Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Anderson Estates

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 275 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 6.4
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 275 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 6.4
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Mar 2017
6.3

J'ai passé un bon séjour dans cet hostel. Gros point positif: le petit déjeuner est très complet. En revanche la propreté n'était pas vraiment au rendez vous... poussière sur les rebords de lit et fenêtres, toilettes et douches pas clean... Situé loin du centre, il faut faire 50min de voiture pour aller a n'importe quel endroit de LA. Le metro est aussi a 15min de marche, c'est faisable!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2017
9.1

The Anderson Estates provides value for money. For $25 per night I was able to get a free breakfast, free lunch, and access to an outdoor pool. The staff are friendly and nice and the place is tidy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • wataru1030
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Mar 2017
7.4

サンタモニカとダウンタウンまで近くのメトロに乗れば一本で行ける。朝食がすごく美味しくて楽しみだった。キッチンも清潔にされていてコミュニケーションの場になっていたのでもっと自炊しておけばよかった。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Mar 2017
2.9

Tue es dir wirklich nicht an! Auch wenn dieses Hostel das guenstige Hostel von allen ist, ist es keinen Cent wert. Diese Unterkunft hat insgesamt drei Haeuser und auf den Bildern wird natuerlich nur das eine gezeigt und ich glaube die Bilder wurden vor mehreren Jahren aufgenommen. Sauberkeit ist nicht vorhanden und wir haben nicht mal Zimmerschluessel oder Hausschluessel bekommen( dh im Klartext: unser Zimmer und das Haus war/ist fuer JEDEN zugaenglich.) und keine Schliessfaecher. 0 Sicherheit.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
25 Lut 2017
8.3

Great place with a few of houses. Nice Staff, best breakfast, quite Neighbourhood. Like a second home, definetly again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sty 2017
6.9

Our ensweet was the only one working for around 20 ppl. They were walking through our room at all hours. Some didn't even knock. The breakfast was yummy and staff were nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Sty 2017
6.6

Breakfast was absolutely amazing!! More of a halfway house rather than for travellers. Other than that, truly enjoyed it!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
8.3

Dette stedet anbefales på det varmeste for de som bare trenger en seng og sove i . Bra frokost er det også . Ligger i et veldig hyggelig nabolag uten støy og hyggelige folk som bor i området .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
4.0

The images shown here were't even close to reality. We were made to stay in a cottage outside the main mansion. We were assigned an 8 bed room although we had booked a 4 bed room. The reason given to us was that the hostel was overbooked since they do not have any way to limit the number of bookings.place is old, not well maintained, and shady. Hostel staff was inefficient and breakfast never started on time. Someone was sleeping on the couch in our lounge on one night. No lockers. Roms dnt lock

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
9.7

Great place to stay, made a lot of new friends from all over the world. Free breakfast and wifi, and water too whenever you want. Also you get to live in a piece of history, and they have really friendly dogs.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.