Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Amazing Hostel Sayulita

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 182 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 182 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.7
The Amazing Hostel Sayulita Located at 102 Pelicanos St, Sayulita, Sayulita.
The Amazing Hostel Sayulita
Mexico
Sayulita 63734 102 Pelicanos St, Sayulita
84% 182
20.8676140 -105.4380548
The Amazing Hostel Sayulita
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
9.7

Amazing hostel est unique! Un lieu hyper sympathique où les rencontres et les discussions avec d'autres voyageurs 'esprits libres' sont au rendez vous! Personnel extra! Lieu extra! Confort extra!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
8.9

Muy buen hostal. El staff muy amable y amigable, claro en sus instrucciones. Las instalaciones muy comodas y amplias, áreas para todos los gustos, piscina incluída, todo excelente. La limpieza es buena y pueden mejorar. La ubicación está bien considerando que el pueblo no es tan grande. Si añadieran un desayuno aunque fuera continental sería estupendo. Excelente opción para llegar a Sayulita!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lis 2016
7.4

Not the friendliest atmosphere. If you're looking for a place just to sleep then this is the place for you. Everything is very clean and very nice except the walk down the road can be dark late at night and isn't recommended if you're alone.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Paź 2016
8.3

Tolles Hostel :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Paź 2016
10.0

I was happy with my stay at "The Amazing Hostel" in Sayulita. We had a great time and enjoyed the atmosphere, location, and facilities. I have already booked another trip.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Sie 2016
8.6

Nicht so teuer im Vergleich zu anderen Hotels in Sayulita. Swimmingpool zwar klein aber schön. Man kann zu Fuß überall gehen vlt. 7 min zum Strand. Die Besitzerin war sehr nett zu uns und hat uns gute Restaurants empfohlen. Die Atmosphäre ist cool und man kann nette Leute kennen lernen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Lip 2016
6.0

It is an acceptable hostel. However, it is expensive. For the same price you can get better places with breakfast included. The pool is good and also the kitchen, nevertheless the beds are not comfortable at all and the rooms are quite old and without air conditioner. Sayulita is a nice place to spend some days, but as I said for the same price you can get better places even in Puerto Vallarta, which is a bigger town with more places to chill and party.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Lip 2016
8.6

Buen lugar y agradable la gente que atiende, buenas instalaciones, la alberca aunque pequeña esta muy buena para terminar la tarde y tomarse unos tragos, la atmosfera es muy agradable y divertida, los colchones comodos por el precio que se paga pero los cuartos solo tienen dos ventiladores de techo y no ayudan en nada... podrían agregar unos ventiladores por cama y podría estar el cuarto super fresco, definitivamente si volvería.!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
21 Lip 2016
7.7

The hostel is well located (a little bit farther than the two blocks they say from the beach) and it has a nice pool, a well equipped kitchen and clean bathrooms and showers. The people of the staff were kind but they were also very disorganized and during my stay several guests were moved through different rooms and a female room was converted into a mixed room without asking anybody, the girls were really upset. The owner is a grumpy old man.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2016
9.7

Me encantó mi estancia aquí. La gente super amable y el lugar bonito y cómodo. Lo super recomiendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.