Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Australian Hostel

  • 23 Abd El Khalek Tharwat, Downtown, Kair, Egipt

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 444 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 444 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2
The Australian Hostel Located at 23 Abd El Khalek Tharwat, Downtown, Cairo.
The Australian Hostel
Egypt
Cairo Cairo 11111 23 Abd El Khalek Tharwat, Downtown
94% 444
30.0503179 31.2419843
The Australian Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
20 Lis 2016
7.1

위치는 좋은 곳에 있고 직원들 친절하고 좋습니다. 단지 숙소내 도미토리가 조금 낡고 습해서 베드 버그 위험성이 있습니다. 저도 다녀온후 베드버그 물린자국이 조금 있네요....ㅜㅜ 샤워장과 화장실은 그나마 조금 청결했습니다.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Paź 2016
10.0

Fantastic staff made all the difference. Very keen to assist with travel around Egypt and tours. Made the trip more easy and enjoyable. Recommend using their drivers. Thanks Mido for your help!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
8.0

Sympathique auberge de Jeunesse. Placé en plein centre ville. Les propriétaires sont très arrangeant et peuvent vous aider à tout moment. Peux mieux faire au niveau de l'hygiène mais c'est passable

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Paź 2016
10.0

Excelente relación. Precio-calidad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Paź 2016
10.0

Thank you all staffs of Australian Hostel , I had a wonderful trip in Egypt . Thank you very much.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
12 Paź 2016
8.6

Supportive staff. Good small breakfast (:

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Wrz 2016
10.0

Excellent stay. Clean, comfortable rooms and the staff was fantastic at helping me to get around all of Egypt, not just Cairo. Would highly digest to anyone staying in Cairo. Ten minute walk from Egyptian museum and markets. Great stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Wrz 2016
10.0

Great hostel! Mido, the manager, is a great resource for first time travellers to Egypt. The hostel provides a complimentary breakfast, a reasonably priced airport shuttle service, and tourist information/bookings. I would stay at this hostel again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
10.0

Staff were friendly and helpful. I stayed for over 2 weeks and was given a quit cozy room. A small breakfast was made every morning when asked for. A quite hostel. No issues with loud noices or other people keeping you awake. Take advatage of the private car pick up from the airport. It will save you time and money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Sie 2016
10.0

Awesome staff, awesome place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.