Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Chill House Backpackers hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 1,007 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 1,007 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.6
The Chill House Backpackers hostel Located at Calle de la Tablada # 7 - 12, Centro, Cartagena.
The Chill House Backpackers hostel
Colombia
Cartagena Bolivar 57 Calle de la Tablada # 7 - 12, Centro
77% 1007
10.4261644 -75.5481934
The Chill House Backpackers hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
10.0

The hostel is really good. It`'s well located, close to everything in the city. The girls that work in the reception were really nice. I recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sty 2017
9.1

Auberge très bien située dans le centre, accueil chaleur et personnel toujours à disposition pour la moindre question, propose des tours vers la playa blanca volcan ect. Prix assez élevé mais ça a l'air d'être comme ça dans tout le centre. Nous recommandons

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
5.4

La infraestructura en general es deficiente. Tiene un solo baño y te hacen usar otro de una habitación compartida en caso de que el de ustedes general no esté disponible. Las sábanas y toallas son viejas, rotas, con agujeros. Está ubicado en un lugar donde hay mucho ruido hasta muy tarde y es difícil dormir temprano.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
11 Sty 2017
4.3

We would not recomend this hostel to anyone. We where in the double room and where asked to pay in advance before seeing that the bed was so old and used that it was impossible to sleep in and that the room had fungus all over because of humidity and no window. The kitchen was disgusting, the wifi did not work, and there was no bike rental as described on the website. Staff was friendly, but not very helpful. It was the worst hostel we have ever stayed at.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • aivarsupenieks8658
  • Łotwa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Sty 2017
8.3

Staff dont know enlglish.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
2.6

La calidad de las camas fueron muy malas. Una noche nos devoraron pulgas que habian en las camas a mi y todos mis amigos. Habia fiesta en el hotel sin límite de hora que permitiera descansar. En nuestro cuarto habia un baño al que accedía cualquier persona, alterando el descanso y seguridad. Fue una experiencia muy mala y abandonamos el hostel. He viajado mucho por el mundo y he visitado muchos hostels. Definitivamente, este es el peor que jamás he visto. No vayan!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
2.9

Horrible, horrible, horrible! We made our reservations in July. They emailed us on Dec 29 to confirm we would be there. I responded yes. When we showed up NO ROOM. I showed them my confirmation from Hostel World and the email from their own staff member and nothing. Their staff, including the owner, could not have cared less that we had reservations and that they contacted us to confirm the reservations. I would recommend staying here only as an absolute last resort

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Gru 2016
8.6

Todo es perfecto, el cuarto siempre está fresco, todo el hostal es muy tranquilo, la vista al parque es estupendo. Sólo deseo que la lectura sea más variada. Le doy cuatro estrellas

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Gru 2016
10.0

Muy bien!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Gru 2016
6.6

The staff are the best thing about this place. Very nice and welcoming! Club/venue downstairs plays music until very late and if you're lucky the band will start rehearsing after closing time. The extremely soft double bed in the private room was probably the worst I've slept in. Location is good and I don't think it's possible to escape the noise from the streets in any ho(s)tel. Cars honking 24/7. Kitchen is open 24h which sucks when your room is next to it. Wifi slow. There is NO POOL!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.