Hostelworld.com

Terrace Guesthouse Split

Ceny
mapa
Recenzje
6.0
Dobry 84 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.4
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 6.3
  • Personel 6.0
  • Atmosfera 5.4
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 5.7
ZAREZERWUJ
6.0
Dobry 84 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.4
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 6.3
  • Personel 6.0
  • Atmosfera 5.4
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 5.7
Terrace Guesthouse Split Located at ISTARSKA 2 21000 Split, , Split.
Terrace Guesthouse Split
Croatia
Split Croatia 21000 ISTARSKA 2 21000 Split
60% 84
43.5108003 16.4426415
Terrace Guesthouse Split
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2015
2.6
Przetłumaczone przez Google

Obiekt odzwierciedla dokładnie 0% opisach produktów; właściciel nie daje rozsądne i dał winę po stronie Hostelworld of chodzi o te różnice. Hostel ten zalecany jest w żaden sposób !!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2015
2.6

The girl told us that the this hostel was an one localitation and on the end was another (far away,dirty,,) in any moment conditions offered be the same that she promisse. I needed call her and she shout me and screem. on the end she told me that if we doesn't like it we can leave the house. So we get this option. you can't offer some things and don't has it.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
6 Sie 2015
2.0

The owner did not show up to give us the keys for the room even though we tried contacting her a lot of times. I'm not sure if she has a problem understanding English because we texted her with our arrival time well in advance and then phoned her again ang again and she just didn't show up. We couldn't find accomodation at the last minute in Split and had a horrible experience that night. We do not recommend staying at this place at all!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2015
2.0
Przetłumaczone przez Google

Ten hostel był bardzo nieprofesjonalne. Przyjechaliśmy i tam "zapomniała" naszą rezerwację. Pani, która miała spotkać się z nami na wakacjach, choć zrobiliśmy rezerwacji więcej niż tydzień wcześniej.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
28 Lip 2015
3.7
Przetłumaczone przez Google

Niestety nie jestem bootowalny, aby ocenić nasz pobyt na tarasie pensjonatu. Powodem jest thatthey powiedział nam kilka dni przed przyjechaliśmy thatthey przełączane z lokalizacji. To miejsce było daleko od centrum, ale wyglądał dobrze. Zadzwoniliśmy do pani w nowym miejscu i powiedziała nam, że ktoś może nas odebrać i zabrać nas do innej lokalizacji. To miejsce było bardzo złe, których nie akceptuje. Na koniec mamy inną lokalizację, która nie posiada klimatyzację. Do kąpieli Oni zawyżonej naszego pokoju.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Lip 2015
6.9

Vlak voordat we daar zouden aankomen, kregen we een mailtje dat we op een andere locatie sliepen dan we hebben geboekt. Uiteindelijk bleek het een prima locatie, maar in eerste instantie verwachtten we dat het erg ver weg van de stad zou zijn (het was 15 min lopen naar de binnenstad). We hebben hier twee nachten geslapen en het was prima voor de prijs. Alles wat je nodig hebt, is er. Zelf ga ik hier niet nog een keer naar toe. De stad zelf is wel de moeite waard!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Lip 2015
8.3
Przetłumaczone przez Google

Bardzo dobry pensjonat. Kierownik przyszedł do nas z dworca autobusowego, a ona wyjaśniła nam, gdzie iść i co robić. To 10mn od centrum miasta pieszo. Ale my zarezerwowaliśmy prywatny pokój dwuosobowy i pierwszą noc musieliśmy dzielić inny pokój z dwoma innymi facetami. I łazienka nie był prywatny ...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lip 2015
7.7

Note: the guesthouse manager relocated us two days before arrival for unknown reasons. So the apartment where we stayed is located at Ulica Theodorea Roosevelta. No problem for us - it's close to the Bacvice beach and 20 mins walking dist. to the old town. The apt. consists of three bedrooms, kitchen and bathroom w/washing machine. There's one air con in the hallway. We didn't have much contact with other guests so it's a good place for couples or people who value privacy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Lip 2015
7.1

Ne vous fiez pas a l'aspect extérieur de cet appartement, il possède toute les commodités que l'on pourrait rechercher. Machine à laver,lave vaisselle, climatisation et surtout à 5 mn de la plage et 10mn du centre ville de Split,2mn des hypermarchés et bar, boulangeries Super emplacement

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2015
5.4

the room wasn't at the adress we got, and it was caos with the booking girl..

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.