Hostelworld.com

The Bunkroom

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 191 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 191 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • jenniferrainbow3631
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Lut 2017
9.7

Very homey feel to the hostel, super friendly and accommodating staff, great location between train station and city centre. What more could one ask for?

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sty 2017
9.1

A wonderful and welcoming place to stay! Staff were super helpful and kind, and the wifi was great and accessible even in the dorms. Dorms were warm, large and clean. City centre only a short walk away. Would definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Sty 2017
9.1

Awesome place

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sty 2017
9.1

Super friendly and easy-going staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sty 2017
8.3

Me and my girlfriend stayed there for 2 nights in the 4 bed ensuite dorm (but we were alone). Great internet, facilities, location. No freezer in the kitchen (just fridge). We had a great time.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Gru 2016
8.9

I have booked a bed in the female dorm and because it was a Thursday I was the only one in my room. The room was nice and big with its own bathroom. The staff was nice and friendly, wifi was reasonably fast and I had no problems at all during my one night stay. I would definitely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lis 2016
9.4

Lockers needed, but a great sray in an interesting town!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
3 Paź 2016
9.4

The bunkroom hostel in Chester is a cozy hostel just outside of the center of Chester. Since Chester is not that big, it is within walking distance from everything I would say. The hostel has WiFi, a kitchen, a garden and everything you might need. Nothing really to complain about. Good and quiet place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
9.7

The rooms are spacious and the toilet facilities are clean. Location-wise it is a convenient walk from the train station which is useful if you have many things with you. However, it is slightly further from the city-centre and you'll need to walk about 15 minutes to reach that. Reception hours are limited but this is not a problem. The kitchen is well stocked with utensils and spices if you would like to cook. All in all, a pleasant stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Wrz 2016
9.4

Small hostel but had everything we needed and at a great price. Also a very easy walk to the centre of Chester with free parking nearby. Would stay again if ever in Chester.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.