Hostelworld.com

The Babushka Grand Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 391 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 391 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.6
The Babushka Grand Hostel Located at 60 Malaya Arnautskaya, 85 Ekaterinenskaya, Odessa.
The Babushka Grand Hostel
Ukraine
Odessa 65012 60 Malaya Arnautskaya, 85 Ekaterinenskaya
97% 391
46.4715320 30.7377290
The Babushka Grand Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Mar 2016
10.0

Staying at "The Babushka" was undoubtedly one of the most interesting hostel experiences in my life. This hostel is unique thanks to it's lovely owner "Luda". During my short 2 days stay there, I felt like I was living in my relatives house in Odessa, very warm and relaxed atmosphere, Luda does everything to make you to feel like home. The hostel located close to the railway station, building is old, but interior of the hostel is clean and in good condition. Rooms and beds are comforta

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
8 Mar 2016
10.0

I had a wonderful stay at the Babushka Grand. This hostel is full of Ukrainian character and charm with its interesting antique furnishings and giant chandeliers. Liuba and Viktor are also wonderful hosts - so warm and friendly, like cute grand parents welcoming you into their home. The beds and shower are also good and the kitchen has good facilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • chowdhuryrashed9467
  • Białoruś, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
4 Mar 2016
9.7

A place where you're treated like family.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
22 Lut 2016
9.1

Hostel is nicely located next to the train station and supermarket. Staff are really excellent making a homely experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lut 2016
9.4

Great hostel. Pros: you live like with your grandma in very spacious palace with occasional borsch. Cons: poor internet (though they promised to fix their router) and sometimes owners behave like you're not in the room (discussing their own private matters).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
22 Gru 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Kobieta prowadzi to miejsce było niesamowite! Jest tylko jedna łazienka, która jest do bani, ale nie ma mnóstwo ludzi. Czy naprawdę nie wydaje się miejsce na relaks we wspólnym obszarze choć.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Gru 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Lokalizacja jest świetna. Pracownicy są absolutnie piękne. Wnętrze musi być postrzegane jako uwierzyć - palacial! Musi być zdecydowanie najlepszym wyborem w Odessie.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lis 2015
10.0

(There are two cats in hostel) Great location, great people, awesome staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lis 2015
10.0

Jeden Cent wert§ Wenn gerade die junge Dame nicht im Dienst ist, dann werdet ihr Babuschka Luba und ihren Gatten persönlich kennenlernen. Auch wenn ihr Englisch schlecht ist, sind sie umso mehr bemüht um euch alles auf simpele Weise zu erklären. Oma-mäßig ist das Hostel natürlich super sauber und die Matratzen im 2er-Single waren unglaublich bequem. Züge, Busse und andere Aktivitäten wird man euch gerne heraussuchen. Kurz: sehr herzlich, gemütlich und persönlich! спасибо!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
10 Lis 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Świetny stosunek jakości do ceny, bardzo przyjazny i pomocny personel. Recepcjonistka była bardzo pomocna z mapami i pytania. Polecam to miejsce dla wszystkich i będzie tam ponownie. Także fakt, że jest bardzo blisko do dworca kolejowego (10 min), chodzić i na ulicach miasta są na sieci energetycznej, więc bardzo łatwo znaleźć

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.