Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

The Doctor's House

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 306 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 306 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.6
The Doctor's House Located at Pehlivanuša 67, , Sarajevo.
The Doctor's House
Bosnia And Herzegovina
Sarajevo 710000 Pehlivanuša 67
96% 306
43.8644768 18.4229555
The Doctor's House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Lip 2016
9.7

Todo fue perfecto salvo que si bien no estaba alejado del centro había q subir una colina muy empinada, fuero de ello el resto impecable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lip 2016
10.0

Absolutely loved my stay here. The hill up to the hostel is a killer the first time you walk up it but it does get easier...and worth it for the views of the city. All staff were fantastic. I would recommend to anyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 31 Recenzje
19 Lip 2016
10.0

Stay here for sure.. more than ticks all the boxes

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2016
10.0

A great place to stay in Sarajevo! We booked the double room and it was really clean, comfortable, and had air con! The hostel had a very friendly atmosphere, great facilities, and a beutiful view over the city. I would recommend going to the top balcony in the evening to see the lit up city and hear the calls to prayer through the valley! Cat and the staff are very helpful and welcoming, nothing is too much. They recommended and organised great activities and places to visit!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
17 Lip 2016
10.0

One of the best hostels I have ever stayed in! Great atmosphere, cool people, lot of activities. The location was kind of a trade really. You have to walk a bit from the old town but in exchange you get an amazing view. Try to book the 6 bed dorm, it has it's own balcony.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lip 2016
9.7

Awesome hostel. Amazing staff. Everything you need.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lip 2016
9.7

Really nice friendly place. Three areas to sit outside. The kitchen had everything you needed. Excellent hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
8 Lip 2016
10.0

Had an amazing stay here. The hostel is so homely and lovely, the staff are fantastic! You must stay here in Sarajevo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lip 2016
9.7

Awesome and helpful staff. Comfortable beds and shared kitchen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Lip 2016
9.7

Exceptional hostel. Extremely clean with attention to detail. Felt more like being the guest in someone's home.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.