Hostelworld.com

The Cambridge Hotel & Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 379 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 379 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.2
The Cambridge Hotel & Backpackers Located at 28 Cambridge Terrace, Wellington, Wellington.
The Cambridge Hotel & Backpackers
New Zealand
Wellington 6011 28 Cambridge Terrace, Wellington
76% 379
-41.2952200 174.7825884
The Cambridge Hotel & Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
3 Cze 2016
9.7

Great place in the heart of Wellington. I'll recommend it strongly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Maj 2016
10.0

Good place, super fast internet

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
18 Kwi 2016
6.3

Very nice old building. nice showers. but cold welcoming, cold staff, too small kitchen, no internet acess in full time

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Kwi 2016
4.9

One of the WORSE hostel of my life, the room smelled musty, the shower was disgusting, and the rooms are leaning against a bar, then you have music until late.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
27 Mar 2016
7.4

Best thing about this place is the new shiny modern and clean bathrooms/showers. Room smelled slightly mouldy and of feet.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Mar 2016
8.3

The place was nice

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
1 Mar 2016
4.0

Habe mir in diesem Hostel BETTWANZEN eingefangen!! Die Zimmer sind heruntergekommen, Raumtemperatur in dem Zimmer war sehr kalt und Geschirr muss man an der Rezeption mieten. Die Atmosphäre hat mir gar nicht gefallen. Habe das Hostel auch früher verlassen. Schrecklich!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Mar 2016
2.6

I honestly never rate places I've stayed. I tend to excuse a bad experience somewhere as just an off day or week for them but this place was really bad. Aside from bathrooms every aspect of the place was filthy. The kitchen was smelly and swarming with flies. It looked liked it hadn't been cleaned in months. The rooms were gross as well, very hot, dirty and smelly. I could not wait to leave! I know this sounds like a whiny review but seriously DO NOT stay here unless you absolutely have to!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
27 Lut 2016
5.7

Kitchen wasn't very good and our room was dirty. Staff didn't think it was their problem that the windowsills were filthy and kept blowing rubbish into the room and on the beds.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czarnogóra, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
24 Lut 2016
3.1

After 32 countries and some 100 hostels i managed to stay in worst one. Where to start? My room smelled of cigarette smoke, carpet seems to be there since 1886, and when cleaning staff entered they just changed pillow cases. Thats why quilts and sheets smelled like sweat of other people. As for the staff i met 3 of them and only one member was OK, others tried to overcharge me, didnt booked taxi as agreed, and wasnt very helpfull. There is nothing in dirty kitchen that you can use. No free wifi

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.