Hostelworld.com

The Bird's Nest

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 174 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 174 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Giuseppe73
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Lut 2017
9.4

Ich war 4 Tage meines Jamaika Trips in diesem tollen Hostel. Hier herrscht eine sehr familiäre Atmosphäre und man fühlt sich unheimlich wohl. Habe es hier in diesen wenigen Tagen geschafft so sehr zu entspannen das ich kein Zeitgefühl mehr hatte. Ich freue mich hier gewesen zu sein und werde garantiert wieder kommen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
5 Lut 2017
9.4

Leider ist die Unterkunft ein bisschen weit weg von einem Restaurant, bzw. vom Supermarkt. Alles andere ist einfach gut. Geraeumiges Zimmer, nette Leute. Das kann man nur empfehlen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sty 2017
9.4

There is nothing bad to say about that place! The atmosphere great, it feels like a home! The stuff is friendly, the rooms are clean and simple. You can use the pool and Julia will take you to the beach and back every day. The location is a bit out of town, but you can easy catch a route taxi to town. It's the best hostel on the island I would say! Thanks for every thing!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
7.7

The good lovely pool, lovely private beach, friendly staff, fun guests, in all I had a blast staying here The Meh beach and hotel are a bit out-of-the-way. Beds weren't that comfy and the kitchen has bugs

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Gru 2016
8.0

Fuer das Preisleistungsverhaerltniss und als kurzer Stop war das Hostel o.k.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Jamajka, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Gru 2016
10.0

Great Hostel - amazing Host Nice neighborhood, close to the airport, supermarket down the road, and ocean view. I will tell everyone about this cool hostel,there is also a pool !!! Its one of the best in Jamaica. We had an awesome time, thanks again Julia Soon be back ONE LOVE

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Gru 2016
9.7

I very much enjoyed the calm and relaxing atmosphere. Hanging around with guests and staff was fun and very nourishing for my arrival in jamaica. The internet bandwidth was brilliant.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
10.0

Like home sweet home !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lis 2016
7.4

This was my first time staying in a hostel. My main reason for even considering was the kiteboarding. I stayed in a private room with ac and a bathroom...very adequate. The property has a lot of potential. Nice common room and a pool/pool area. I met people from around the world mainly Europe. Meeting new people/sharing meals was the best part. I enjoyed meeting Julia, the owner. She provided local knowledge and some transport. Kitchen needs updated basics, bring bug spray, pool needed cleaning

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lis 2016
10.0

The hostel is actually a villa with pool and you feel right at home. 5mins down the street is their private beach with pool where the owner took us. Supermarket is close by and you can use the kitchen. Unfortunately I just stated for one night before my flight home, next time I definitely stay longer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.