Hostelworld.com

The Hipstel

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,707 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,707 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.2
The Hipstel Located at Carrer de Valencia 266, , Barcelona.
The Hipstel
Spain
Barcelona 08007 Carrer de Valencia 266
86% 1707
41.3924089 2.1629333
The Hipstel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Maj 2016
3.7

Pésima atención por la gente que trabaja en el hotel, pésima limpieza, pésimo los baños, en fin pésimo todo

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
18 Maj 2016
3.4

10 EUR hostel for 22 EUR. I stayed at this hostel and had a couple of issues, The wifi was broken for 2 days. The beds were very uncomfortable. There was a disgusting smell coming from the trash cans near the kitchen the 3 days I was there. I brought these issues up a few time to three different employees who all gave me very apathetic "manana, manana" response. For a hostel that costs 22 EUR/nightly this disregard for guests is really disappointing and detracted from my time in Barcelona.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
10.0

Very welcoming and friendly staff. Offered a map right away and explained the best way to get to touristic sights. It's in a great location, very near to the metro and to passeg gracia, among other things. The beds were comfortable and the space very clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2016
10.0

Really a great hostel, quite clean, great location, and very helpful staff. Great that the reception is 24/7.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Luksemburg, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
10.0

I really really liked the vintage style hostel I found very orginal. The staff very friendly, willing and collaborative!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
5.1

Non ho ancora ricevuto risposta ne rimborso per aver annullato la prenotazione di un posto letto.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • peytonandchris
  • USA, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
12 Maj 2016
6.0

Everything about this hostel is just ok. Not bad but this place doesn't reflect how awesome Barcelona is. They also overbooked and put an extra bed in the middle of our room so no one could walk around. And woke us up multiple times looking for some guy and didn't know what bed he was suppose to be in.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
10.0

I arrived at the Hipstel after traveling around on my spring break staying in other hostels and this was definitely my favorite. The place has a really nice atmosphere and the staff is super friendly and helpful. The way the hostel is set up makes it easy to meet other travelers and make new friends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2016
9.1

Súper buena ubicación, el lugar súper bonito y el personal atento. Recomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2016
5.7

I didn't expect the hipstel to be the best hostel, because I just stayed there for one night, and next day I continued to travel. So it just as the value it is. But I have to mention the staff are all very friendly and helpful.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.