Hostelworld.com

The Hive Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 221 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 221 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.7
The Hive Hostel Located at 55 Stirling Street, , Perth.
The Hive Hostel
Australia
Perth Western Australia 6000 55 Stirling Street
82% 221
-31.9506237 115.8631575
The Hive Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
10.0

I had a great time, the people are really accepting and lovely, and i have not laughed so much in a long time. Excellent place to saty.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
23 Kwi 2016
7.7

Pros: if you want to, you can meet and party with all types of people, from all over the world. The 24 bed dorm is actually okay, space wise. Not as crowded and noisy as I thought it'd be. People are pretty polite. Cons: the bathrooms are old and kind of ramshackle looking. Just wear flip flops and don't let your stuff touch the floor, you know the drill. Sometimes the toilets would have visible... use, from the heavy drinkers, but it was anyways cleaned up promptly.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Kwi 2016
10.0

A nice place with good staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
10.0

非常好的位置,去哪都非常方便。设施也比较齐全。价位合适,可以当着落脚的地。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
7.1

Was good! A bit dirty .. But good :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
9.7

在珀斯玩了几天,住在这交通非常方便。挺满意的

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
10.0

很多人可以一起玩,有台球桌,刚好我很喜欢玩。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • NJWanless
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
6 Kwi 2016
7.1

If it hadn't been for the lovely people I made friends with I'd have probably hated this hostel. Had a real family atmosphere. The lady who checked me in was rude every time I had an interaction with her (Ellen/Helen?). The whole building needs a deep clean. It is a work in progress so hopefully will be vastly improved soon. The mattresses are in dire need of replacing. The social areas are great. Free pool table and foxtel great bonuses. 24 bed dorm respectfully quiet at night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2016
10.0

very good location ,easy go to train station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2016
10.0

认识了一些新朋友,然后一起分享食物,非常好玩。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.