Hostelworld.com

The Hostel Paulista

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 204 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 204 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.3
The Hostel Paulista Located at Rua Pamplona, 793, Jardins, Sao Paulo.
The Hostel Paulista
Brazil
Sao Paulo SP/ 01405001 Rua Pamplona, 793, Jardins
85% 204
-23.5650246 -46.6549487
The Hostel Paulista
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Kwi 2016
9.7

Talvez a melhor localização de São Paulo: próximo à Avenida Paulista, próximo ao MASP, próximo à estação de metrô Trianon-Masp, à Augusta. Você pode pegar o metrô e ir para qualquer lugar da cidade e ser feliz. O banheiro é limpo, o café da manhã bem servido, o staff é super receptivo e educado, e o ambiente bem alto astral. Recomendo fortemente e, se voltar a São Paulo, me hospedarei novamente neste hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2016
8.3

En general todo bien. Salvo que el personal de recepcion no te ayuda u orienta para visitar lugares o tener referencias. Buena limpieza. El desayuno muy bien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • paiva-alan9221
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
8 Kwi 2016
9.4

hostel muito bem localizado pretíssimo do metro do masp. esse hostel se assemelha muito com um hotel, com longos corredores e muitos quartos, mas ha areas comuns para quem quer socializar. cama boa, banheiros limpos... recomendo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2016
8.6

I had a great time there, the staff was super nice. The bathroom could be cleaner, but was ok. The location is amazing, and because of that, I want to stay there again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Kwi 2016
5.7

No hay seguridad y si se extravía algo, no te ayudan a resolver nada. Niegan todo como si estuvieras mintiendo, y no son amables.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • julianoleite3914
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 32 Recenzje
1 Kwi 2016
9.1

So no quisito segurança que poderia melhor, não tem um controle de pra quem entra, porém o hostel é 10!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
1 Kwi 2016
8.9

Great hostel in SP

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Mar 2016
9.7

Hostel muy bien ubicado, en un barrio seguro, cerca del metro y de la avenida principal. El desayuno esta bien en relación al precio. La limpieza es buena, los baños compartidos estaban limpios siempre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bahrajn, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
25 Mar 2016
10.0

Great hostel overall in a central location, kitchen, breakfast and social areas are well equipped! Would definitely recommend to fellow travellers my only recommendation for the hostel to make it extra perfect is plugs in bathrooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2016
8.9

Staff are good and helpfull. Place is closs to metre, shop MASP , overall very good!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.