Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Burren Hostel (Sleepzone)

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 896 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 896 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Sie 2017
8.6

Familienzimmer großzügig & sauber mit Tisch, Stuhl & Schrank. Bad mit Wanne und Duschglaswand sauber, aber Silikon verschimmelt und Wanne eklig fleckig. Wasserdruck Dusche schwach. Personal sehr freundlich. Küche OK, aber Tücher immer nass. Auf Nachfrage immer getauscht. Daher nasses Geschirr in Schränken. Tolle Aufenthaltsräume. WLAN nur dort. Einfaches Frühstück inklusive. Kostenlose Parkplätze. Insgesamt hat uns das Hostel aber gut gefallen und wir haben uns hier sehr wohl gefühlt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Sie 2017
9.1

Großer genüsslicher Aufenthaltsraum mit vielen Filmen und Büchern. Nette Mitarbeiter. Zimmer würde vom Personal am morgen gereinigt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2017
6.3

Common areas are very nice and cosy but the bedroom is very simple. It is rather big but not very clean.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2017
9.7

Very good place to stay, good location to visit the cliff of Moher

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
7.7

Un bonito albergue, bien atendido y en buen lugar. Sólo encontré en falta utensilios de cocina, eran escasos para el número de usuarios y pequeños en general.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
5 Sie 2017
9.4

Ostello molto carino, stanze spaziose e belle, la doccia è incamera ma è un po' piccolina. A circa 2 min a piedi dalla fermata del bus e a 30 min di bus dalle Cliffs. Colazione un po' scarna ma gratuita. Bela la saletta col biliardo e i giochi da tavolo e anche la saletta con il caminetto a legna.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2017
4.6

Falta mucho mantenimiento en la habitación, no te sientes confortable

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
3 Sie 2017
9.1

A big hostel in a lil town! Loved the tv room with the fireplace going every night! But the Staff were the highlight, super helpful giving tips on trails in the area and addressing any problems. Recommend the 8bed dorm over the 6 bed, it's just much larger. The bathrooms were some of the nicest I've seen in a hostel, bathtubs and all. Only down point is that the wifi is spotty, so you kind of need to know just where to stand.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Sie 2017
9.7

Lovely building, lovely landscape! The staff were very friendly and helpful, the kitchen was good - the walk in fridge amazing! Loved the rooms. You can walk around to the two springs and the sulphur bridge with it's victorian pump house, as well as drive to the Burren or fish at Doolin Pier.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2017
8.9

Tres bien tres propre tres bien situé

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.