Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Hostel Paulista

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 234 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 234 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • analuiza_geo5856
  • Brazylia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
3 Cze 2017
7.4

Apesar de limpo, as instalações são descuidadas. Armários no quarto com a tranca despencando, banheiro sem nenhuma modernização. Banheiro ao lado do quarto interditado às 8h para limpeza. Ao comentar na recepção, me disseram que era assim mesmo e me perguntou o que eu queria que fizessem. Bom, não sou proprietária de albergue, acho que uma reclamação deve ser levada aos donos e pensar se há como melhorar. Não tinha lençol e os cobertores não são lavados a cada hóspede. Não retornaria.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2017
8.3

Cleanliness wasn't the best in the room (bed sheets was dirty). Front desk was friendly and extremely helpful. Shower was okay. BUT NOTHING BEATS THE LOCATION! Walking distance from MASP as well the train station. WORTH DUE IT'S LOCATION.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2017
10.0

O Hostel Paulista tem o melhor custo benefício de Sampa! Excelente localização, organizado e limpo, funcionários atenciosos, quarto privativo confortável, banheiros sempre limpos (apenas alguns hóspedes que não tomam esse cuidado), roupas de camas e banho inclusos, café da manhã delicioso.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Julia,ficamos muito contentes que você tenha gostado! Agradecemos pela visita e esperamos que volte mais vezes! Abs, Equipe The Hostel

30 Kwi 2017
4.9

Vale a pena somente pelo valor. O quarto em que ficamos era muito ruim, as beliches quebradas e consertadas com fita e, inclusive, amarradas. Os banheiros e quartos era muito sujos, o colchão horrível e sem lençóis ou forros de cama adequados. Só valeu a pena pelo valor e localização, mas com certeza não ficaria lá novamente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2017
9.7

Its a great hostel in all regards

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • carolinehnsl
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Mar 2017
10.0

Everything was really nice while staying there! The people and the place are great. Beyond that, the location is PERFECT!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Mar 2017
9.4

Equipe muito simpática e atenciosa. A localização é perfeita, muito perto da Av. Paulista e metrô. Possui cozinha equipada (o que é essencial), e o banheiro do 2o andar é bem espaçoso. Como sugestão acredito que poderiam trocar a mortadela por presunto de vez em quando, no café da manhã. Como o quarto que fiquei (2o andar - 8 camas misto) é muito abafado (a janela quase não abre), deveriam considerar a colocação de um ar condicionado, pois o ventilador só chega em quem deita no alto do beliche.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Valéria, ficamos muito felizes que tenha gostado! Agradecemos pelas sugestões!Volte mais vezes!Abs,Equipe The Hostel

11 Lut 2017
9.7

Wonderful Hostel!!! Great location, great staff, great amenities, great breakfast, great lockers, everything superb! My only complaint is that the mattress was a bit firm for my taste. Hot water, tons of full bathrooms, clean, nice and outgoing staff, and the list goes on and on about how great this hostel is!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Sty 2017
10.0

Excelente hostel! Ambiente agradável, staff simpático, ótima localização e com muitas facilites. Recomendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Milton, ficamos muito contentes de saber que gostou!Volte mais vezes!Abs,Equipe The Hostel

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.