Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tel Aviv Beachfront Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 453 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 453 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2017
8.9

Great location!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Mar 2017
9.4

right to the beach, very clean and great terrace. don't know much about the parties, since I stayed only 1 night. recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lut 2017
8.6

Great hostel, thank you for the great week !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
25 Lut 2017
7.1

It's all about the location, location, location! Then you have the friendly/helpful staff and thats about it... Serious lack of atmosphere in the place....

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
20 Lut 2017
6.6

Dorm room hadn't been cleaned due to a so-called issue with the cleaners. The beds were unmade and rubbish everywhere, even at 9:30pm! A discount should have been offered but instead full payment was required before getting the room key. Not entirely confident this place is managed properly. Locker hinges were cheap and breakable, and desk staff I found somewhat disingenuous. The volunteer staff however were genuine and lovely and are an asset to the hostel. The rooftop and location was great.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Lut 2017
9.7

Amazing place amazingly situated ! Staff really nice and place clean!I recommend to everyone

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
9 Lut 2017
9.1

Muy buena ubicación en frente de la playa y en un sector muy bonito de la ciudad. De fácil acceso

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2017
6.0

Ich war 2x in diesem Hostel und ich war beim letzten Mal geschockt wie dreckig und stinkend es in meinem Zimmer war (trotz lüften) Die sauberen Handtücher die ich zwar jeden Tag bekommen habe, haben ziemlich übel gerochen und waren fleckig. Das Bad wurde kein einziges mal geputzt und war stellenweise schimmelig (Duschvorhang war braun und nicht mehr weiß). Das Schloss der Schließfächer sind total verrostet und somit kaum benutzbar. Personal mehr an eigenen Privatleben interessiert als an Gästen

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
26 Sty 2017
9.1

Great location by the beach. The facilities and rooms are pretty standard. We enjoyed it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sty 2017
5.1

The hostel is dirty ! Very small and stinky rooms.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.