Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Connection Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 28 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 28 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0
The Connection Hostel Located at Rua Benvinda Aparecida de Abreu, 105, , Sao Paulo.
The Connection Hostel
Brazil
Sao Paulo Sao Paulo 02038-010 Rua Benvinda Aparecida de Abreu, 105
85% 28
-23.4979904 -46.6232857
The Connection Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • ryanpedersen87
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
10 Sie 2016
8.3

Close to Tieté bus terminal but far from everything else. Metro terminal is a 10 minute walk away. Breakfast is the typical breads and spreads. Showers are electric heat. This is a good hostel if you are on a tight budget or need to stay close to the bus terminal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2016
7.7

No geral, gostei da oportunidade de interação com os hospedes presentes. E também com a equipe que nos atendia. Atenciosos, pontuais, simples e amigos. Conforto simples e atenção. Café da manhã, na simplicidade e gostosura, nota 10.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Lip 2016
9.7

Great value, friendly staff, good WiFi and a varied breakfast to fill up on.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
28 Cze 2016
9.1

상파울로에서가장저렴!가격대비최고

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
15 Cze 2016
7.4

Die Türen zu den Dorms und den Badezimmer können nicht abgeschlossen werden. Das einzige was immer geschlossen ist ist das Gittertor zum Eingang. Da muss auf die Klingel gedrückt werden, damit sie es öffnen. (Mit Kammera)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Cze 2016
8.6

Stayed here for one night in a private room. The room was spacious with an ensuite WC. Staff were friendly and made a good effort to speak English to us. Breakfast was very basic. Only problems were it was very very cold at night (I gather uncharacteristically cold for São Paulo) and it's in a very quiet area and lacked atmosphere. Was fine for a night though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
30 Maj 2016
7.1

Good location if you need to go to/from airport or busterminal. Four blocks to metro. Cons: tiny rooms, bad matresses but ok of you just stay for a night. They offer to call a UBER but they dont really know what it is, for them it just means hostel taxi service. Would be great though if they would offer UBER (please improve). Staff helpful, but only one guy speaking english

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Maj 2016
9.4

Very safe and clean hostel. I only stayed one night but can already tell you how amazing the team is. The lady who checked me in was very sweet and personable, and the owner who dropped me off at the airport gave me a history lesson and plenty of information and tips on Brazil. Only issue was it was my room was slightly cold.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2016
8.9

Really nice place. I like really much.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.