Hostelworld.com

The Dreamer Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 2789 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 2789 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Lut 2017
9.4

Great atmosphere!! Best hostel I've ever been to. The rooms are clean and confortables, the baths also nice. The food you can get there is amazing and not expensive. I'd return!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
13 Lut 2017
9.7

Great hostel, room has good lockers and plugs next to the beds, that's always a plus. Atmosphere is unique, kind of a party hostel, kind of just chill hostel! Happy hour daiquiris are the best, and the kitchen does an outstanding job! (You can also cook yourself if you want to) Had a perfect stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Lut 2017
5.4

Room Jamaica, airconditioning made lots of noise. Shower was cold (hot water was not possible). Lot of noise of the others during the evening (karaoke party etc). And a cockroach was walking down the room the minute we stepped in. Food was good, staff was nice!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Lut 2017
8.6

Bon emplacement a la sortie de Santa Marta (départs pour Tayrona, Minca, Palomino, etc + Supermarché à 5 minutes), bon resto même si un peu cher, bar sympa, cuisine assez bien equipee. Chambres propres avec air conditionne, Piscine agréable avec quelques activités organisées. Fort accent américain, avec ses bons et mauvais cotes... Je recommande !

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
9.7

Great base of operations for the area surrounding Santa Marta. Staff are excellent guides and most can speak English well. Use this hostel if you want to make day trips to nearby sites - whether Palomina, Minca, Tayrona... They also have enough people and a good central courtyard to hang out that makes it a place to relax and hang out if you like.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2017
10.0

This place was amazing!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2017
10.0

Very good and clean hostel with super friendly staff. Would definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lut 2017
9.1

I think I wa a bit hard on the place when I reviewed it somewhat more than a week ago. I forgot to mention that they have a lovely pool. And the staff could not be nicer, really, My only consistent complaint is that the hostel is too loud. The music coming from the bar starts in mid-to-late morning and carries on until midnight. I guess this is OK for kids, who seem not to be able to do anything unaccompanied by music, but for an oldie like me (and a musician), I found it wearing,

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
10.0

Dreamers is the perfect place to stay in Santa Marta. It's nice to relax by the pool, meet people, and have a few evening drinks. The food is really good and the staff are so friendly and helpful. Nine is cool

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
2.9

Not nice. Maybe it is good for teenagers looking for pool party. For older people or quite people I would recommend stay at Downtown.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.