Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tel Aviv Beachfront Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 526 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 526 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
11 Wrz 2017
7.7

We had a great time at the hostel. The location is amazing and the rooms are clean. Plus, he staff is super friendly. In the beginning we were a little surprised because the hostel didn't look like in the pictures. Nevermind - we still had an amazing time :) would definetly stay there again :)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Wrz 2017
9.7

I loved my stay at the hostel! The staff, the people and the location are simply amazing. I'll definitely will come back and stay there again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Wrz 2017
7.1

Location is excellent, but the room smelled of damp and had cockroaches.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
4 Wrz 2017
9.1

Great Hostel with friendly and helpful stuff. But best thing is the fantastic location next to the beach. The rooftop is great with a wonderful sight!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2017
10.0

Have spent four years backpacking and staying in hostels. This hostel is by far the best. The people and the vibe are perfect for those who want to chill and hit the beach. Free slushie's hit the spot everytime. Special thanks to Missy at reception for making my experince incredible. Peace out

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sie 2017
10.0

Super place! The staff is super chill, right in front of the beach, nothing negative to say about this place!!! Amazing and awesome!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2017
10.0

Incredible location. Staff was amazing..super friendly and went out of their way to be helpful with finding my way around and getting a taxi to the airport. Fun activities like SUP and surfing are available for a good deal with and excellent instructor. The atmosphere and people from all over the world that this place attracted were awesome. This was my first ever stay at a hostel and it left a great impression. I would love to stay here again when i come back to Tel Aviv.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Sie 2017
9.4

Super emplacement, super ambiance, staff au top :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Sie 2017
10.0

Wonderful hostel, they even lent me a swimsuit.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2017
8.9

Ich kann das Beachfront Hostel nur empfehlen! Super entspannte Atmosphäre und sehr nette Mitarbeiter/voluntäre, die bei allen Anliegen gerne helfen. Auch das Angebot am Strand, abends gemeinsam feiern und das gemeinsame Shabbatessen gestalten den Aufenthalt noch schöner. Die Lage ist natürlich genial. Sauberkeit in den Duschen war in Ordnung, es bleibt nun mal ein Hostel und kein Sterne Hotel. Dafür gibt es in jedem Zimmer ein eigenes Waschbecken zum Zähneputzen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×