Hostelworld.com

Tel Aviv Beachfront Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 443 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 443 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
9 Lut 2017
9.1

Muy buena ubicación en frente de la playa y en un sector muy bonito de la ciudad. De fácil acceso

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2017
6.0

Ich war 2x in diesem Hostel und ich war beim letzten Mal geschockt wie dreckig und stinkend es in meinem Zimmer war (trotz lüften) Die sauberen Handtücher die ich zwar jeden Tag bekommen habe, haben ziemlich übel gerochen und waren fleckig. Das Bad wurde kein einziges mal geputzt und war stellenweise schimmelig (Duschvorhang war braun und nicht mehr weiß). Das Schloss der Schließfächer sind total verrostet und somit kaum benutzbar. Personal mehr an eigenen Privatleben interessiert als an Gästen

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
26 Sty 2017
9.1

Great location by the beach. The facilities and rooms are pretty standard. We enjoyed it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sty 2017
5.1

The hostel is dirty ! Very small and stinky rooms.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
18 Sty 2017
9.7

Fantastic hostel. The rooms are a bit smallish. That's my only complaint and it's a minor one. Great hot showers, amazing upstairs terrace and kitchen area, and unbeatable location besides the beach.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sty 2017
6.0

Was ok no complaints

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2017
7.1

New paint on all exterior walls to make more appealing as you approach property. Kitchen could be a cleaner.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Sty 2017
8.6

Literally across the street from the beach, kept very clean, not too inexpensive, and nice beds. My only 2 criticisms are that there was no social life (although there aren't many people in January, to be fair). We tried to go to a pub crawl but it was cancelled the night of. In addition, the hostel is not very soundproof, so you can hear people on the roof if your room is on the 2nd floor. However, I was still able to get a great sleep every night. Would go back in the spring or summer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Gru 2016
9.4

Location is absolutely amazing, staff were brilliant, would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
27 Gru 2016
8.6

The hostel is well located in front of the beach. The facilities are good but the staff wasn't friendly at all.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.