Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Terra Brasilis Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 168 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 168 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.0
Terra Brasilis Hostel Located at Rua Murtinho Nobre 156 Santa Teresa, , Rio de Janeiro.
Terra Brasilis Hostel
Brazil
Rio de Janeiro 20241050 Rua Murtinho Nobre 156 Santa Teresa
87% 168
-22.9174288 -43.1833934
Terra Brasilis Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Sie 2016
9.7

Ótimo Hostel, com boa localização em Santa Tereza e uma das mais belas vistas do centro do Rio de Janeiro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Białoruś, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
24 Lip 2016
9.7

you arrive at the hostel with a great view, the staff is very helpful and nice, the breakfast is good, and the beds and toilets / showers work well, loved the location and view, probably the best hostel I've been to

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lip 2016
10.0

It was an amazing hostel with amazing staff! They are very helpfull and kind. They tried to help us in whenever we need.Hostel has a great view. It is very close to the main highligts of the city. But since it is on the top of Santa Terasa at very late nights you may need to take taxi to go up from Lapa. At our last day we had very late night bus to SP. They let us to hang out in the hostel and even offered to use showers it was very kind! Thank you again! Hugs from Turkey!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
10.0

Great hostel atmosphere, staff and location with a bonus beautiful view overlooking the city. Perfect place for a relaxing getaway in Santa Teresa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Kwi 2016
5.7

Das Hostel hat zwar ne schöne Aussicht, man muss jedoch 15min zur Metro laufen und zurück zum hostel meist das taxi nehmen. Die 'Küche' besteht aus 2Herdplatten, Mikrowelle ist kaputt und den Ofen darf man nicht benutzen. Einige Mitarbeiter waren ständig genervt, von anderen konnte man echt gute Tipps bekommen. Nicht das Beste hostel aber trotzdem empfehlenswert!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Mar 2016
8.6

It's a bit of a walk from the buses and metro-station (15' walk uphill, but safe) but for that you get a gorgeous view over the city-center. The dorm is big and so are the lockers. The bathrooms is clean and the showers have hot-water and good water-pressure. Enough e-plugs for anyone, a big breakfast, friendly and helpful staff make this place stay out. Wifi might not be the fastest, but it's stable and fast enough for your daily tasks. A very good place if you visit Rio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2016
9.4

Lovely time staying here - great location!!! Bathrooms quite small and not that great. Everything else was amazing!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.