Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Downtown Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 418 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 418 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.4
The Downtown Hostel Located at Kiralyi Pal utca 5-7, , Budapest.
The Downtown Hostel
Hungary
Budapest 1053 Kiralyi Pal utca 5-7
89% 418
47.4896081 19.0594285
The Downtown Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Czechy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2016
10.0

Staff was cheerful, and very helpful with local info as well as onward travel. Location was good, close to metro and city center. Everything was Excellent. Overall was a nice place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2016
10.0

Staff were very nice and polite. Very clean comfortable room. Excellent access to public transport. Quiet place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
10.0

Real life hostel, made us feel like locals, martin's a top bloke. Much love

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Sie 2016
8.6

Awesome place and staff! The host was incredibly friendly and really helped make the place feel comfortable. The place itself is really interesting, it kind of looks like it's in someone's loft apartment which is right near the ruin bars and close to all the good sights. Unfortunately there weren't a lot of people staying there when I went so I kind of missed out on the social aspect, but I think going at a different time this place would be perfect! Would recommend to anyone

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Sie 2016
9.1

Cool place, really nice location! Around this hostel there are so many nice squares and streets with terraces. The owner is really nice, sometimes a bit unattainable. We had a double bed which slept very well. I definately recommand this place!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sie 2016
10.0

Very nice place to stay in Budapest! Very well located, very close to a metro Station in a beautiful área full of restaurants and shops! The staff (Marcin) is amazing! Very relax vibe And They make everything to make your stay comfortable. I recommend IT!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2016
10.0

Thoroughly enjoyed my stay- Ewa was amazing!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2016
10.0

Its a quiet and cozy little hostel. It has a very good location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2016
10.0

Nice and easy! Good location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lip 2016
9.4

A localização do hostel é ótima, próximo aos principais pontos turísticos. O atendimento é ótimo, assim como a limpeza do lugar. Um ambiente tranquilo e aconchegante.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.