Hostelworld.com

The Boutique

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 104 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 104 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.6
The Boutique Located at Denmark Street, Limerick, Limerick.
The Boutique
Ireland
Limerick Limerick Denmark Street, Limerick
95% 104
52.6641248 -8.6248791
The Boutique
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • jimfayette6481
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
13 Maj 2016
9.1

The hotel is well located in the centre of Limerick, very inconvenient. The only inconvenient is the noise at night due to proximity of nightlife places. The room is perfect. The staff is nice, the breakfast is good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2016
10.0

Great place to stay in Limerick! Would definitely recommend and would stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2016
10.0

Incredible stay. A little more expensive for a double room, but completely worth it for a relaxing and rejuvenating stay. Made limerick extremely enjoyable and the restaurants around the corner were a blast. Staff was so helpful and charming and breakfast gets a five star rating. Lovely! Thank you to the Boutique!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • bastianb9815
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
10.0

One of best hostels I've ever been. Huge rooms, very comfortable beds, very nice breakfast with everything!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Mar 2016
8.9

Would stay again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lut 2016
8.6

Location of my room was a problem as it was directly over a tented area which belted out live music with such enthusiasm that at times the floor vibrated. I eventually gave up and the very helpful receptionist found me a bed in a vacant room. The staff were excellent. I was just the wrong person to be there ; it is a perfect location for people enjoying Limerick's nightlife.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
26 Sty 2016
10.0

one of the best places i have slept in. terrific full irish breakfast served at a terrace with a nice view in the heart of the nightlife in limerick. very decently priced for what it offers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Gru 2015
8.6

I had a really nice stay, my room was very comfortable and breakfast was great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.