Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Grapevine Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 150 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 150 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Wietnam, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2017
9.1

Nice place with lovely people. Convenient location to visit the city.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2017
10.0

Très bien

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Wrz 2017
10.0

We all loved our stay at the great fine and would definitely go back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Wrz 2017
9.7

Das Hostel ist sehr charmant. Es ist nicht zu groß und man bekommt schnell einen Überblick über alle Bewohner. Die süße Küche lädt zum Kochen ein. Im Kaminzimmer sitzen die Leute regelmäßig zusammen und man fühlt sich gleich willkommen. Dort wird auch regelmäßig der Kamin angefeuert. Das Personal war supernett.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Wrz 2017
10.0

There are peaks of mountains that are breath-taking in Ireland. Equally, in the world of accommodation, there are peak-hostels. The Grapevine Hostel in Dingle is such a place. I extended my stay twice. The staff (Niko, Whitney, and Matt) are fantastic hosts and ensure you are comfortable and welcome. It was a great discovery to find this hostel. I highly recommend it to anyone travelling through Dingle. I'm sorry I couldn't stay longer. Mark

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2017
9.7

I loved this place. The staff was very helpful and friendly. It felt like a home more than a hostel. We lucked out and landed in Dingle during Trad Fest snd most of the pubs were right up the street-probably just a couple minutes walk.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Wrz 2017
8.0

Nice hostel in the center of Dingle. No advice about parking fortunately there is free car park nearby. Noisy during evening - mostly due to other guests on the hallway. Otherwise ok.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Wrz 2017
10.0

One of the best hostel for a long time ! The managers nico & danny makes you feel at home ; it is the best version of "mi casa es su casa". It is ideally situated !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sie 2017
10.0

Like staying with family - warm and welcoming

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sie 2017
8.6

Auberge bien située et propre. Quelques souci d'insonorisation côté rue quand certains font la fête, mais acceptable. Petit-déjeuner léger mais acceptable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×