Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

The Burren Hostel (Sleepzone)

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 775 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 775 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.0
The Burren Hostel (Sleepzone) Located at Lisdoonvarna, The Burren, Cliffs of Moher.
The Burren Hostel (Sleepzone)
Ireland
Cliffs of Moher Lisdoonvarna, The Burren
83% 775
53.0286712 -9.2897987
The Burren Hostel (Sleepzone)
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2016
8.0

Le personnel très agréable, ouvert à la discussion. On récent une bonne ambiance entre les jeunes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lip 2016
6.9

Showers are gross and bathrooms all should have shower mats and hand towels. I loved the room with the fire though and the staff was really helpful. Easy to get to the bus stop from the hostel and I really enjoyed going to the Roadside Tavern, which was right down the block.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Lip 2016
7.4

Room and bed were ok but tye bathroom was a bit dirty. Breakfast is nice but no coffee :( The common areas are really nice

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
3 Lip 2016
7.1

No working heating in rooms, so it was too cold. Showers are old and there's hardly water coming out. No black coffee for breakfast

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Cze 2016
10.0

Stayed here with about 20 others, staff were sound out, lovely and clean, more like a hotel than a hostel. Hope to see it again! Ide

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Cze 2016
8.3

The location is quite good if you have a car. The bus station is only 200 m away; you can go to any big cities from there. This hostel is really reslly calm so it's great to relax, but it's not a party town.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Cze 2016
9.1

Absolutely loved staying here. The manager (Jenny) was kind, fun, and overall lovely. Breakfast was great. Rooms were well kept as everything was nice looking.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wallis i Futuna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Cze 2016
5.1

Nothing wrong with the hostel itself but there were two stag night parties on the first night's stay meaning noisy drunks crashing in and out of the room till gone 3AM. Same again on the second night. bathroom was a bit primitive but functioned. Inclusive breakfast was a nice touch.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Maj 2016
9.7

Warm welcome of the staff. Everyting well. The best hostel during our round trip in Ireland.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Maj 2016
7.7

For the price paid, this hostel did the job.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.