Hostelworld.com

The Backpack Cape Town

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 2074 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 2074 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Lut 2017
8.6

Probably one of the best hostel breakfast spreads ever - so much choice! Set in a good spot too, close to Kloof and Long Street but nestled in a quieter spot. Amazing views of Table Mountain. Hostel is geared towards socialising and has a party vibe, if that's your thing. Facilities are a bit tired and worn down and squeaky shaky beds in the dorm rooms. All in all though, a good enough place to Base yourself.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
7.4

Einzelzimmer mit eigenem Bad war sehr schön und das Badezimmer modern. Einzelzimmer mit geteiltem Bad war von der Grösse her gut, jedoch kann nur schlecht gelüftet werden. Deshalb roch es bereits beim betreten eher unangenehm und modrig. Alle Zimmer sind sehr ringhörig. Beide Zimmervarianten verfügen über kaum Ablagefläche und keine Klimaanlage. Frühstück ist absolut in Ordnung und es gibt eine grosse Auswahl.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2017
9.1

Fix plug please!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2017
9.4

Great meeting area and environment! Very helpful staff and super breakfast included. I would have remained there had it not been booked full.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2017
10.0

Best hostel in Cape Town!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2017
9.1

Super Hostel, nur zu empfehlen. Nette, hilfsbereite Mitarbeiter, gute Lage. Super sauber und leckeres Frühstück! Ich komme wieder!:)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sty 2017
7.4

Ottima e abbondante colazione. Bagno e doccia un po' lontani dalla stanza e spesso occupati. 15 minuti a piedi da Long Street. Personale abbastanza disponibile. Un po' caro.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sty 2017
9.7

Tolles Hostel, sehr freundliches Personal, sehr interessante Gäste und einfach eine tolle Atmosphäre. Auf jeden Fall weiterzuempfehlen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sty 2017
9.7

Einfach ein top Hostel und absolut empfehlenswert. Ein Zweibettzimmer hat allerdings seinen Preis...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sty 2017
10.0

Superfriendly and helpful staff, nice pool, bar and breakfast, fast internet even in the rooms - was really impressed overall. The female 3 pp dorm was spacious. You cant go wrong here! They also support community development projects. Minor comment is that most of the personal safes don't work.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi there, thank you for coming to stay with us and giving us such positive feedback! We do apologise about the broken safes; we do have communal safes in the dining room. Also, we are in the process of replacing all the broken safes. Kind Regards, The Backpack Team.

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.