Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Bird's Nest

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 186 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 186 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Polska, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Mar 2017
9.7

Second time there- we will be back in a week for the end of our vacations. Love the informal atmosphere, very kind people, swimming pool...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Mar 2017
6.9

Things to keep in mind: The tents are actual tents-- we should have known this but we thought it was some weird term. But the people were great about it and made sure we were okay with it! Keep in mind that this is about a 20 minute walk from town, it's a cheap taxi ride but it's very difficult to find a taxi-- especially at night when it is dark. But they give shuttles to the beach The security is great though! Locked doors and gates and I felt very secure in the property.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Mar 2017
8.9

Klasse als erste Station nach der Ankunft in Jamaika in Montego Bay. Hätte mir aber auch vorstellen können einige Tage in diesem Hostel zu verbringen, die Besitzerin Julia, war super nett und fährt ihre Gäste mehrmals pro Tag zum Strand und zurück (sitzt man ziemlich stylisch dann hinten aufm Pick-Up, echt nice :-D ), dazu einmal pro Tag zum Supermarkt, echt nichts was man als alltäglich aus den anderen Hostels erlebt hat. Die Preise sind auch top für das was man kriegt, nur zu empfehlen!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Dominik97
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2017
8.9

Sehr schönes Hostel, am besten wenn man von Montego Bay fliegt und so die ersten/letzten Tage genießen will. Supermarkt/Mall mit Geldautomat und Restaurants ist zu Fuß 15min oder 100 JMD. Personal ist sehr nett und der Privatstrand mit Shuttle absolut empfehlenswert.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
3 Mar 2017
9.4

Really cool place - daily shuttle service to the beach! we had a really nice Volunteer working here, who helped with everything. Getting money from ATMs and stuff... 😄 great stay! I booked more nigths during my stay, cause it feels safe to have a place like this!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lut 2017
7.1

Its lovely and quiet with the main things need or a night stay. With lots o sports to do in the day.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lut 2017
8.3

Muy lindo lugar ! Solo un poco lejos de la playa. Barrio hermoso . Y gente copada !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Giuseppe73
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Lut 2017
9.4

Ich war 4 Tage meines Jamaika Trips in diesem tollen Hostel. Hier herrscht eine sehr familiäre Atmosphäre und man fühlt sich unheimlich wohl. Habe es hier in diesen wenigen Tagen geschafft so sehr zu entspannen das ich kein Zeitgefühl mehr hatte. Ich freue mich hier gewesen zu sein und werde garantiert wieder kommen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
5 Lut 2017
9.4

Leider ist die Unterkunft ein bisschen weit weg von einem Restaurant, bzw. vom Supermarkt. Alles andere ist einfach gut. Geraeumiges Zimmer, nette Leute. Das kann man nur empfehlen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sty 2017
9.4

There is nothing bad to say about that place! The atmosphere great, it feels like a home! The stuff is friendly, the rooms are clean and simple. You can use the pool and Julia will take you to the beach and back every day. The location is a bit out of town, but you can easy catch a route taxi to town. It's the best hostel on the island I would say! Thanks for every thing!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.