Hostelworld.com

The Hostel Paulista

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 206 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 206 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.3
The Hostel Paulista Located at Rua Pamplona, 793, Jardins, Sao Paulo.
The Hostel Paulista
Brazil
Sao Paulo SP/ 01405001 Rua Pamplona, 793, Jardins
85% 206
-23.5650246 -46.6549487
The Hostel Paulista
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Maj 2016
9.4

Good location. Nice staff. The rooms, common area and the bathrooms are clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Maj 2016
8.9

Only stayed there one night. It was fine, well located one block away from the bus station. The room I stayed was a 4 bed one, it was OK. Lockers were big enough for a cabin suitcase.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • CarolCunha
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
29 Kwi 2016
7.4

Acho que o grande problema é a falta de elevador: complicado carregar malas! O ponto alto é a localização: MUITO BOA! No mais, é um bom hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Kwi 2016
9.7

Talvez a melhor localização de São Paulo: próximo à Avenida Paulista, próximo ao MASP, próximo à estação de metrô Trianon-Masp, à Augusta. Você pode pegar o metrô e ir para qualquer lugar da cidade e ser feliz. O banheiro é limpo, o café da manhã bem servido, o staff é super receptivo e educado, e o ambiente bem alto astral. Recomendo fortemente e, se voltar a São Paulo, me hospedarei novamente neste hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2016
8.3

En general todo bien. Salvo que el personal de recepcion no te ayuda u orienta para visitar lugares o tener referencias. Buena limpieza. El desayuno muy bien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • paiva-alan9221
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
8 Kwi 2016
9.4

hostel muito bem localizado pretíssimo do metro do masp. esse hostel se assemelha muito com um hotel, com longos corredores e muitos quartos, mas ha areas comuns para quem quer socializar. cama boa, banheiros limpos... recomendo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2016
8.6

I had a great time there, the staff was super nice. The bathroom could be cleaner, but was ok. The location is amazing, and because of that, I want to stay there again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Kwi 2016
5.7

No hay seguridad y si se extravía algo, no te ayudan a resolver nada. Niegan todo como si estuvieras mintiendo, y no son amables.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • julianoleite3914
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 32 Recenzje
1 Kwi 2016
9.1

So no quisito segurança que poderia melhor, não tem um controle de pra quem entra, porém o hostel é 10!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
1 Kwi 2016
8.9

Great hostel in SP

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.