Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Telstar Hostels

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 246 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 246 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Mar 2017
9.7

Funcionários maravilhosos e humanos... é uma ambiente para quem deseja se divertir tem festa sempre então talvez não seja um ambiente tão silencioso.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • FREDDBOLD
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
14 Mar 2017
8.9

Ótimo lugar gostei muito. As únicas coisas que eu recomendo é: 1. Colocar sabonete líquido en todos os Banhos. 2. Colocar cortina de chuveiro no chuveiro do 2do piso. 3. Colocar mais fruta no café da manhã. O demais é ótimo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Lut 2017
7.7

Great staff, excellent location and very nice atmosphere, but the hostel itself looks a little grimy and worn out. Another problem in my opinion are the bathrooms and the (lack of) showers, only 2 showers for the entire hostel. The pool was out of service at the time I was there. A tip, bring your own padlock.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • maratonista42
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Obieżyświat
  • 59 Recenzje
8 Sty 2017
8.3

El hostel es muy bueno .Tiene muchos sitios comunes donde estar.La cocina de huéspedes no funcionaba , entonces me dejaron usar la cocina privada l que si bien esta muy bien equipada siempre estaba muy sucia y desordenada.Un solo baño en Planta Alta es poco.No obstante hay dos baños mas en planta baja pero no tienen ducha.Los lockers son buenos . Atención: fiestas particulares los sábados desde las 14 a las 22 donde es imposible descansar por la música a todo volumen.Consulten sobre esto!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Gru 2016
6.0

common area and front desk staff is very nice BUT breakfast sucks, rooms super small, kitchen very dirty and poor equipped, old cleaning lady super unfriendly and grumpy can not even say hello in the morning, she's the one who is spreading bad vibes in the whole hostel even the other staff doesn't like her.. bathrooms are not very clean, shower is leaking that the whole aisle is under water..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Gru 2016
9.4

Wir waren über Weihnachten dort und hatten eine wunderschöne familiäre zeit dort. Die Mitarbeiter sind alle super nett und bemühen sich sehr um das Wohl ihrer Gäste. Können wir auf jeden fall jedem weiter empfehlen. Vera und Caro

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Gru 2016
5.7

das Bad dreckig. Warmwasserversorgung im privaten Bad gab es nicht. Bad auf dem Flur noch dreckiger. Beim duschen lief der Wasserabfluss auf dem Fußboden über, daher standen dann Bad, Flur und teilweise Zimmer im Wasser. Bis sich jemand berufen fühlt das zu beheben, kann dauern. Die Putzfrau unfassbar unfreundlich, putzt auch nicht vernünftig. Frühstück gab es die ersten 5 Tage Kaffee und Kekse, Toast und Butter. Erst später fand man heraus, auf Wunsch Omelette und Sandwiches.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
8.3

Es un lindo lugar, si bien no está ubicado en el centro, es posible trasladarse por medio del metro Linea Azul que se encuentra muy cerca. Las instalaciones son cómodas y limpias. Organizan eventos en la semana, con lo cual si viajas solo/a es un buen plan quedarse en la noche y escuchar buena música o quizás músicos en vivo. Te explican como llegar a los sitios que necesites. No tenían mapas para brindarme auch!, y si esta full, se complica utilizar el baño..sólo eso.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.