Staff are awesome! Level of Cleanliness is the same as any hotel, even any next one. I will come again!!! Bear

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kattiee
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
17 Maj 2016
10.0

Awesome hostel. It's in the same village as a bunch of fancy resorts but it's so much cheaper. Beautiful location with all the facilities you need. Friendly staff and a cool common area with games etc.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • hahuish
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2016
8.0

Close to the tram which is awesome. Floors are creaky but oh well. Staff was great

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lut 2016
9.4

Fantastic staff- Greg is a great manager and glad he could break away for some skiing too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.