Hostelworld.com

The Brit Hostel Zagreb

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 358 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 358 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.4
The Brit Hostel Zagreb Located at Zagreb, Kaciceva 3/1-3/2, , Zagreb.
The Brit Hostel Zagreb
Croatia
Zagreb 00385914422512 10 000 Zagreb, Kaciceva 3/1-3/2
87% 358
45.8119759 15.9645509
The Brit Hostel Zagreb
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • JakeEverywhere
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
11 Maj 2016
9.7

I had the pleasure of staying at this hostel for about 3 weeks, of which I enjoyed every day! The staff are the best people, the rooms were cozy and clean, the kitchen was very useful, and the common rooms were always welcoming. The only ding they suffered on my score is that the tables are too low in the main common room ;). But they are aware of this, it's just not up to them. If you're planning on visiting Zagreb make sure you pay a visit to the Brit Hostel! I'll be back very soon :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
7 Maj 2016
9.4

We would stay here again! The staff were soooooo helpful. They went above and beyond especially the gorgeous dark haired lady, always available, always had good answers to my questions and i had alot of questions... She is a fantastic person. Everything else about this hostel was great as well, very good location. Only slight negative was that wifi only works downstairs but it works great so not a big deal. Thank you for having us!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your kind words! Come back anytime, we love questions :) Kind regards, Valea

  • Anonimowy
  • Chorwacja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2016
10.0

Definitely would recommend this hostel, our room was cosy, facilities were great and staff was extremely nice!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
5 Mar 2016
8.9
Przetłumaczone przez Google

Było zbyt gorąco w pokoju

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
3 Lut 2016
8.6
Przetłumaczone przez Google

Personel był bardzo pomocny i przyjazny. Wszystkie obiekty były wspaniałe, miło było mieć odpowiednią prysznic. Jedynym problemem było to drzwi były trudne do odblokowania (ale powiedziano nam przed i podano wskazówki, jak go otworzyć szybko). Nie wielu ludzi wokół, ale byłoby świetnie latem.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
30 Gru 2015
6.6

Quite an average hostel,with good facilities but poor atmosphere.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Gru 2015
7.1

Decent hostel. Felt like anyone could walk in anytime so make sure to lock your stuff up. Close to city center and right near busy street. Staff very helpful and friendly. Great kitchen. Bar area was nice but incredibly uncomfortable. Beds were comfy, no complaints and the wifi was quality throughout the place. Would stay again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Gru 2015
7.4

Good location though quite a walk from the bus station. Matresses were terrible and lockers didn't accommodataccommodate backpacks. Staff was nice but the heat in the room didn't work at all

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.