Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Chill House Backpackers hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 1025 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 1025 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2017
8.6

Simple but good hostel with central location. A few downsides though: - it was saying on website there is a washing machine and that's why I picked this hostel but there was none - staff can't speak English but they tried to help anyway and were very nice - it can be noisy at night when there's live music next door (till late on Saturday)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Lut 2017
10.0

Great hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lut 2017
7.1

The staff was not very helpfull, when we ask for informations. Good location, near the metro.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lut 2017
8.0

Lhostel se trouve au centre du vieux cartagena ce qui est bien. Staff très sympathique et hospitalié (ne parlant pas anglais). Bonne atmosphère. Manque de douche / salle de bain

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Lut 2017
8.9

Seria mejor poner donde hay la cama enchufe electrico por recargar el movil..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
5.4

To be frank, my sister and I arrived, just to find out that they did not have my reservation. Fortunately a room was available so we accepted the room without the use of your service. The end result, your service cost and did not provide a benefit. I've requested a refund from my credit card company. Your investigation is much appreciated.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2017
10.0

Although the room can get a bit cramped in the afternoon, when people are checking in/out, the location and staff more than make up for it. The women that work their are wonderful, as they are helpful, friendly and welcoming. The hostel has a laid-back vibe and I would definitely stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
23 Sty 2017
7.4

Het slechte hostel wat ik ooit gehad heb. Great staff!!! Very nice and lovely staff!! Locatie is perfect, zeer centraal. Gratis computer om te gebruiken voor de gasten. De badkamer is echt te slecht! Niet eens een douchkop toen ik er was. Bovendien zag ik maar één wc en douch voor toch best wel wat mensen. De dorm waar ik sliep was echt te klein voor 8 personen. Er was bijna geen plaats meer voor onze tassen, wel is er airco in de kamer. Het bed was slecht, de planken vielen er uit.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
10.0

The hostel is really good. It`'s well located, close to everything in the city. The girls that work in the reception were really nice. I recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Sty 2017
9.1

Auberge très bien située dans le centre, accueil chaleur et personnel toujours à disposition pour la moindre question, propose des tours vers la playa blanca volcan ect. Prix assez élevé mais ça a l'air d'être comme ça dans tout le centre. Nous recommandons

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.