Hostelworld.com

The Brit Hostel Zagreb

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 350 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 350 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.3
The Brit Hostel Zagreb Located at Zagreb, Kaciceva 3/1-3/2, , Zagreb.
The Brit Hostel Zagreb
Croatia
Zagreb 00385914422512 10 000 Zagreb, Kaciceva 3/1-3/2
87% 350
45.8119759 15.9645509
The Brit Hostel Zagreb
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chorwacja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2016
10.0

Definitely would recommend this hostel, our room was cosy, facilities were great and staff was extremely nice!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Mar 2016
8.9
Przetłumaczone przez Google

Było zbyt gorąco w pokoju

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
3 Lut 2016
8.6
Przetłumaczone przez Google

Personel był bardzo pomocny i przyjazny. Wszystkie obiekty były wspaniałe, miło było mieć odpowiednią prysznic. Jedynym problemem było to drzwi były trudne do odblokowania (ale powiedziano nam przed i podano wskazówki, jak go otworzyć szybko). Nie wielu ludzi wokół, ale byłoby świetnie latem.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
30 Gru 2015
6.6

Quite an average hostel,with good facilities but poor atmosphere.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Gru 2015
7.1

Decent hostel. Felt like anyone could walk in anytime so make sure to lock your stuff up. Close to city center and right near busy street. Staff very helpful and friendly. Great kitchen. Bar area was nice but incredibly uncomfortable. Beds were comfy, no complaints and the wifi was quality throughout the place. Would stay again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Gru 2015
7.4

Good location though quite a walk from the bus station. Matresses were terrible and lockers didn't accommodataccommodate backpacks. Staff was nice but the heat in the room didn't work at all

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • juacohi
  • Chile, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 42 Recenzje
22 Lis 2015
9.1

The location isn't bad, 15 mins walking to the main square.. and you've a tram from bus station to right on the corner of the hostel. Kitchen was good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lis 2015
9.4

Es un hostal en el cual puedes descansar de verdad camas y almohada cómodas. Esta limpio y el personal es amable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bośnia i Hercegowina, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
4 Lis 2015
8.9

OK hostel, worth the money and close to city center. Cozy common room and nice atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Lis 2015
9.4

Staff were awesome to hang out with, cool people.. Yeh really nice hostel had good people there when i was there so atmosphere was always good! I was supposed to stay for 2 days and ended up staying like 8.. Good times! Cheers guys

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.