Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Chill House Backpackers hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 1097 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 1097 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2017
10.0

What an amazing place. Treated us like kings! Coffee every morning, super nice and extremely helpful staff. Luz, the receptionist made it all even better by offering her services whenever we needed anything. We stayed here a week, and came back for another 5 days once opportunity arose. The location is incredible. Literally in the centre of all the shows and attractions. Highly recommended! Definitely check this place out!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2017
7.7

Die Matratzen sind sehr ( zu ) weich. Ansonsten sehr freundliches Ambiente. Wir haben uns wohl gefühlt. Für Backpacker optimal.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
13 Lip 2017
9.1

Très bien! L'espace commune possède l'AC pendant la journée. Parfait pour rencontrer d'autres voyageurs. Par contre, peut être très bruyant dans les dortoirs, car ils sont collé sur l'espace commune et la musique peut jouer jusqu'à 23h-00h. Seul hic, deux toilettes pour tout l'hostel... Dont une située dans le dortoir à 6 lits...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2017
7.4

I lived the hostal, well located and with a very nice atmosphere BUT it doesn't seem safe at all. Things were stolen every day when I was there it's not normal...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • gregorybrown957072
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
10 Lip 2017
7.7

Great little spot in the middle of the old town overlooking a plaza, and great value (for Cartagena). Staff were very welcoming, kitchen good but needs more than the one bathroom! Good common areas, really nice atmosphere with lots of people when I stayed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Lip 2017
8.9

Amazing place! In a sweet square in the old town - really pretty. Near Republica party Hostel so you can drink there or there are lots of nice bars around. Quite small so a quiet atmosphere but a good kitchen and comfy beds. Really friendly staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2017
10.0

Fantastic experience! Staff (Luz sobeida) were so friendly and helpful, the atmosphere was amazing and so cheap. Would highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Lip 2017
8.9

Excellent location and very welcoming staff but there is only 2 bathrooms for everyone, not enough. Nevertheless, one of the staff member took us to the bus terminal for free, very kind!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Lip 2017
5.7

Alquilamos una habitación privada. Lo típico de nuestra habitación fueron las cucarachas gigantes, completamente encerrada ( sin ventana), con humedad. Y el hostel SIN AGUA, ni para cepillarse los dientes, mucho menos bañarse. Lo peor es el colchón. Las personas que trabajan allí son muy formales, pero las instalaciones y limpieza dejan mucho que desear. El hostel esta muy bien ubicado. Al cambiarnos de lugar nos devolvieron el equivalente a 2 noches de 4 que habíamos pagado.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2017
10.0

I really enjoyed this hostel. Staff was very friendly and accommodating. The Chill House is in a great location next to a small park with restaurants.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.