Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Hostel B&B Utrecht City Center

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
5.1
Ocena 631 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 4.6
  • Bezpieczeństwo 4.9
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 5.2
  • Atmosfera 5.1
  • Czystość 3.6
  • Udogodnienia 4.4
ZAREZERWUJ
5.1
Ocena 631 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 4.6
  • Bezpieczeństwo 4.9
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 5.2
  • Atmosfera 5.1
  • Czystość 3.6
  • Udogodnienia 4.4
The Hostel B&B Utrecht City Center Located at Lucasbolwerk 4, , Utrecht.
The Hostel B&B Utrecht City Center
Netherlands
Utrecht 3512EG Lucasbolwerk 4
51% 631
52.0931003 5.1262197
The Hostel B&B Utrecht City Center
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
5 Sty 2017
7.7

Quaint place. The deal maker was the abundance of provided food! I have never been in a hostel that so catered to the guest's appetite! The proprietor was a very wonderful woman full of charm, and was a good conversationalist.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Lis 2016
4.3

The place is an absolute dump. Almost derelict, very few things work, desperate need for major refurbishment.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
10 Lis 2016
5.1

Only 1 toilet in the place had a seat (and only sometimes had paper). Showers only working on 1 floor. Of the 3 showers only 1 had a shower head. I had a phone stolen - although this was probably my own fault. They do provide safes but only about half of them worked. It is not really a pleasant place to stay but is cheap and well located.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
29 Paź 2016
6.3

La convivialité, les instruments de musique et le petit dejeuner disponible gratuitement donnent une note agréable à cet endroit, mais pour le reste, le manque d'infrastructures et de rénovation (chose basique: pas de prises qui marchent auprès des lits - dur de charger son téléphone la nuit, chambres simplissimes) rendent le voyage bien heureux d'être limité à une nuit ! ;) Auberge très très basique

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Paź 2016
2.9

A mouse in the food for breakfast. Really dirty place.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

SORRY EVERY DAY WE CLEAN THE KITHCEN 10 TIMES SO IT ISN T POSSIBLE A MOUSE IN THE FOOD

  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Paź 2016
8.3

Nice place, lots of coffeeshops neaby and close to the center.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Paź 2016
3.4

This Hostel is realy realy bad! I was "sleeping" in a 16 beds room and thats what i have to say: It is very expensive, loud, dirty, the beds were partly broken, very cold, very tiny rooms with beds directly next to each other. I always loved to stay in hostels but I will never go to that Hostel again!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

we can t find the broken bed you booked a 16 bedded room not a private room you could put the heating on

  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
1 Paź 2016
4.3

Chambres vieilles et sinistres. Propreté douteuse. Des rats ont été vus par certains voyageurs. Salle commune sale. Dans la cuisine relents nauséabonds. Personnel peu agréable, voire antipathique.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
25 Wrz 2016
3.7

El albergue estaba casi en ruinas y muy sucio y, además, estaban haciendo obras y trabajaban cuando muchos huéspedes estábamos allí. Nos hicieron pagar por adelantado, antes siquiera de haber visto las habitaciones que, por cierto, dejaban mucho que desear; entre litera y litera había una distancia de 20 cm. como mucho y el baño, además de sucio, tenía todas las tuberías por medio. La guinda del pastel fue ver un ratón rondando la zona común y que echaran a una chica por comentárselo a la dueña.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
2.9

This is the worst hotel I have ever been in.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.