Hostelworld.com

The Hive Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 228 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 228 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.7
The Hive Hostel Located at 55 Stirling Street, , Perth.
The Hive Hostel
Australia
Perth Western Australia 6000 55 Stirling Street
82% 228
-31.9506237 115.8631575
The Hive Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
8.0

Pas chère. Bon emplacement. Douche et toilette propre. Pour le reste c'est un backpack faut pas être difficile ...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
2.9

Horrific. I didn't even stay for the two nights I had booked. The place was filthy upon entering the building and continued to be filthy throughout. The room was smelly and dark, with a piece of material hung over the window as a makeshift blind. The lady at the counter was a bit surly and not remotely helpful when we told her we would not be staying. She just muttered that we wouldn't get our money back, which was ridiculous as we'd barely even set our bags down in the hostel. awful.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
10.0

I had a great time, the people are really accepting and lovely, and i have not laughed so much in a long time. Excellent place to saty.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Kwi 2016
5.7

Noise from the nightclub next door till 11pm. Mattress was the worst so far in my life. Was basically like lying on the bed frame. Even if it's cheap I would not recommend staying there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
23 Kwi 2016
7.7

Pros: if you want to, you can meet and party with all types of people, from all over the world. The 24 bed dorm is actually okay, space wise. Not as crowded and noisy as I thought it'd be. People are pretty polite. Cons: the bathrooms are old and kind of ramshackle looking. Just wear flip flops and don't let your stuff touch the floor, you know the drill. Sometimes the toilets would have visible... use, from the heavy drinkers, but it was anyways cleaned up promptly.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Kwi 2016
10.0

A nice place with good staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
10.0

非常好的位置,去哪都非常方便。设施也比较齐全。价位合适,可以当着落脚的地。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
9.7

This hostel has an awesome location right in the mix of everything in Perth. 5-10mins walk to the river, city, northbridge, shops and supermarkets. Lots of renovations works going on throughout to makes things better, they had new flooring put in while i was there which looked much better than the old floor. Really good atmosphere and a lot of people compared to some other places i have stayed at recently.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
9.4

Close to everything, good staff and people in the hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
7.1

Was good! A bit dirty .. But good :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.