Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Clarence Park

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 1186 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 1186 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2017
9.7

The bed was a bit too short and the bed linens felt uncomfortable. The location is brilliant. The people are very kind and helpful. And there is a Nice bar located in the middle of the hostel. I would defenitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
6.6

The room was great excepted the bathroom was really dirty ! I had to clean the back of the door,the floor and the air trap on the sealing. The cleaning of the bathroom must have some improving especialy when it says on the wall of the bathroom that they have the cleaning prioritise.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • scottpbaz
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
5 Sie 2017
8.6

Was only there for 3 nights. Ended up in the apartment next door. Location very good. Nice and clean. Friendly staff. Terrible room mates but that's hostels for you. No power sockets on top bunk which was a bit of a pain.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2017
9.4

Clarence Park: great place to stay. Friendly, informed staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2017
4.0

Staff was very unprofessional, didn't feel welcomed, the rooms where decent but the beds where horrible. Location was good, but wouldn't stay here again. Planet traveler is my go to hostel now.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Sie 2017
7.4

Das Hostel ist von der Lage super. Man kann zu Fuß alles ablaufen, wie den Tower, das Aquarium, die City usw. Was mich nur gestört hat, das man seinen Rucksack nicht einschließen konnte, sondern nur ein sehr kleines Schließfach hatte, für persönliche Dinge. Die Sauberkeit im Bad war katastrophal. Die Bäder sind in den Zimmern und werden nur einmal in der Woche geputzt einschließlich der Toilette. Man kann sich vorstellen in einem 6-Bett Zimmer, wenn jeden Tag neue Leute kommen, wie es dann aus sieht

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
31 Lip 2017
7.4

Pelo preço, vale. Mas poderia ter mais banheiros por hóspede e a internet desconectava com frequência

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • michaelafarnham
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
30 Lip 2017
7.4

Okay hostel, some members of the staff were okay but I didn't feel as welcomed as I have been at other hostels. The room was okay but the shower was terrible. Barley any water came out and it was either freezing or scolding hot. BUT great location! Worth a crappy shower for the location!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2017
9.1

Should have a little breakfast and is a great hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lip 2017
10.0

muy buen lugar con buena ubicacion, esta muy cerca del centro de la ciudad, el personal muy amable y el lugar muy limpio... M encanto

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.