Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Hipstel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 2367 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 2367 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Austria, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2017
10.0

Very kind staff with fun stuff to do. The food and bed were great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • vicky2296
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
8.3

L'auberge était super propre! Une belle ambiance avec les jeunes. La cuisine ferme a 10h00 ce qui est pas pratique puisque le cuisinier eat dans la cuisine de 8h30 à 10h00 alors c'est très mal commode et la cuisine est très mal équipée... une seule poêle qui foncionne avec les ronds et en plus elle est brisé....

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2017
10.0

Kind staffs, access to the public transportations, the internet conncexion, everything's fine.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2017
10.0

Das Hipstel Hostel hat mich sehr freundlich aufgenommen und das Staff war sehr hilfsreich, obwohl ich im letzten Moment gebucht hatte und null info über die Stadt hatte. Einfache Deko, trotzdem sehr gut gelegen, sauber und bequem, mit allen Basics für einen schönen Aufenthalt!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2017
10.0

I liked- perfect location - very nice staff - great breakfasts - reasonable prices.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lip 2017
8.6

Hipstel was pretty great overall. First night I stayed in a 6 bed dorm which was very quiet and spacious. Next 2 I was in a 10 bed which was very noisy with no space for bag storage so there was people's things strewn all over the room. Bathrooms always smelt a bit damp and strange, but there was a nice large shower/change room for girls.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Estonia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2017
10.0

The hostel was in the perfect location, with lovely, helpful staff and decent facilities! it was good value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2017
10.0

I liked this hostel 24h reception very helpful staff clean rooms good location to walk to everywhere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2017
4.6

The room was loud and noisy. I think the AC was broken, but every ten minutes a loud noise would rind throughout the entire room. I got maybe 2 hours of sleep and paid. Should've asked for my money back. Horrible experience!!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2017
5.7

Not as good as it was said to be. Staff were cold, unwilling to help. Rooms were tiny, felt like you were living on top of each other. Location was great although

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.