Hostelworld.com

The Architect Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 434 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 434 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.1
The Architect Hostel Located at Calle Joaquin Guichot 8 1 Planta, , Seville.
The Architect Hostel
Spain
Seville Andalusia 41001 Calle Joaquin Guichot 8 1 Planta
83% 434
37.3879584 -5.9949892
The Architect Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
9.1

Sin duda alguna la mejor opción si quieres estar en pleno centro de Sevilla. Además del buen trato que tienen hacia los huéspedes. Lo recomiendo y seguro que volveré pronto a hospedarme aquí!.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
15 Kwi 2016
7.1

Staff were nice, great location but the dorms are super cramped and stuffy and there are only a couple of showers/toilets so expect to wait a while in the morning.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Kwi 2016
6.0

The staff wasn't very helpful or polite, there's only 4 shower in the whole hostel, so it is a problem. The wifi didn't work, and the staff wasn't very concerned about it when I asked why. In the bunk above me, there's was a stink of blood in the mattress (female bedroom) It's okay for staying just one or two nights if you're gonna be outside all day.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
2 Kwi 2016
7.7

위치 괜찮고 시설 괜찮았서용 화장실 앞 방이어서 사람들 왔다갔다 하는거만 빼면? 그저 룸메 운이 좋아야 할 거 같아여... 저희는 친구들이 어흏 방에서 우유 닦고나서 안 빤 걸레 냄새가... 아마... 그래여.... 숙소의 문제는 아닐거라고 생각해요...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
31 Mar 2016
9.4

it is a great hostel, perfect location, just next to the main cathedral. with a beautiful terrace, however they do not offer the breakfast which is a shame, just image eat your breakfast on the roof is beautiful. and we are so lucky, when we arrived in the first night only my friend and me in a 10 beds room which is really quite and good for us to have a rest.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Mar 2016
10.0

This was such a cool hostel, I honestly hadn't researched my stay very thoroughly beforehand, but I was so pleasantly surprised. The location alone is worth it, so close to everything! And just outside the door is a series of cheap, delicious restaurants. I had a wonderful two days at the Architect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Mar 2016
6.9

Bueno... yo estuve en la habitación de 8 femenina, y tiene cosas buenas y malas. Es tranquila, y tiene un baño prácticamente sólo para la habitación porque está en la planta baja. Muy tranquila para dormir. Pero falta luz, si quieres leer no hay posibilidad, y en el baño no te puedes maquillar bien porque falta luz. En el baño faltaba un trozo de mampara, con lo cual el suelo estaba siempre mojado. También faltan enchufes, sólo uno múltiple por habitación.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Mar 2016
8.0

The lobby looks like a hotel and there's someone sitting at the reception desk 24/7, which makes it feel very hotel like. The location is perfect because it's like 10 steps away from the cathedral & palace and the bus station is a few blocks away. But the bathroom was not the cleanest and the entire area my room wAs in smelled like the bathroom the entire stay. They arrange walking tours and flamenco performances for you which is great, though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Gru 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

Bardzo dobre doświadczenie, bardzo przyjazny personel, dobre sprzątanie, firma również. I świetnie się bawili. Jedyną złą rzeczą było to, że kobieca łazienka drzwi były uszkodzone; Znalazłem go w inny sposób doskonały.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Gru 2015
8.3

Una estancia muy agradable. El personal muy simpático y las instalaciones bastante completas. Sólo remarcaría que la hora de ir al baño por las mañanas es un poco caótica, ya que un par de duchas o baños más no estarían mal. Por lo demás, muy bien situado, en pleno centro con mucha vida alrededor y un ambiente muy bueno.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.