Hostelworld.com

The Connection Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 48 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 48 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2017
8.6

Hostel muito bem localizado com funcionários simpáticos e clima extremamente agradável. Os únicos problemas foram com a limpeza do banheiro misto, que poderia ser mais frequente, e a ventilação insuficiente do quarto. Há também poucas tomadas espalhadas pelo hostel. Porém são detalhes facilmente ignorados pois o hostel oferece um excelente custo benefício. Tive uma ótima estadia e com certeza voltarei e indicarei o local.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Lut 2017
7.7

Shower room was small. Staffs were very kind and some staffs speak English well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Lut 2017
8.9

Friendly staff and cool Hostel! I would stay there again!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Sty 2017
7.4

Banheiros bem limpos e cozinha bem equipada, funcionarios simpaticos, mas os quartos estavam empoeirados. O quarto feminino nao tinha chave para trancar, ficava aberto sempre, o que me deu insegurança.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • jurebeca3181
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
13 Gru 2016
8.0

Muito bom, funcionários muito educados e atenciosos. Também foi o hostel que tive a melhor qualidade de sono, tendo sido respeitada a hora de dormir nos quartos. Só não concordo com a regra de que no hostel só é permitido consumir a bebida alcoolica que for comprada lá, não ´pode trazer do supermercado. Acho que essa escolha deveria ser do hóspede. Fora isso tudo muito bom.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Lis 2016
4.3

Not one to usually write negative reviews but wasn't very impressed. As a foreign female travelling solo I was made to feel very uncomfortable amongst some of the guests and staff. It wasn't a good vibe. I am a happy and open minded person but this situation and attitude gave me a bad impression. You pay for what you get in regards to accommodation, facilities, breakfast, location etc. But I expected to be treated respectfully and have a lock on bedroom door. Won't recommend nor stay again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • maevo88
  • Irlandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
2 Lis 2016
5.4

We only stayed one night as we were passing through São Paulo, we didn't feel particularly safe in our room as right outside it in the bar area of the hostel there were local people ( not those staying at the hostel) drinking all night and being very noisy

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Paź 2016
10.0

Amei o local e acolhimento dos funcionários! !! Super indico!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Paź 2016
8.0

A nice hostel, with cheap fares but good and clean rooms. Very good if you are going to an event at Anhembi or Urban Stage - venues a bit far from downtown São Paulo. Positive point: lots of bathrooms, so you won't lose time waiting for others to take a shower. Negative point: the bunk beds are creaky and their stairs surely do not transmit a sensation of safety.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Paź 2016
9.1

Cheap and nice hostel. People were very nice!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.