Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Hideout Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 836 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 836 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • music8mariha
  • USA, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
7 Wrz 2017
10.0

We were supposed to be in a dorm but due to the fact that they mixed up our reservation, we got a room to ourselves that was akin to a hotel room. It was super clean and quaint and it was just down the street from a pub that had hands down, the best music we saw during our 2 week trip up the WAW. The room nursed our hangovers quite well, I look forward to returning to Dingle and staying here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • lilymac802852
  • Irlandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2017
10.0

Excellent hostel, clean and in a great location. Staff could not have been more helpful will definitely be back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • alina_schlabritz
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
20 Sie 2017
10.0

Super Hostel, schön eingerichtet mit tollem, sauberen Bad. Das Personal war sehr freundlich. Ruhige Atmosphäre. Es gab keine Schließfächer auf den Zimmern, aber da ich in einem 4er-Zimmer war, hielt ich es nicht wirklich für nötig. Für mich war der Aufenthalt perfekt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • chels_elizabeth8333
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Sie 2017
10.0

It's cute, everything has been remodeled. Rooms are small but beds are comfy. Everything was really clean and the people were nice! Breakfast was good. Cereal, toast, and cheese. Wifi works well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2017
9.1

This hostel is much more like a hotel with multiple beds in one room. The beds were very nice and having an ensuite bathroom was wonderful. The included breakfast was nice and everything was clean. The location is also great, close to the main center of town. The only downside was the lack of atmosphere in the hostel as most of the other guests were families with young children. Other than that, we enjoyed our stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2017
8.6

Lovely room and private bathroom. Photos online need to be updated because they don't do it justice. On a quite street.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2017
10.0

Great stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lip 2017
9.1

The best hostel I ever went. Dormroom as well as the bathroom are commodious and clean. Staff is really nice. The common rooms and kitchen are well thought... perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • catscan20042228
  • Irlandia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2017
9.7

Excellent, great service, clean high spec rooms, quiet and brilliant location. Only issue is a lack of parking in the area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lip 2017
9.1

Zimmer war sehr sauber. Die Küche hätte sauberer sein können

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×