Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Anderson Estates

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 320 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 6.3
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 320 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 6.3
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2017
4.0

The staff were nice enough I guess, but they moved us to another property riddled with problems. Friend of mine even for a bad skin infection from the bed. Would not recommend to anyone.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Astucia
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2017
7.7

Excelente ubicación cerca del metro. Buena atención por parte de los dueños. Bastante seguro (aunque recomiendo no confiarse) La alberca y la mansión son principalmente para grupos VIP, a los demás los hospedan en otra residencia cercana. Por desgracia me tocaron chinches, pero no así a mis compañeros de cuarto. Regresaría confiando que hayan terminado las ampliaciones y que mejoraran la limpieza, que no está mal, pero puede mejorar bastante.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
4 Cze 2017
8.6

Nice hostel! The staff is really nice and helpful and the atmosphere is very nice and calm. The rooms and bathrooms are nice and clean. Great breakfast with many options. You'll have to walk a bit to get to the train station, but it's easy to find.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • dlindo19953707
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2017
7.1

You do get you money's worth here. $35 a night for decent sleeping quarters, walk in showers, they serve breakfast for you, they have a pool, and 10 minutes from train. The downsides were the atmosphere (guests and staff were somewhat reserved and doing their own thing; no events here) and the hostel is open door as in they don't lock the doors. Even though it is in a college town, in a family neighborhood, and is claimed to be safe I would have felt more comfortable with it being more secure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2017
8.0

Fun, fond memories of the old days of radio, an eclectic site, with parking the biggest difficulty. For the money, it was fantastically good, at $ 22 a night

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Maj 2017
8.0

This is a great place that I would go back to. It is a bit far away from the sights, but the metro and a bus to Hollywood are close by. There is a pool, the breakfast is super, with fresh fruit salad, scrambled egg, porridge and yoghurt. Another plus is the free laundry with dryer, as well as two fully functioning kitchens. The place itself is something like a private family mansion, that has been converted into a hostel. The beds are soft and clean, but squeak and shake a bit too much.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Maj 2017
8.0

Staff members are kind and the laundry is for free.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • barmorrison82
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2017
2.9

Simplemente espantoso, te cobran cargos de limpieza y el cuarto esta muy sucio, pasan a "barrer" y no levantan ni los zapatos de las personas que viven ahí. Nos tocó un cuarto de 4 camas, nosotros éramos 3, la cuarta cama se sipone estaba ocupada lo una persona que "trabajaba" ahí, pero ella no salia de su cama casi nunca y fumaba marihuana todo el día. El check out de supone era a medio día y a las 10am, fueron a "cambiar las sábanas y nos sacaron. Cero amables, cero atención. No fue buena experiencia

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2017
3.4

Pésima atención al cliente. Personal muy grosero. Lugar muy sucio

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2017
4.9

Sinceramente pienso que en ninguna parte del mundo existe un hostel como este, me sorprendió que una chica morena dicese ser la hija de los dueños del hostel ande por toda la mansión callando a la gente e incomodando con actitudes y comentarios inapropiados ! Consideró que si en un hostel uno no puede compartir con los demás huésped deberían instalar un hotel y no un hostel!!! Me reservo más comentarios pero no fue una buena experiencia!!!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.