Hostelworld.com

The Downtown Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 395 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 395 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.3
The Downtown Hostel Located at Kiralyi Pal utca 5-7, , Budapest.
The Downtown Hostel
Hungary
Budapest 1053 Kiralyi Pal utca 5-7
87% 395
47.4894559 19.0591603
The Downtown Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
9.7

The host treats you more like a friend than a visitor, which to me made me feel like I was home. It's in a perfect location, not too far from buda or pest sides. You have pubs in front of you, malls, and convenient stores, The beds are super comfy and you have a disposable kitchen to use. Great stay wish I could have stayed longer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
9.4

I broke my phone and the staff kept helping me to figure out some good stores to fix it. He never stops helping me and treating me like a friend. I am really thankful to the staff and this hostel is nothing but absolutely excellent

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Kwi 2016
9.7

Really cool hostel, felt clean and great location. Hostel owner was very helpful and gave us loads of information about the city. Would stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2016
9.1

This place is like home away from home. If you are looking for a party hostel, this isn't for you. If you are looking for somewhere you can come back to and relax and talk amongst the guests, this is the perfect place for you. Martin is extremely welcoming and excellent at telling you the best sights of Budapest and some hidden gems you wouldn't normally get from the chain hostels.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2016
10.0

Amazing hostel. We felt like at home :) Thumbs up

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lut 2016
7.1

Good hostel, I enjoyed my stay, especially because I had a private room. I found it secure, as you have a room key and the front door is double-locked. There is a washing machine and full kitchen, and even hair dryers for your hair. The staff weren't really around all weekend, and everything was fine, but it makes you feel a bit self-conscious. Saying that they respond very quickly to emails so you can be fairly confident they will be there for you.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Lut 2016
7.1
Przetłumaczone przez Google

To było trudne do znalezienia, kiedy przyjechaliśmy w pierwszej nocy. Lepszy opis byłoby pomocne.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Personel był miły i przyjazny, nasz pobyt najlepszy. Pokoje były bardzo czyste. Bardzo bezpieczna. Idealne hostel ogólnej.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2016
8.6

A great place to stay, cozy and a very cool and friendly owner!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Sty 2016
9.1
Przetłumaczone przez Google

To miejsce jest fajne domu

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.