Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Cranky Croc Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1,303 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1,303 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9
The Cranky Croc Hostel Located at Calle 12d No. 3-46, La Candelaria, Bogota.
The Cranky Croc Hostel
Colombia
Bogota Calle 12d No. 3-46, La Candelaria
89% 1303
4.5998030 -74.0700478
The Cranky Croc Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
9.4

Goed hostel. Alles is goed onderhouden, het sanitair ziet er zeer netjes uit en wordt regelmatig schoon gemaakt. Er hangt een leuke sfeer in het hostel. Het eten en zeker de koffie zijn uitstekend. De ligging van het hostel is uitstekend. De buurt voelde, ook 's avonds, veilig aan. Toen wij 's avonds wat gingen eten werd de beveiliger meegestuurd. Hij probeert je dan naar een veel te dure en van matige kwaliteit restaurant te sturen en verwacht nadien fooi. Die man is het enige minpunt!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sie 2016
7.7

Goods: breakfast, location, bathrooms, temp Bads: no wifi in rooms, no true bar and smaller common area, beds not the greatest, water off and on

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Sie 2016
10.0

Great hostel, nothing bad to say about it, my third time I've stayed here and will stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2016
7.7

Based on the description we expected a more lively hostel, however it really lacked atmosphere. We were here during the week but it wasn't very sociable. Also it claims they have a bar but in reality they just had bottled beers for sale at reception. Security lockers were very good and so was the kitchen and WiFi. Toilets and showers were clean and modern. Hostel was one of the most expensive in the area and didn't include breakfast, Hostel Sue seemed better value.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
9.1

Muito bem localizado, pessoal atencioso o hostel oferece toalha, suoer indico

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2016
9.4

Gostei muito do hostel, tudo organizado e bem limpinho. Os banheiros são bem novos, tem água quente. A comida é ótima! Para quem quer ficar em um local próximo da região mais histórica da cidade e cheia de cultura, este é o lugar!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sie 2016
7.7

Warm showers

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ketjow99991385
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 47 Recenzje
3 Sie 2016
9.4

Amazing facilities and the best showers in SA

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Maurycjusz, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
9.4

This was a great hostel in terms of the facilities and the staff. It was super easy and fun getting to know people, both in the common areas and in ther dorms. Great location too, would recommend to solo travellers and groups! Only negative is that one day the Internet was incredibly slow, but usually good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
31 Lip 2016
9.1

The Must-do is the free walking tour with Freddy, the coolest guy in Bogota. Also the party bus was awesome. Clean bathrooms and clean room, perfect location and wonderful activities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.