Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Bunkroom

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 185 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 185 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
The Bunkroom Located at 106 Brook Street, Chester CH13DU, Chester.
The Bunkroom
England
Chester Cheshire CH13DU 106 Brook Street, Chester CH13DU
88% 185
53.1965097 -2.8840452
The Bunkroom
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sty 2017
9.1

Super friendly and easy-going staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Gru 2016
8.9

I have booked a bed in the female dorm and because it was a Thursday I was the only one in my room. The room was nice and big with its own bathroom. The staff was nice and friendly, wifi was reasonably fast and I had no problems at all during my one night stay. I would definitely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lis 2016
9.4

Lockers needed, but a great sray in an interesting town!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
3 Paź 2016
9.4

The bunkroom hostel in Chester is a cozy hostel just outside of the center of Chester. Since Chester is not that big, it is within walking distance from everything I would say. The hostel has WiFi, a kitchen, a garden and everything you might need. Nothing really to complain about. Good and quiet place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
9.7

The rooms are spacious and the toilet facilities are clean. Location-wise it is a convenient walk from the train station which is useful if you have many things with you. However, it is slightly further from the city-centre and you'll need to walk about 15 minutes to reach that. Reception hours are limited but this is not a problem. The kitchen is well stocked with utensils and spices if you would like to cook. All in all, a pleasant stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Wrz 2016
9.4

Small hostel but had everything we needed and at a great price. Also a very easy walk to the centre of Chester with free parking nearby. Would stay again if ever in Chester.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Wrz 2016
8.0

Das Hostel ist nahe beim Bahnhof und so auch nahe zum Zentrum. Die Küche ist gut ausgestattet und es gibt gratis Kaffee und Tee ;-) Ich war in einem Vierbettzimmer mit eigener Dusche.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
8.3

The staff really nice ..........

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Sie 2016
10.0

I enjoyed my stay. Around the corner from the train station and walking distance to the lovely strip of shops with awesome architecture.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jpskichic3780
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
16 Sie 2016
10.0

Great place to stay. Would highly recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.