Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Burren Hostel (Sleepzone)

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 794 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 794 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
The Burren Hostel (Sleepzone) Located at Lisdoonvarna, The Burren, Cliffs of Moher.
The Burren Hostel (Sleepzone)
Ireland
Cliffs of Moher Lisdoonvarna, The Burren
84% 794
53.0286712 -9.2897987
The Burren Hostel (Sleepzone)
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Sie 2016
8.9

Une seule nuit passée dans cette auberge de jeunesse avec mon épouse et nos 2 enfants. Ambiance chaleureuse, personnel accueillant et sympathique. Petit bémol sur la propreté mais cela reste correcte.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
10.0

Great place to stay. Close to the Cliffs of Moher. About half an hour by car. Advice:: Visit the cliffs early in the morning before the tour buses arrive.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • chris_ac78
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
11 Sie 2016
10.0

Pub et restaurants à proximité. Accueil chaleureux. Une présentation des lieux est faite. Sdb dans la chambre (dortoir de 10). Literie plus que correcte. Parking intérieur non payant. Petit déjeuner inclus. Très bonne nuit.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Sie 2016
5.4

There aren't employees in the hostel. Volunteers without salary and nothing but free accommodation take care of customers. EXPLOITATION Anyway, there isn't laundry service. I asked to the manager where I could wash the clothes and he didn't know. Este hostel no tiene empleados, Voluntarios sin salario y nada más que alojamiento gratuito atienden a los clientes. EXPLOTACIÓN Por otro lado, no hay servicio de lavandería. Le pregunté al manager dónde podía lavar la ropa y no sabía.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2016
10.0

We hadden 5 persoonskamer met onze 3 dochters. Top hostel!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sie 2016
8.0

Very good accomodations and well situated. Good complementary breakfast. The rooms are clean and comfortable. A very busy hostel, it can get very noisy as it is frequented by mostly families or groups of teens/young adults. A short drive to the Cliffs of Moher, but not much to offer as to other things to see/do.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Sie 2016
8.6

Great hostel, i recommend. Near the bus stop to go to Doolin/cliffs and Galway although this bus doesn't run very often. Grocery store close by, as well as a nice pub with amazing local smoked salmon. We stayed in a private two-bed room , so security was never an issue. Kitchen is well equipped, breakfast is ok. Ambiance was quiet while we were there... Lotsof french families around.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2016
10.0

This was a great stop for us. Easy walk to great pub. Staff was very helpful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2016
8.6

Je n'y suis pas allée finalement, mais je leur ai demandés beaucoup de changements et ils ont toujours été cool ^^

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lip 2016
6.9

Notre chambre était très humide en plein mois de Juillet et dans une période sans pluie !! Trop de végétation autour du bâtiment qui malheureusement ne se réchauffe pas. Niveau propreté il y a des progrès à faire dans les chambres ! nous avions des bébés araignées en grappes sur le plafond de la salle de bain et des mites dans la chambre !

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.