Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Brit Hostel Zagreb

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 450 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 450 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
The Brit Hostel Zagreb Located at Zagreb, Ulica fra Andrije Kačića Miošića 3b, , Zagreb.
The Brit Hostel Zagreb
Croatia
Zagreb 00385914422512 10 000 Zagreb, Ulica fra Andrije Kačića Miošića 3b
87% 450
45.8119759 15.9645509
The Brit Hostel Zagreb
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
22 Sie 2016
10.0

Buen hostal, muy limpio, buena ubicación y personal muy amable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
8.6

The staff were so lovely and helpfull. The location is perfect!! So close to everything. We even got advice on where to get excellent coffee. Wouldn't dream of staying anywhere else on my next trip.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
19 Sie 2016
8.0

Good location, very clean and good facilities. However, the atmosphere was a little lacking. No-one ever seemed to be in the bar and most people were travelling in groups so not ideal for a solo traveler. Although despite this I still met some great people who were staying in my dorm. The day time staff were lovely but the guy at night seemed annoyed whenever anyone asked him for help... Although to be fair he was probably very tired and I appreciated the 24 hour reception.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Sie 2016
4.0

Room terribly overcrowded, 12 beds in a room which had space for 8. One plug socket for with a splitter for all 12 beds meaning you had to leave your phone across the room under someone else's bed. Aircon not working room hot and stuffy. No lockers for back packs and no space between beds meaning they had to be shoved under a bed, coming out filthy. Keys to room not card so no guarantee room is locked and anyone can walk in and upstairs. Poor quality beds paper thin mattresses. would not stay ag

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
18 Sie 2016
8.0

Schönes Hostel, Küche top, sehr gut gelegen, verschiedene Angebote (pub crawl, walkingtours,...) alles gut, nur dass teilweise das Hostel sehr leer war.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Sie 2016
10.0

Great place for a good rest!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2016
10.0

Really enjoyed our stay here, the staff were so helpful and it had a great atmosphere, highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2016
9.1

ホステル自体はきれいに掃除が行き届いてるきがした。洗濯を頼んだらきれいにたたまれて帰ってきたのでうれしかったです。キッチンで料理する人が結構いたり、みんなで飲んだりしていていい雰囲気でした。 ただ、ベッドが固くて寝心地が悪かったです。バスターミナルからも少し離れていて歩ける距離ではなかったです。大荷物の方にはおすすめあまりしないです。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Luksemburg, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Sie 2016
7.4

Not very clean at all. Some of the staff members are really nice & helpful, others are a bit unfriendly. Location is very close to center but you have to take a tram from the train station to get there. It's not too bad though and they give very good directions. All in all it was quite okay but not sure if I would stay again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2016
4.3

Bad staff and very durty

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.