Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

The Babushka Grand Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 409 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 409 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.9
The Babushka Grand Hostel Located at 60 Malaya Arnautskaya, 85 Ekaterinenskaya, Odessa.
The Babushka Grand Hostel
Ukraine
Odessa 65012 60 Malaya Arnautskaya, 85 Ekaterinenskaya
93% 409
46.4715320 30.7377290
The Babushka Grand Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Ukraina, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
9.7

Дуже хороший хостел, чудова душевна grandma. Високі стелі, хороший настрій, відмінна локація.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • supermixser229
  • Ukraina, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
9.1

The best hostel in Odessa!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
15 Lip 2016
9.7

I had a lovely time at Babushka Grand. The staff were very welcoming and Anya spoke excellent English. The place feels very cosy! Met lots of interesting people

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Cze 2016
8.9

Wonderful place to stay in Odessa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
27 Cze 2016
10.0

In short, a great place to stay for a few days. Friendly staff that go above and beyond.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Cze 2016
7.1

The staff were lovely, especially the young girl on the desk during the day. We had an odd person in our room who snored all night and day

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • ianjranson1407
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
16 Cze 2016
8.0

A nice small hostel, though not in the best location - close to the train and one of the bus stations but far (30 mins) from the beach and from the city centre (20 mins). Staff speak Russian and hardly any English except Anja who speaks English and works during the week. Spacious dorm and private room and a really nice atmosphere. No key provided for the exterior doors (not so ideal) so you have to ring the bell when you want to come in, but there's always someone in to let you in.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2016
10.0

Everything was excellent! Administrators are very typical Odesa people with their tempter :) Location is very good and interior is mindblowing! Keep up with great quality ;) Well done.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
21 Maj 2016
8.6

위치도 좋고 아주머니도 친절! 건물 외벽공사중이라 여기가 맞나 했었지만ㅋ So... good hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • rgaluz758523
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
16 Maj 2016
10.0

a cosy and very welcoming place The owner is so nice with the customer, she's like a real babushka taking care of her children ;) Definitly a place to go :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.