Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Hippo Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 94 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 94 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 6.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Sty 2017
4.3

Muy buena atención pero no había tv, no había paletas de ping pong, no había computadora, ni funcionaban las duchas. Pésimo

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • estebanferrari
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
7 Sty 2017
6.9

My room hasnt a key. Wifi doesnt work in three days. Sometimes, the hostel looks like abandon. Pool and backyard are amazing.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
5 Sty 2017
8.3

We spent only 2 nights in Port Elizabeth for visiting the Addo Elephant Park. We haven't seen the city of PE, but heard from other backpackers that it's not worth to stay longer than you have to. Under this circumstances the hostel was a perfect for us.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sty 2017
9.4

Ambiente agradável com fincionarios educados

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sty 2017
8.0

Wir haben zwar nur eine Nacht in PE verbracht, uns im Hostel aber sehr wohl gefühlt. Die Betten waren bequem und es gab ein Badezimmer mit Dusche direkt am Zimmer. Insgesamt waren wir sehr zufrieden.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Gru 2016
5.7

It has so much potential, but it just lacks care and attention. There's a pool area and empty bar, that don't generate the guest integration I expect on a hostel. Also cleanliness and maintenance were an issue. There are not many better options in PE, but still it could be much better with little effort.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
12 Gru 2016
8.9

The Hippo is close to the centre just a 10 minute walk downhill (but a 20 minute walk back uphill!!) It's OK. The better dorm is the one upstairs. The downstairs dorm I stayed in had the tiniest toilet/shower cubicle in it and the room smelled damp and musty. The kitchen is fairly well equipped but water dripped through the ceiling onto the worktop from the upstairs shower.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Gru 2016
2.9

I really wouldn't recommend this hostel. The owner seemed annoyed you were there. Lots of single men (workers) staying in the dorms.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.