Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Groove

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 1404 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 1404 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Cze 2017
7.4

Good small hostel in a nice location. Quite a few facilities need updating

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Cze 2017
8.9

Nice, beds, personal lights, chill social vibe, Good place for a real rest after long days, or a break from party hostels. Room 2 is by far better than the others. Noisy streets and hot temperatures is something you have to get used to. No A/C which would have gave it the perfect 10

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Cze 2017
9.4

From the friendly staff to the communal gathering of all the individuals staying there, the atmosphere at The Groove is welcoming.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
16 Cze 2017
10.0

Amazing service. My booking hadn't gone through correctly but the staff were quick and efficient to find me a bed and set me up. Really chill vibes and communal area makes it great to mingle. Central location so a good walking distance for going to the Buda side. All the staff were really friendly and helpful, definitely felt safe as a solo traveller.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2017
9.1

Great place as a hostel.... It's small and cozy and so the socializing is much more with others.... Sharing your experiences..... It's very close to the Danube..... Great value for money....

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • mukulbansal93
  • Indie, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2017
10.0

Amazing Place. Just go for it. You are gonna love it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Maj 2017
10.0

Great hostel! The staff was amazing and very helpful. The atmosphere was friendly. Will definitely be staying there again when I come back to Budapest.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
20 Maj 2017
7.4

The hostel was ok. Beds were ok but in general no atmosphere, low facilities and basic accommodation but it's very cheap and the location is ok so good value for your money actually.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Maj 2017
9.7

like a little home. very cozy. very nice and helpful staff. easy walk to town or metro is right down the street!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
16 Maj 2017
9.7

Brilliant place! Perfect location, such a sociable atmosphere, and really comfortable rooms! Brilliant for solo travelers

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.