Hostelworld.com

The Amazing Hostel Sayulita

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 164 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 164 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2
The Amazing Hostel Sayulita Located at 102 Pelicanos St, Sayulita, Sayulita.
The Amazing Hostel Sayulita
Mexico
Sayulita 63734 102 Pelicanos St, Sayulita
90% 164
20.8676140 -105.4380548
The Amazing Hostel Sayulita
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Arabia Saudyjska, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Maj 2016
10.0

one of the best hostels i have stayed in , highly recommended we drank beers by the pool and barbecue almost everyday .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
6 Maj 2016
9.1

Lovely hostel. I really enjoyed my stay here.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Maj 2016
10.0

Increíble lugar, las instalaciones son excelentes!! La alberca es genial para hacer nuevos amigos!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
10.0

Friendly staff, clean facilities, nice pool. Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Kwi 2016
8.9

I really enjoyed my stay at The Amazing Hostel. With a name like that I didn't know what to expect but it was very clean, had a great location and because I stayed there I received a 10% discount at Wildmex surf rentals. I also really liked the pool area, the kitchen was a little small but we didn't use it much and the indoor lounge area was very cozy. We stayed in a private room with 2 double beds and a en-suite, which was great. The only thing is our safe was not working in our room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • brentmel831045
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
10.0

This Hostel has everything you could possibly want, need and more. Within a short walk from where the bus drops you off and into town you have everything you need. GREAT PLACE, GREAT PEOPLE, GREAT ATMOSPHERE. Highly reccomend this hostel fot those who want a home away from home.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
9.4

My second time in this hostel. The hostel is close to the beach, the bars and the restaurants.. The staff is really nice and they will help you with everything you need.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2016
9.1

These guys are the best! The friendly staff really make this place, along with the great facilities (pool, rock climbing wall, great common room for hanging out by the kitchen). The location isn't bad either, just a 5 minutes walk or so to the beach. I definitely recommend this place!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • rosawave6886
  • Finlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
28 Sty 2016
8.6

Great place and pretty good location! I'd totally recomend this to everybody!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Sty 2016
7.7

Banheiros ao final do dia estavam necessitando de limpeza. Outro fato é a ausência de café da manhã que deixa um pouco a desejar. Porem ótimo hostel, mto boa localização e funcionários prestativos, ótimo esquema de segurança. Boa opção em sayulita.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.