Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tel Aviv Beachfront Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 406 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 406 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
Tel Aviv Beachfront Hostel Located at Retsif Herbert Samuel 78, , Tel Aviv.
Tel Aviv Beachfront Hostel
Israel
Tel Aviv 63431 Retsif Herbert Samuel 78
88% 406
32.0757769 34.7659376
Tel Aviv Beachfront Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
9.7

Amazing !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Wrz 2016
10.0

Beautiful location, friendly, helpful staff and clean!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2016
8.9

This was a really nice hostel. The staff was great - particularly the guys. Very helpful and proactive in anticipating my needs. The location was really really good for the beach. About a 25 minute walk to the old town (but a nice one along the beach). The room was clean and the beds comfortable. The female dorm I stayed in was very very tight with only a narrow aisle dividing the bunk beds but luckily it was only myself and one other girl. If the room was fuller, it would be crowded.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
8.9

La ubicación es perfecta. La atmósfera que se siente ahí es muy linda. Lo único malo es la chica de la madrugada y una que está a la mañana. Muy mala predisposición y muy mala onda.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2016
9.1

Juste en face de la plage et près des transports en commun! Très bien!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Sie 2016
9.4

해변가 바로 앞에 있는 최고의 위치, 좋은 시설, 활달한 분위기 등 모든것이 최고. 다만 카운터의 여자 매니저는 좀 까칠한 성격인듯.. 영어를 잘 못알아듣자 짜증내는 모습에 맘이 상했다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
6 Sie 2016
9.1

Muy buen hostel al lado de la playa, es caro, pero la relacion de precio calidad esta muy bien

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lip 2016
8.9

Overall a really dope spot! Great location, pretty much everyone that works there is great, you got the rooftop bar and patio, right by the beach..what more could you want? Rooms are small and I was always kind of nervous about my stuff getting stolen but you can rent out a little locker at the front desk. Guests are from everywhere and everyone gets along great and goes out.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
10 Lip 2016
8.3

The staff were lovely. Location was perfect, right on the beach. Our room was pretty small, but would definitely stay again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Lip 2016
7.7

Only stayed for one night- staff was friendly, location is great, beds are fine and the room was a little sandy (to be expected because they're right off the beach). Rooftop bar is a really nice place to hang out

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.