Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Bunkroom

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 179 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 179 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5
The Bunkroom Located at 106 Brook Street, Chester CH13DU, Chester.
The Bunkroom
England
Chester Cheshire CH13DU 106 Brook Street, Chester CH13DU
87% 179
53.1965097 -2.8840452
The Bunkroom
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Wrz 2016
9.4

Small hostel but had everything we needed and at a great price. Also a very easy walk to the centre of Chester with free parking nearby. Would stay again if ever in Chester.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Wrz 2016
8.0

Das Hostel ist nahe beim Bahnhof und so auch nahe zum Zentrum. Die Küche ist gut ausgestattet und es gibt gratis Kaffee und Tee ;-) Ich war in einem Vierbettzimmer mit eigener Dusche.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
8.3

The staff really nice ..........

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jpskichic3780
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
16 Sie 2016
10.0

Great place to stay. Would highly recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2016
7.1

Piezas cómodas, aunque sin lockers. La ducha era muy pequeña. Estuve dos niches y no pareciera que hayan limpiado nuestra habitación, los basureros nunca fueron vaciados. La cocina y las áreas comunes estaban bien.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • terrysmith1111294
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2016
9.7

Excellent

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lip 2016
6.6

I stayed for 2 nights in a 4 bed dorm ensuite. Room ok, bed/mattress were fine. Reading light at bed, but charging points weren't convenient to bed. Ensuite had shower/toilet both were clean, hot water and good pressure. Sink and mirror were in room with the beds. Not very convenient. Wifi worked well. Kitchen ok, not great. Common room/eating area ok. Outside terrace and eating space were nice. Location was ok, close to train station, 20 to bus station. Would recommend for a short stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2016
9.1

Had a great stay at the bunkroom. Excellent location with a good backpacker vibe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2016
9.1

Thank you for a very comfortable stay in Chester, I was very satisfied with your bunkroom, it is run very efficiently, with friendly & helpful staff. I will certainly recommend it to my traveling friends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • harrisooi
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
22 Cze 2016
9.7

Very friendly staff, and the location was great just few minutes wake to the train station and about 10 minutes walk to center of the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.