Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Cuba Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1400 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1400 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lip 2017
10.0

Very good

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lip 2017
9.4

Muy buen ambiente y un personal muy amable 😁

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
1 Lip 2017
9.1

The ubication is perfect(less than 5 minutes walking to city center).Friendly staff,good atmosphere,clean spaces and nice furniture in the upper floor with all the facilities you need.Not expensive place.I absolutely recommend this place to everybody.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
30 Cze 2017
9.4

We stayed there during the fifa confed cup and we were really happy to have such a great place. You are in the middle of the city and the staff is really great. There is a great pub in the lower floor also. Thanks a lot, also from our Mexican friend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
29 Cze 2017
10.0

Hostel excelente. Muy buena ubicacion, todo muy limpio. Buen ambiente. El staff muy amigable y buena onda. Les mando un beso grande a Maia, Viktoria y Alexander que estaban en la recepcion. Los mejores recuerdos. Hostel 100% recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Cze 2017
2.9

Poor staff and terrible atmosphere.. issues with hot water. Wouldn't stay here again

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2017
8.0

Вполне приятное местечко, с дружественно настроенным персоналом.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
12 Cze 2017
9.1

Great hostel with friendly staff. Nice atmosphere in the social areas and functional kitchen if a bit small and under supplied (an extra saucepan wouldn't go amiss)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Cze 2017
8.6

Ostello vicinissimo all'Hermitage, ben servito dalla metropolitana, e frequentatissimo, con ospiti da tutto il mondo, ma anche con molti Russi, scolaresche in gita di istruzione comprese. Me risente la struttura con qualche carenza sotto il profilo della pulizia e a livello di piccole manutenzioni. Letti discreti, spazi comuni sufficienti. Poche docce e wc e problemi con Internet ma staff disponibile al 100%. Le bellissime e gentili ragazze della reception su una scala da 1 a 10 meritano 20.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2017
7.7

Location was great, but actual hostel was very hard to find the first time. Lots of steps up to hostel. Staff were very friendly and did their best to help. Even though it was a shared loo, it was always clean. It had everything you could want, re facilities. Rooms (well our room) was pretty bad, when we arrived, the sheets were dirty, (we were given clean ones) room was very dusty, under beds was filthy.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.