Hostelworld.com

The Boutique

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 102 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 102 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2
The Boutique Located at Denmark Street, Limerick, Limerick.
The Boutique
Ireland
Limerick Limerick Denmark Street, Limerick
92% 102
52.6641248 -8.6248791
The Boutique
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2016
10.0

Incredible stay. A little more expensive for a double room, but completely worth it for a relaxing and rejuvenating stay. Made limerick extremely enjoyable and the restaurants around the corner were a blast. Staff was so helpful and charming and breakfast gets a five star rating. Lovely! Thank you to the Boutique!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • bastianb9815
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
10.0

One of best hostels I've ever been. Huge rooms, very comfortable beds, very nice breakfast with everything!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Mar 2016
8.9

Would stay again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lut 2016
8.6

Location of my room was a problem as it was directly over a tented area which belted out live music with such enthusiasm that at times the floor vibrated. I eventually gave up and the very helpful receptionist found me a bed in a vacant room. The staff were excellent. I was just the wrong person to be there ; it is a perfect location for people enjoying Limerick's nightlife.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
26 Sty 2016
10.0

one of the best places i have slept in. terrific full irish breakfast served at a terrace with a nice view in the heart of the nightlife in limerick. very decently priced for what it offers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Gru 2015
8.6

I had a really nice stay, my room was very comfortable and breakfast was great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lis 2015
9.4

The hallway lights are quite bright and opening the door in the middle of the night throws light into them, disturbing roommates. Perhaps dimming them so as not to be so bright late at night?

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lis 2015
7.1

The security was good and I like that they offer 24 hour reception and check in. The facility has clearly been redone cheaply to look luxurious, but not high quality. The location is great and right by the city center and the staff are very kind.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.