Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Amazing Hostel Sayulita

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 189 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 189 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.6
The Amazing Hostel Sayulita Located at 102 Pelicanos St, Sayulita, Sayulita.
The Amazing Hostel Sayulita
Mexico
Sayulita 63734 102 Pelicanos St, Sayulita
83% 189
20.8676140 -105.4380548
The Amazing Hostel Sayulita
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
11 Sty 2017
7.1

No breakfast ! Too many in dorm , 16 is not cool , overpriced ! Great pool and good potential , they obviously try hard and it has some great positives but the dorms are overcrowded and a light breakfast would. E nice to meet others , it's not that difficult or expensive

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
25 Gru 2016
6.3

En general bien. Definitivamente la limpieza falla mucho, en los baños se nota pues siempre están sucios. La atención en general bien aunque se dice que si tocas la regadera te puedes electrocutar... Mejor ni investigar. La competencia (Lush) se los lleva mucho en cuestión de la calidad de sus instalaciones y limpieza.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Gru 2016
8.0

Beautiful Hostel, Great rooms, Older staff so very dull, stayed in hostels in 25 countries all over and if you want a clean quiet place its great, but they make it look way more fun then it is in the pictures.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Gru 2016
9.4

Great place to stay for a very good price. the staff were lovely and helpful. The communal area was nice with hammocks to sit in. The 12 bed dorm was clean and pretty quiet which was surprising and great for a nice rest at the end of the day!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Gru 2016
9.4

Nice stay at the amazing hostel! The staff was friendly, we had good communication together. The place is clean and quiet, i was able to use the common areas to relax. I slept well even though the bed was not really confortable. The kitchen was good for making my own food. I recommend this hostel for a good stay in Sayulita.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
9.7

Amazing hostel est unique! Un lieu hyper sympathique où les rencontres et les discussions avec d'autres voyageurs 'esprits libres' sont au rendez vous! Personnel extra! Lieu extra! Confort extra!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
8.9

Muy buen hostal. El staff muy amable y amigable, claro en sus instrucciones. Las instalaciones muy comodas y amplias, áreas para todos los gustos, piscina incluída, todo excelente. La limpieza es buena y pueden mejorar. La ubicación está bien considerando que el pueblo no es tan grande. Si añadieran un desayuno aunque fuera continental sería estupendo. Excelente opción para llegar a Sayulita!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lis 2016
7.4

Not the friendliest atmosphere. If you're looking for a place just to sleep then this is the place for you. Everything is very clean and very nice except the walk down the road can be dark late at night and isn't recommended if you're alone.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Paź 2016
8.3

Tolles Hostel :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Paź 2016
10.0

I was happy with my stay at "The Amazing Hostel" in Sayulita. We had a great time and enjoyed the atmosphere, location, and facilities. I have already booked another trip.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.