Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tel Aviv Beachfront Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 494 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 494 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
17 Lip 2017
8.6

Very nice hostel next to the beach. Helpfull and joyful staff. My only comment is that the if you want to stay longer the tents are realy noisy. But for one night they are perfect.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2017
9.1

Great rooms, nice staff, amazing location. Wasn't too much going on atmosphere-wise, but may have been a quiet night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lip 2017
9.4

Great place. Good location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Lip 2017
9.4

Todo excelente.. la ubicación es lo mejor

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Cze 2017
8.6

Probably my favorite hostel location ever! The staff were really friendly and helpful but I didn't think they were very good at security since some people brought in random people into the hostel. The unlimited towels, coffee, tea, slushies, and water were great. It's a beautiful hostel and the beds and bathrooms were good. Would definitely come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Cze 2017
8.0

Super Lage direkt an der Strandpromenade mit herrlichem Ausblick auf von der Dachterasse aus. Zimmer sehr Sauber, Toiletten und Duschen sind aber etwas schäbig. Spartanisches Frühstück ist mit inbegriffen. Die Mitarbeiter wirken manchmal etwas desinteressiert, sind aber freundlich. Wifi ist allerdings sehr langsam. Alles in allem aber alles bestens, vor allem für den günstigen Preis.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2017
9.4

Great roof! Amazing location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Cze 2017
8.9

Sehr gute Lage! Personal super! Jedoch haben Dusche / Toilette ein wenig schmuddelich gewirkt!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • danielprada_36236
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
6 Cze 2017
10.0

Un excelente lugar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Cze 2017
9.7

Great Hostel! It's right on the amazing beach. Rooms were cleaned every day. It was easy to meet other people. The Staff was friendly, too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.