Hostelworld.com

The Backpackshack

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 409 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 409 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
The Backpackshack Located at 1 Mill Hill Road, The Talbot Pub, W3 8JB, London.
The Backpackshack
England
London W3 8JB 1 Mill Hill Road, The Talbot Pub, W3 8JB
85% 409
51.5064853 -0.2737140
The Backpackshack
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • nickperry232340
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Kwi 2016
8.0

If you are looking for a good clean cheap private room then this place is good. Location just of Acton High Street so not right in heart but easy enough to get into London from here Derek? The guy that checked us in was friendly, bed was clean and so was shared bathroom. Would stay again. Kitchen was clean too with free tea and coffee in morning, was a pleasant stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Kwi 2016
8.0

Complessivamente una buona sistemazione. Posizione non ideale (diverse fermate della metro separano il quartiere dell'ostello dal centro e per raggiungere la fermata di Acton Town bisogna percorrere un bel tratto a piedi), ma le stanze e l'ostello in generale sono ordinati e puliti (cosa non comune in una sistemazione low cost a Londra). Il personale è cordiale e disponibile a dare consigli, l'ostello è semplice ma davvero comodo e confortevole. Rapporto qualità-prezzo ottimo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
8.9

This was my first trip to London and my first stay in a hostel. While Acton Town is a bit far from many London sights, I got quite adept at using the underground and feel like I got a much better idea of the layout of the city. Backpackshack was clean, comfy, and quiet and the owner and staff were incredibly helpful with suggestions of where to eat and how to get to the places I wanted to see. Wifi was also excellent, which was a pleasant surprise for a small facility!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
9.1

We had a fantastic time here! The facilities weren't fancy but everything was clean and comfortable and that was perfect for us. The hostel is a trip to the city center. The owner and his mother, Mags, were fantastic and made our stay comfy and a overall a wonderful experience! Would stay again and would recommend to a friend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2016
8.9

Really lovely staff! So friendly and welcoming you

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Mar 2016
9.4

Nice atmosphere, kind staff and visitors, clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2016
8.3

Es un hostal muy recomendable para estancias cortas. El personal que nos atendió era muy agradable y te ayudaban en todo lo que necesitabas, sin duda, lo mejor del hostal. En cuanto a la limpieza, tanto la habitación como el baño estaban muy cuidados. La calefacción está siempre enchufada por la noche ya que hace bastante frío. La única desventaja del hostal es que está situado en una zona alejada del centro. En definitiva, se trata de un hostal con una relación calidad-precio estupenda.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Mar 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

Niesamowite hostel, wszyscy tutaj jest tak miły, byłem struganie na pobyt tylko na jedną noc, żeby zrozumieć to, jak to jest tutaj, a następnie zatrzymałem się na kolejne 3 noce. Chcę wrócić ...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Lut 2016
9.7

Auberge bien située, à 5 minutes à pied de la station de métro. Quartier sympa et calme. La chambre était très bien, propre, les lits étaient confortables. Cuisine et salle de bain très propres. Je n'ai aucun point négatif à dire sur cette auberge. Le pub est très sympa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2016
9.1

Everyone was fantastic. Public transportation from here to anywhere in London was very easy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.