Hostelworld.com

The Hipstel

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,672 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,672 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4
The Hipstel Located at Carrer de Valencia 266, , Barcelona.
The Hipstel
Spain
Barcelona 08007 Carrer de Valencia 266
87% 1672
41.3924089 2.1629333
The Hipstel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Rosja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
10.0

One night at Barcelona Very well situated, safe neighbourhood, very clean, helpful staff, would highly recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Kwi 2016
7.1

Buen hostel, pero debería tener más baños y divididos. Las duchas eran muy buenas. La limpieza de las habitaciones no era muy buena. Los chicos del hostel muy bien, siempre de buen humor. Ofrecen cena a 5€ que es muy rica y muy conveniente cuando uno se quiere relajar en el hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
6.6

cet hostel me semble bien situé et chaleureux. Pourtant, j'ai appelé la réception pour savoir sil était possible d'annuler et l'on m'a répondu que oui, seuls les frais d'accompte seraient encaissés. Le lendemain, je reçois un mail disant que le prix total de la chambre me serait débité. Au final une nuit non consommée et 10 euros de perdus...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Mołdawia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
10.0

The hostel is in a good location, easy to get to the sightseeings of Barcelona. Great atmosphere the staff is very friendly and helpful. The rooms are always being cleaned and bedroom as well. I recommend the hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
10.0

Everything was great. Location near the metro station and plaza Catalunya is a very cool neighbourhood. Great atmosphere, very comfortable, clean room, with everything you could need. Liked it a lot!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
10.0

Great place! Helpful staff, comfortable bed, nice room, everything was clean and tidy. The common area is super cozy. I definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • beto202006
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Kwi 2016
10.0

I just want to say this is the most original hostel I've ever stayed ! The location is great, the atmosphere, cleanless, beds ! I can truly recomend it ! Specially the Juan service, a guy from buenos aires ! He has a great attitude and he is very nice and funny!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Kwi 2016
8.6

Buen hostel buena onda la gente el lugar agradable el desayuno por ahí medió escaso

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Kwi 2016
9.7

met great people here, close to a lot of attractions in the city. cheap dinner option and overall great vibe! would stay here again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
10.0

Een hele gezellige sfeer, vriendelijk personeelmede, dankzij de grote ´social room´ huiskamer en de kroegentocht die ieder dag georganiseerd word.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.