Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Hostel B&B Utrecht City Center

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
5.4
Ocena 629 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 4.8
  • Bezpieczeństwo 5.3
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 5.5
  • Atmosfera 5.3
  • Czystość 4.0
  • Udogodnienia 4.8
ZAREZERWUJ
5.4
Ocena 629 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 4.8
  • Bezpieczeństwo 5.3
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 5.5
  • Atmosfera 5.3
  • Czystość 4.0
  • Udogodnienia 4.8
The Hostel B&B Utrecht City Center Located at Lucasbolwerk 4, , Utrecht.
The Hostel B&B Utrecht City Center
Netherlands
Utrecht 3512EG Lucasbolwerk 4
54% 629
52.0931003 5.1262197
The Hostel B&B Utrecht City Center
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Lis 2016
4.3

The place is an absolute dump. Almost derelict, very few things work, desperate need for major refurbishment.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lis 2016
5.1

Only 1 toilet in the place had a seat (and only sometimes had paper). Showers only working on 1 floor. Of the 3 showers only 1 had a shower head. I had a phone stolen - although this was probably my own fault. They do provide safes but only about half of them worked. It is not really a pleasant place to stay but is cheap and well located.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
29 Paź 2016
6.3

La convivialité, les instruments de musique et le petit dejeuner disponible gratuitement donnent une note agréable à cet endroit, mais pour le reste, le manque d'infrastructures et de rénovation (chose basique: pas de prises qui marchent auprès des lits - dur de charger son téléphone la nuit, chambres simplissimes) rendent le voyage bien heureux d'être limité à une nuit ! ;) Auberge très très basique

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Paź 2016
2.9

A mouse in the food for breakfast. Really dirty place.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

SORRY EVERY DAY WE CLEAN THE KITHCEN 10 TIMES SO IT ISN T POSSIBLE A MOUSE IN THE FOOD

  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Paź 2016
8.3

Nice place, lots of coffeeshops neaby and close to the center.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Paź 2016
3.4

This Hostel is realy realy bad! I was "sleeping" in a 16 beds room and thats what i have to say: It is very expensive, loud, dirty, the beds were partly broken, very cold, very tiny rooms with beds directly next to each other. I always loved to stay in hostels but I will never go to that Hostel again!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

we can t find the broken bed you booked a 16 bedded room not a private room you could put the heating on

1 Paź 2016
4.3

Chambres vieilles et sinistres. Propreté douteuse. Des rats ont été vus par certains voyageurs. Salle commune sale. Dans la cuisine relents nauséabonds. Personnel peu agréable, voire antipathique.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
25 Wrz 2016
3.7

El albergue estaba casi en ruinas y muy sucio y, además, estaban haciendo obras y trabajaban cuando muchos huéspedes estábamos allí. Nos hicieron pagar por adelantado, antes siquiera de haber visto las habitaciones que, por cierto, dejaban mucho que desear; entre litera y litera había una distancia de 20 cm. como mucho y el baño, además de sucio, tenía todas las tuberías por medio. La guinda del pastel fue ver un ratón rondando la zona común y que echaran a una chica por comentárselo a la dueña.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
2.9

This is the worst hotel I have ever been in.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2016
4.0

Facilities were dirty or broken. The free meals consisted of rice or pasta with tomato sauce. The reception lady was almost never there and when she was, was unhelpful and rude. Place was dirty. There are much nicer places in town for the same price.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

PERHAPS YOU DIDN T SEE THE EGGS POTATOES ONIONS MEAT CHICKEN WE WERE FRIENDLY WE EVEN GAVE YOU A DISCOUNT FOR THE INCONVIENCES OF THE RENOVATION WHEN YOU DIDN T LIKE WHY DID YOU STAY TWO DAYS?????? ALSO IN THE MORNING WE OFFER YOU PANCAKES AND OMELETS

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.