Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Green Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 132 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 132 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.3
The Green Backpackers Located at Nahal Sirpad 2/2 P.o Box 827, Mitzpe Ramon 80600, Mitzpe Ramon.
The Green Backpackers
Israel
Mitzpe Ramon Nahal Sirpad 2/2 P.o Box 827, Mitzpe Ramon 80600
96% 132
30.6050394 34.7988499
The Green Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Lis 2016
9.4

Location perfect, vibe perfect, security and cleanliness perfect, atmosphere perfect. Very pleasant stay, staff great!!!! Very pleasant stay

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lis 2016
8.6

Great armosphere, great stuff, little bit pricy but it's Israel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lis 2016
9.7

This is a great hostel. Small and friendly. Lee, the owner, is incredibly helpful. The atmosphere is great. When we were there, it tended to be older (ie 25+, many 30+), experienced travelers, not young partiers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
30 Wrz 2016
10.0

A small, well-run hostel with the perfect setup for meeting people - a nice common area and a friendly atmosphere. They gave us some great advice on local hikes. My one complaint is the bunk beds - top bunks have no barrier and are quite narrow so I was scared of falling out in the night!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
27 Wrz 2016
10.0

Tolles Hostel in grandioser Umgebung. Kann ich allen, die nach Mitzpe Ramon wollen, heiß empfehlen. Das Hostel ist supergemütlich und die Mitarbeiter sehr nett und extrem kundig. Man sollte sich 2-3 Tage Zeit nehmen und sich im Hostel eingehend zu möglichen Wanderungen und sonstigen Aktivitäten beraten lassen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
18 Wrz 2016
9.7

Really great hostel! The staff are soooo helpful with advice on hikes in the area and the place to eat in town. The hostel is clean, great location and a free sunset tour! All round good hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
10.0

Great hostel !! Everyone was so nice, we also had shabbat together and it was the first time for two of us, it was an incredible experience. Everything is clean and Lee (the owner) is always ready to help !! One of the best hostel I've been !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2016
9.7

One of the best hostels I have stayed!!! A super clean, small hostel with a warm, family atmosphere. You will surely meet great peeps here to go out for a hike with!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lip 2016
10.0

-Really nice, little Hostel with a fantastic vibe - friendly owners who help you with your hiking plans and tell you everything you want to know about the area -lovely dog 😍

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.