Hostelworld.com

The Explorers Guesthouse and Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 2,490 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 2,490 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.5
The Explorers Guesthouse and Hostel Located at No 128 & 130 Jalan Tun H.S Lee, , Kuala Lumpur.
The Explorers Guesthouse and Hostel
Malaysia
Kuala Lumpur 55100 No 128 & 130 Jalan Tun H.S Lee
89% 2490
3.1455724 101.6968131
The Explorers Guesthouse and Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Estonia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
9.7

Hi. Stayed there for 7 nights or more. Best hostel in town. Maybe in all Asia. Recommend highly!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2016
10.0

Loved the location; great staff; and good value for money. Just know that there are only stairs if this effects your decision to book here or not. :) I would def recommend this place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2016
8.6

The location of the hostel is great. Super close to the trainstations and many activities. I also felt safe walking around as its such a busy place. The lounge and balcony are great to hang out, especially the lounge is very relaxed. The free breakfast is a nice extra. I liked the lockers and everything felt quite secure. I only wish there was wifi in the rooms. I would definitely stay there again tho for the price and location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2016
10.0

Very Nice place. Friendly staff and highly recommend this place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
10.0

One of the best hostels I ever stayed including location and price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Kwi 2016
8.9

great hostel with friendly staff. good location as well. it is a few minute walk from the train station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Kwi 2016
7.7

The location of this guesthouse is really nice- near central market, Chinatown , and in walking distance of multiple public transport station. It was clean and the staff was very knowledgeable!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
7.7

Very good location, just by Petaling, Hindu temple, Chinese temple, close to Pasar Seni Station. Wifi only works in the reception.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Kwi 2016
8.6

Great location and helpful staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2016
10.0

Non need any other word, just loving this place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.