Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Burren Hostel (Sleepzone)

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 842 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 842 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • giuliamerlino
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Kwi 2017
8.9

Personale molto gentile.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
9.4

I really enjoyed my stayed,kind stuff ,tiny bathroom,perfect breakfast 👍

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
9.1

Auberge agréable et bien placée. Chambre (familiale) simple, mais spacieuse et propre. Salle de bain un peu vétuste mais tout fonctionnait correctement. Accueil sympathique et compétent. Parties communes chaleureuses, confortables et très conviviales.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • annchip5298
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Kwi 2017
8.9

Tolles Ambiente, super Küche, viele Möglichkeiten, abzuschalten... Ein toller Aufenthalt!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2017
10.0

This hostel was absolutely amazing! The guy at the front desk was so helpful and gave us a tour of the hostel. The rooms were clean and the dinning and hangout areas were really charming. Definitely reccomend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2017
10.0

Great location if you are going to the Cliffs of Moher! The staff was really friendly, when we checked in a male staff member gave us suggestions on what to do and was really friendly and helpful. When we went the bus strike was going on so the hostel didn't have many guests so they ended up upgrading our room, it was so nice of them. Would definitely recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Kwi 2017
10.0

Amazing hostel. Very clean, friendly staff. Would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Mar 2017
7.7

Overall I'm happy with everything at this hostel - friendly staffs, clean and big space in the room/washroom. We were there not during the peak time, so its quite quiet in the hostel but we love it. Nearby the town - easy to get foods/drinks. Maybe one con for others - no wifi in the room due to this is old building with thick walls. But you can still have it at the reception area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Mar 2017
10.0

The Burren Sleepzone was a breath of fresh air. After a difficult day of traveling we were greeted by an incredible staff, nice facilities and so many suggestions for places to eat. Sebastian went out of his way to make sure we were taken care of. I highly suggest this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Paź 2016
10.0

Très bon accueil . Auberge de jeunesse très propre et agréable. Facilités pour se garer Seul petit bémol : le petit déjeuner vraiment "light"

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.