Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Telstar Hostels

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 222 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 222 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.6
Telstar Hostels Located at Rua Capitao Cavalcanti, 177, Vila Mariana, Sao Paulo.
Telstar Hostels
Brazil
Sao Paulo Sao Paulo 04017-000 Rua Capitao Cavalcanti, 177, Vila Mariana
79% 222
-23.5892979 -46.6371560
Telstar Hostels
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Cze 2016
8.3

Un lugar tranquilo y seguro, queda muy cerca de una estación del metro por lo que se hace fácil desplazarse para conocer Sao Paulo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Cze 2016
9.1

Ambiente bem descontraído. Staff simpático e prestativo. O café da manhã que é bem simples e sem opção. Fora isso tudo bem legal! Rola umas festas onde pessoas não hospedadas podem frequentar. Gostei e recomendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
8.0

O hostel fica em um bairro bem bacana e bem proximo do metro oque facilita muito a locomocao.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • paiva-alan9221
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
1 Kwi 2016
9.4

Muito bom hostel os staff são simpáticos, banheiro e camas limpas... e muito proximo ao metro em uma rua bem tranquila.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Mar 2016
7.1

Good location close to metro station on the same line as the bus terminal! Bedroom would have benefited from a fan as it got very hot. When I was shown to my bed the staff member didn't pick the trash off the ground that had been left there, I did and put it in the bin. But staff were helpful in information about getting to the airport and generally friendly. Breakfast was really lacking. If you are going for the pool. . .don't.full of leaves. Good for short stay if you are ok with basics

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2016
6.6

Overall nice place was chilled and quiet which was what we needed. Staff were poor didn't communicate very well and didn't give us any helpful tips. For example the first night we asked where shall we go and eat he said there was nothing open because it was a public holiday so we got sandwiches from a supermarket we found and when we got back he was eating a take away pizza. Outside area where pool is could be made to look nice and smells a bit weird

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Lut 2016
8.9

Excelente hostal aparte que permite un descanso acorde, puedes descansar en la piscina antes de hacer paseos. Volveré prontamente 😊

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
1 Lut 2016
10.0

There was only one shower that worked and the rooms were so hot and without aircon. \ Fabio was awesome and showed me places to visit and there was free caiprinha =D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sty 2016
9.4

Eu adorei minha estada. Lugar acolhedor, com piscina, animado, movimentado e sereno ao mesmo tempo. Atendente Milton muito simpático e atencioso. Curti muito e pretendo voltar!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
29 Sty 2016
7.7

We only spend one night here. The staff was friendly but spend most of their time playing with the cat. The pool was a bit greasy but the outdoor area with the bar was cosy. For breakfast we got a delicious omelet, made just for us.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.