Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Terrazas del Inca

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 238 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 238 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Lut 2017
10.0

Tuvimos una estadía perfecta Gracias

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
10.0

위치도 괜찮고 특히 직원이 너무 친절했습니다. 수화물 문제로 골치아팠는데 안젤라라는 직원이 대신 전화를 해주어 편리하게 수화물 위치현황도 받을 수 있었습니다. 가장 기억에 남는 숙소 입니다. 너무나 좋은 기억 남기게 해 주셔셔 감사합니다!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sty 2017
9.4

Thanks to Soledad who sort of rins the place, wr had a delightful experience. She did everything she could do to make our stay memorable and comfortable. Highly recommend staying at Terrasas del Inca.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lis 2016
9.1

Great location, lovely staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Paź 2016
10.0

Friendly, attentive and helpful staff. Very clean rooms and comfortable bedding. Excellent breakfast. Total thumbs up! 👍🏽

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Paź 2016
8.9

We enjoyed our stay at Terrazas del Inca during our trip to Machu Picchu. The staff was helpful, the breakfast was good, and our room was nice and quiet for sleeping. The wifi wasn't 100% reliable, but it was good enough for what we needed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Paź 2016
8.0

Stayed here overnight on the way to MP with my dad. We had a private twin room & it was great for the 2 of us. The hostel is a bit far from the buses & train station but nothing too crazy. Quiet so we could get some rest before going to MP in the morning. Not the place for you if you are looking to party/meet other travelers! Staff is friendly but did not seem to speak much English. Staff was helpful no matter what language you speak. GREAT breakfast! Sack lunch for MP was cheap and delicious!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
8.6

Good breakfast. Location away from main square (less noisy) right on the river.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2016
10.0

Excelente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sie 2016
9.7

To be honest we loved it here. The staff is extremely nice and helpful, going above and beyond for us. There was a great breakfast, and the sandwiches that were available for our day in Machu Picchu were delicious. They have a laundry service that is very quick and affordable as well, which was important to us because we had some luggage lost on our flights! On our last day there was no problem as they stored our luggage and let us hang out as much as we wanted before our train departed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.