Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Dreamer Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 2814 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 2814 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Lut 2017
10.0

Had a Grand Time here! The food was excellent as was the service, it has a great crowd of people usually and I will definitely recommend this place to friends and return myself!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • luchogulminelli
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
20 Lut 2017
9.7

Un poco alejado de Santa Marta. Pero claramente un gran hostel. Si vas a Santa Marta y no vas al dreamer es un error

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • eoinoloughlin95323
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2017
9.7

Very social atmosphere, without being a heavy party scene. The arrangement of the bar, kitchen, gardens, hammocks and bedrooms around the swimming pool provide a great area for relaxing and meeting other travellers. The staff were all helpful, friendly and knowledgeable, and genuinely went the extra mile to help and make the experience enjoyable and personal. The little conveniences like individual power sockets and shelves beside each bed are useful too. Easy to see why the place is so popular.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2017
10.0

Diego it's a great bloke, awesome hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2017
9.7

Great place to relax With very friendly and considering staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
10.0

This is an awesome hostel! The setup is great around the pool, it really encourages everyone to socialize and spend time together. The fact they serve food onsite and have great facilities makes it easy not to leave. The staff are all very friendly and helpful! Would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Lut 2017
10.0

El mejor Hostel de todos! Increíble lugar, el personal es super atento y sabe asesorar sobre las excursiones y actividades. La cocina excelente, y a buen precio. Super recomendable. Un abrazo especial a Diego, nos hizo sentir como en casa!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
10.0

The personel are really helpfull and funny they help you whit everything you need!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lut 2017
9.4

Great atmosphere!! Best hostel I've ever been to. The rooms are clean and confortables, the baths also nice. The food you can get there is amazing and not expensive. I'd return!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2017
10.0

This hostel was one of my favorites we've stayed at. It is beautiful, te good is good, the energy great, pool is super clean, everyone happy. My boyfriend and I got sick while on the ciudad perdida trek and we're very ill while here for two days and the staff was AMAZING. Helping us with everything we needed. Easy to chill here for a LONG time. Also, super clean!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.