Hostelworld.com

The CubaHostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1,273 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1,273 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.8
The CubaHostel Located at Kazanskaya str. 5, , St Petersburg.
The CubaHostel
Russia
St Petersburg 191186 Kazanskaya str. 5
90% 1273
59.9332100 30.3222012
The CubaHostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
18 Maj 2016
7.1

Staff are lovely and friendly and the location is perfect, right in the centre near everything. Could win an award for the worlds most uncomfortable bed though. Springs poking out everywhere. If you want a decent night sleep I wouldn't recommend this, the windows rattle every time a car drives past (which is often), can hear club music all night and walls are paper thin.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
13 Maj 2016
9.4

If you want to make your stay at this hostel really interesting, you should start a discussion with the staff about the Siberian express 😉

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2016
10.0

Endroit très atypiqye mais très sympathique, plus que bien placé. Équipe agréable et accueillante, "chambre", enfin "studio" de près de 50 mètres carrés à vue d'œil... avec sanitaires et coin cuisine pour un prix défiant toute concurrence! D'accord il faut traverser une zone en chantier pour accéder à cet espace, mais ça vaut le coup...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2016
10.0

Great hostel , great location very helpful and friendly staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2016
8.0

It was okay. Not as good as i expected from many great reviews. It was very noisy and old. Though not dirty it also was not the cleanest hostel ever, but it was good enough. Helpful staff and great location. If you are very allergic to dust mites, like me, better stay somewhere else though!!! I could hardly breath lying on the beds

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bahrajn, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Maj 2016
10.0

Lovely place, very cool staff, the place was neat and tidy. Everything was very smooth and convenient. Location is spot on. Recommended. Ahmed & Ahmed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2016
9.7

This is a great hostel. It's huge and has a lot of people, but it never felt overwhelming. The staff are really friendly, the facilities are good, it's in a really nice location - if I go back to St. Petersburg, this is definitely where I will stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2016
10.0

Great stay, friendly place, clean and well equipped. I highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2016
10.0

The staff are incredible, very friendly and helpful with any question I had. The hostel is extremely clean, the floors are mopped and bathrooms cleaned every other day. I met a lot of other guests who were interesting to talk to and always polite. It's pretty calm and quiet so you can rest without crazy stuff happening. It was an incredibly convenient location and I could walk to most of the tourist attractions in the city within 15 minutes and there are restaurants and grocery stores everywhere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Mar 2016
10.0

I really enjoy my stay there. Great atmosphere and very nice staff. Clean kitchen and bathrooms. Good beds. 100% recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.