Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Connection Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 59 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 59 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2017
7.1

boa noite! a recepção mto prestativa ótimo atendimento, o banheiro sempre molhado, depois das 22hrs deveria ter menos silêncio! quarto mto apertado!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • jotapecosta
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
5.7

O ambiente não é muito limpo e organizado, banheiros muito pequenos, muito próximos aos quartos e isso incomoda. Beliches não confortáveis, não existe tomada individual para todas as camas, armários não muito seguros. Café da manhã deixa a desejar e não dispõem de água .

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
19 Mar 2017
3.1

We arrived and were told that they couldn't find our booking for a double room (even though we had the hostelworld confirmation) so we were offered two beds in a dorm of 4 instead. I have no issues with dorms, but this was not a room. We stayed in two top bunks in a room for which the wall was an office particition that didn't even reach the ceiling. You can hear everything in the corridor, the beds shake when people go to he toilet and a man started plastering right by our heads at 8am. Avoid

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • mrronankelly1496
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 27 Recenzje
12 Mar 2017
7.1

A great stoppover hostel if in transit as its quite convenient to get to the airport ir the bus station. The staff were great especially Pedro was very helpful in answering all our questions. The beds were very comfortable and the breakfast was decent. The only issue I had was the lack of bathrooms which could be irksome in the morning if people are taking showers and you need to use the facilities.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2017
8.6

Hostel muito bem localizado com funcionários simpáticos e clima extremamente agradável. Os únicos problemas foram com a limpeza do banheiro misto, que poderia ser mais frequente, e a ventilação insuficiente do quarto. Há também poucas tomadas espalhadas pelo hostel. Porém são detalhes facilmente ignorados pois o hostel oferece um excelente custo benefício. Tive uma ótima estadia e com certeza voltarei e indicarei o local.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Lut 2017
7.7

Shower room was small. Staffs were very kind and some staffs speak English well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Lut 2017
8.9

Friendly staff and cool Hostel! I would stay there again!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Sty 2017
7.4

Banheiros bem limpos e cozinha bem equipada, funcionarios simpaticos, mas os quartos estavam empoeirados. O quarto feminino nao tinha chave para trancar, ficava aberto sempre, o que me deu insegurança.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.