Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Burren Hostel (Sleepzone)

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 824 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 824 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 8.0
The Burren Hostel (Sleepzone) Located at Lisdoonvarna, The Burren, Cliffs of Moher.
The Burren Hostel (Sleepzone)
Ireland
Cliffs of Moher Lisdoonvarna, The Burren
82% 824
53.0286712 -9.2897987
The Burren Hostel (Sleepzone)
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Paź 2016
10.0

Très bon accueil . Auberge de jeunesse très propre et agréable. Facilités pour se garer Seul petit bémol : le petit déjeuner vraiment "light"

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Paź 2016
10.0

Location is great, in the centre of town of Lisdoonvarna, the environment and the facilities were fantastic, staff were very friendly and helpful. everything was so clean and the lobby was very multi-functional. Strongly recommend !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Paź 2016
9.1

Superbe auberge de jeunesse!! Un bel accueil (en français en plus), des pieces à vivre spacieuses et une grande chambre avec salle de bain. Pour le rapport qualité/prix (petit déjeuner compris) absolument rien à redire. On recommande!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Paź 2016
8.0

The hostel is perfect to visit the cliffs of moher. But you need a car, you can park in front of the hostel. The hostel are clean, but a little bit old. The staff are friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Paź 2016
9.1

Loved it...people so friendly...jus some staff a bit Blanche😒....but yes I wud recommend this hostel👍

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Paź 2016
10.0

Burren hostel was EXCELLENT!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
9.1

Our 3 person private room was spacious. We loved the cozy TV room with a fire in the fireplace.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Wrz 2016
9.1

Wenn ich dem Staff noch mehr Punkte geben könnte würde ich es tun. In unserer ersten Nacht hatten wir unangenehme Leute im Zimmer und uns wurde direkt ein neues Zimmer zur Verfügung gestellt. Die Einrichtung ist toll. Ein Kaminzimmer mit gemütlichen Sesseln war genau das Richtige bei schlechtem Wetter. Die Küche ist ebenfalls überdurchschnittlich gut. Einzig allein die Sicherheit könnte besser sein, denn ein 3 Zahlen Code an der Zimmertür ist mir zu wenig um meine Wertsachen im Zimmer zu lassen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sie 2016
8.3

Great service/staff. They offer laundry service (they wash your clothes for you) for 7€. Free wi-fi. They provide bread and cereals for breakfast. Fully-equipped kitchen. Ideally located: 2 minutes walk from a great Pub and restaurants. Across the street from the Burren Smokehouse. Very close to the village. Not perfectly clean (especially the bathroom), but not bad. The shower/bath does not drain well. Don’t forget your towels, soap, hand towel… But you don’t need bed sheets, pillows or duvet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2016
8.9

Went to see the Cliffs of Moher. So we arrived in Galway and took a bus (~15€) to Lisdoonvarna and stayed there for the night. The next day we took an early bus at 7h45 from Lisdoonvarna to the cliffs, about 40min. It was really nice. The hostel is nice as well. Nice staff, clean rooms and good atmosphere. Bathroom and kitchen were OK - it is a hostel, what will you expect.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.