Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Anderson Estates

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 241 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 6.6
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 241 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 6.6
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 7.6
The Anderson Estates Located at 1932 Rochester Cir, , Los Angeles.
The Anderson Estates
USA
Los Angeles CA 90018 1932 Rochester Cir
74% 241
34.0210947 -118.3148681
The Anderson Estates
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Lis 2016
7.7

Gezellige boel. Prima ontbijt. Wel veel geld voor een privékamer.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lis 2016
9.7

Great place to stay,good facilities and lovely people! Although still not sure about broccoli for breakfast!!! But great time had and would definitely stay again!! 😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Fannyju
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2016
9.4

Todo el staff es muy atento y amable, el desayuno muy rico y la ubicación es perfecta; se encuentra en el centro de diferentes líneas de bus y metro, por lo que si tomas tus tiempos y ubicas tu destino, puedes llegar fácilmente a donde quieras.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
3.7

No quede satisfecho con este hostel, pagamos por tres camas y cuando llegamos nos dijeron que no tenían cupo, posteriormente nos ubicaron en habitaciones diferentes donde una solo olía a marihuana, deberian separar las habitaciones para fumadores o no fumadores, volviendo a lo de las camas, nos dieron fue colchones inflables. Por este motivo doy mala calificación.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
7.7

the Anderson estates was great! it made my first hostel experience the best!! I made so many new friends in my house complex. And they serve breakfast in the morning if you get up early enough to get some;)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
7.1

Very accommodating during a busy weekend in the area. Polite staff, youthful atmosphere, always something going on. Wouldn't recommend staying extended periods longer than 2 weeks.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lis 2016
9.7

Good place to stay for cheap when visiting or even moving to LA. Free breakfast, good wifi and close to metro line. Would reccomend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lis 2016
9.4

This hostel is more than just a building. The vibe is chilled and super friendly. Amazing (free) hot breakfast and coffee every morning. People want to be there and hang out. I loved having breakfast in the garden, sat chatting with people from all over the world, sharing stories and making plans. The staff are all down-to-earth, great people who are up for a laugh too! This will definitely be my accommodation on my next visit to LA, for sure! My only problem was a lack of corkscrew! HA!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Paź 2016
8.0

Ontzettend gezellig! Alsof we in een studentenhuis woonden. Ontbijt elke ochtend was geweldig en overal gratis wifi met goede verbinding. Gratis parkeren wat erg fijn was en een metrostation om de hoek. Wil je perfect schone douches moet je wel ergens anders heen; maar voor 2 studenten was het prima!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Paź 2016
8.9

It is a great place. I loved every moment of it. Will definately go there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.