Hostelworld.com

The Hostel B&B Utrecht City Center

Ceny
mapa
Recenzje
4.8
Ocena 603 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 3.9
  • Bezpieczeństwo 5.6
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 5.0
  • Atmosfera 4.8
  • Czystość 2.9
  • Udogodnienia 3.9
ZAREZERWUJ
4.8
Ocena 603 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 3.9
  • Bezpieczeństwo 5.6
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 5.0
  • Atmosfera 4.8
  • Czystość 2.9
  • Udogodnienia 3.9
The Hostel B&B Utrecht City Center Located at Lucasbolwerk 4, , Utrecht.
The Hostel B&B Utrecht City Center
Netherlands
Utrecht 3512EG Lucasbolwerk 4
48% 603
52.0931003 5.1262197
The Hostel B&B Utrecht City Center
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
9.7

Ik heb een overnachting bij b&b Utrecht gehad op zaterdag in April 2016 en dat was waar voor zijn geld.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

WAS OOK EEN HEEL VRIENDELIJKE GAST

  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
4.3

Het was echt heel vies en verouderd.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
4.0

Personeel spreekt geen NL, is niet gastvrij/dienstverlenend en deed er ruim 30 minuten (!) over om ons in te checken. Hostel ligt zo goed als midden in de stad, ideaal! Het is echter erg 'pauper', veel lawaai 's nachts door andere logees die midden in de nacht gitaar spelen recht voor ons slaapkamerraam en niet schoon (zo te zien wordt alleen de vloer zo nu en dan geschrobd). Voor dit alles was het erg duur, tenzij je zoveel drinkt dat je er wel doorheen kunt slapen...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

HET IS JAMMER DAT U GEEN ENGELS SPREEKT DAT ANDERE GASTEN LAWAAI MAKEN KUNNEN WIJ NIETS AAN DOEN WIJ KUNNEN MOEILIJK DE PLAFONDS GAN SCHROBBEN DE VLOEREN BADKAMERS VENSTERBANKEN WORDEN ELKE DAG GESCHROBT DE HOSTEL IS SIMPEL EN BASIC WIJ HEBBEN U NIET BEREKENT DAT U IN EEN 8 PERSOONSKAMER SLIEP DAT WAS ANDERS 35 EURO EXTRA MAAR BEDANKT EN EEN PRETTIGE DAG

  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
4.6

Overcrowded rooms. Bad plumbing. Computers in the common room don't work. Method of contacting the owner at night is via the intercom- it goes to her phone- is no good if problem is outside. On a noisy street. Not enough working loos. Didn't seem clean- sheets were fine, but generally... Main problem is the room with lots of beds crammed in.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

what people are doing on the street we don t have influence than you have to be on the countryside

  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
4.9

Dont expect too much from this hostel. Location is good, inside the old(er) building it's a mess. Overall we had a good time though

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

THE TOILETS ARE RENOVATED THE KANTINE KITCHEN AND ENTRANCE WE HAD A PROBLEM WITH A PART OF THE GROUP THEY MAKE A MESS EVERYWHERE

  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Kwi 2016
2.9

The location is cool, but that's about it...unfortunately. The hostel is dirty, the bathroom is full of mold, and the atmosphere is like "Welcome to the shitiest hostel! We don't care whether you like it or not - we're the only hostel in town so give us your money and shut up".

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

SORRY THAT YOU DIDN T LIKE IT BUT WHY DID YOU STAY TWO NIGHTS THAT IS VERY STRANGE BE A LITTLE POLITE AND WHY DID YOU STAY TWO NIGHTS VERY STRANGE

  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Kwi 2016
6.0

The hostel is cheap, that is true, but the conditions in the bedroom are not so good, the beds are very uncomfortable and noisy, and the bathroom is not in good condition. On the other hand the common area is pleasant and there are lots of things for breakfast

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2016
5.7

There are very nice people running everything at this hostel, but I saw at least three different mice in the food room and common area! I understand that Utrecht has a mice problem in general because of the canals, but I think the food could have been much better protected!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lut 2016
2.6
Przetłumaczone przez Google

NIE dokonać rezerwacji w tym hostelu !!!!!!!!!!!!!!!! Jesteśmy grupą z 6 dziewcząt. Zarezerwowaliśmy ten hostel myśląc, że to świetny hostel jak zdjęcia pokazał. Kiedy przyjechaliśmy show horror zaczął: brudna podłoga, kawa mielona jest wszędzie, właściciel był szalony i niezdrowe kobieta, w pokoju było 8 łóżka z kurzu i śmieci wszędzie. Prawdziwy koszmar. Nie mogę uwierzyć, jak to jest możliwe, że ten hostel jest wciąż otwarta. W końcu zdecydowaliśmy się odejść od tego hostelu brutto i szuka anoth

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lut 2016
2.9

Hostel absolut nicht zu empfehlen! - keine Heizung auf dem Zimmer, kein warmes Wasser - anstatt eines 18-Bett-Zimmers ein absolut vollgestelltes 24-Bett-Zimmer - der Fußboden und die Zimmer waren sehr dreckig und klebte (unter die Betten sollte man lieber gar nicht erst schauen) - die Matratzen waren kaputt und sehr versifft - auch die ausgegebene Bettwäsche war zum Teil schimmelig, roch sehr und war kaputt (Brandlöcher) - Sanitäranlagen waren sehr sehr verschmutzt etc. etc. etc.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

WIR HABBEN ZWEI MACHINE FUR DASS BETTLINNE DIE HEIZUNG MUSS MANN DEN KNOPF UMDREHEN WIE ZU HAUSE DANKE

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.