Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Hostel Paulista

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 220 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 220 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 8.1
The Hostel Paulista Located at Rua Pamplona, 793, Jardins, Sao Paulo.
The Hostel Paulista
Brazil
Sao Paulo SP/ 01405001 Rua Pamplona, 793, Jardins
82% 220
-23.5650246 -46.6549487
The Hostel Paulista
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2016
9.1

Great hostel in almost every way. Just don't ride the bikes

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • paiva-alan9221
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 29 Recenzje
1 Sie 2016
9.1

muito bom o hostel tem uma localização ótima é uma ótima limpeza recomendo!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • vandervile
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2016
10.0

Muy limpio, buen ambiente y trato. Localizacion excelente, cercano a estacion de metro y avenida principal

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • carolinecosdireito4759
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2016
9.7

Estive em São Paulo no período mais frio desse ano... Quanto ao chuveiro quente, o do 2o andar não é tão bom assim, portante, alguns dias tive que tomar banho na "água fria" mesmo, mas depois umas amigas me contaram que o banheiro do 1o andar, o vestiário, o chuveiro era ótimo, e foi lá que consegui tomar banho mais tranquilamente hehe Por ser minha primeira experiência em Hostel, não tenho nada a reclamar, pelo contrário, pude conhecer e fazer amizade com pessoas incríveis.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Cze 2016
6.6

O quarto não possui aquecedor o que é ruim no inverno. Quando pedi para o recepcionista da noite um cobertor extra ele falou que eles não tinham mais e perguntou se eu queria um abraço. Uma vergonha. O recepcionista da manhã era simpático e solícito. O Hostel é bem localizado. O quarto que eu fiquei não tinha tranca na porta, o que me pareceu um pouco inseguro. No quarto tem um armário grande e na cama tem luz individual com tomada, na parede tem grandes infiltrações. Bom café da manhã.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2016
9.7

Muito limpo, café completo, internet funcionando, funcionários super simpáticos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Maj 2016
6.9

Very helpful staff, excellent location!! Stayed in a private room with door to balcony which would not shut, room was dark and dinghy, bathroom facilities were outside on the balcony and not great.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
12 Maj 2016
9.4

Good location. Nice staff. The rooms, common area and the bathrooms are clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Maj 2016
8.9

Only stayed there one night. It was fine, well located one block away from the bus station. The room I stayed was a 4 bed one, it was OK. Lockers were big enough for a cabin suitcase.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • CarolCunha
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
29 Kwi 2016
7.4

Acho que o grande problema é a falta de elevador: complicado carregar malas! O ponto alto é a localização: MUITO BOA! No mais, é um bom hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.