Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 68 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 68 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 6.2
Termini Accommodation Located at Via Marghera 35, , Rome.
Termini Accommodation
Italy
Rome 00185 Via Marghera 35
73% 68
41.9026179 12.5039893
Termini Accommodation
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2016
8.9

man ist in 2 Minuten zu Fuß an Bahnhof Termini und somit schnell in der City (Metro), die aber auf in gemütlichen 30 Minuten zu ´Fuß zu erreichen ist. Das Frühstück: ein Schokocroissant und ein Trinkpäckchen^^ Italiener frühstücken halt anders ^^ Ich würde wieder dort buchen!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Kwi 2016
4.9

왜 내가 예약하지 않은 곳으로 데려가시는지....

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
9.1

Friendly owner. Did not reply to my email about storing luggage though, but due to proximity to train station we just stored our baggage at the train station. Excellent location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Kwi 2016
2.6

I had a bad experience with Termini Accommodation. I booked a room in early April. However, when I reached Rome, I cannot enter the apartment building. The main door was locked and doorbell was unanswered. Out of desperation, I called the staff Claudia. Suddenly, an old woman, who couldn't speak English, appeared and said she was related to Claudia and wanted to bring me to a new B&B. I was v, confused. It turns out this B&B had no room left, and she was transferring me to a different venue.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
8.9

Sehr freundlicher Service. Unkompliziert. Sauber. Super Lage

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Lut 2016
8.6

위치는 광장으로부터 약 3분 거리에 있고 수상버스 역도 가까워서 좋았어요. 하지만 밤에 도착해서 숙소 찾기가 너무 힘들었어요. 골목에 있고 간판도 작아서 찾기 힘들었어요. 하지만 직원분이 매우 친절하셨고 조식도 맛있었어요!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Egipt, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2016
8.3

It was good , very close to termini station like 3 minutes walk , staff was nice but one of them doesnt speak english at all probably you might need aa dictionary , downfalls no kitchen , so you need to eat out , and during my last night the temp was -1 and they turned the heater off !! , not a place to meet other travellers itsits like an appartment , good privacy though , room was capacious

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Gru 2015
8.6

Private room with shared bathroom. There is no common room if you want to hang out with fellow travellers. It's very clean. Staff is very nice and helpful. They also gave us a bottle of sparkling wine and very nice cake for new year. It's next to the station and very safe place. Breakfast is in the room and very basic. The restaurant below Donati is highly recommended.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Gru 2015
8.3
Przetłumaczone przez Google

Usytuowany naprzeciwko dworca Roma Termini jest po prostu doskonała! a także bliskość do Indian Restaurant New Delhi było jak wisienka na torcie

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.