Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Teeraya Boutique Dormitory

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 339 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 339 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 8.1
Teeraya Boutique Dormitory Located at 92 Soi 2 Wualai Rd., T.Haiya, A.Muang, Hai Ya, , Chiang Mai.
Teeraya Boutique Dormitory
Thailand
Chiang Mai 92 Soi 2 Wualai Rd., T.Haiya, A.Muang, Hai Ya
78% 339
18.7790788 98.9841770
Teeraya Boutique Dormitory
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
6.3

Nice enough hostel, but we stayed at other places that were a lot cheaper and got at least as nice of accommodation. It was not as central as other good options, the pool was fairly dirty looking so we didn't use it and they made us leave the room key in a box at the front desk whenever we left, which seemed odd. The front desk was pretty helpful with booking etc.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
12 Sie 2016
4.9

Nicht zu empfehlen. Überall Dreck. Dreckiger pool, fleckige Bettlaken, es schwamm sogar noch irgendetwas in der Toilette in unserem Zimmer. Haben sofort umgebucht

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
12 Sie 2016
9.4

A super fancy looking hostel for super cheap. The staff are great, and it's located right at the start of the Saturday night market. It's about a ten minute walk to the the main markets and town centre. Not a whole lot of opportunity to meet new people. I would reccomend this hostel for people travelling in pairs or groups.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
10 Sie 2016
4.3

Es war Überhaupt nicht wie auf den Bildern gezeigt wird. Es war unfassbar dreckig. Überall liegt Teppich der aussieht als lebt darin sonst was. Die Bettdecken waren voller Flecken, der klokasten komplett kaputt und duschen tut man quasi über der Toilette. Der Pool war ebenfalls sehr dreckig. Wir haben zunächst das Zimmer gewechselt aber als im nächsten noch irgendwas in der Toilette schwamm, sind wir sofort abgehauen. Also das war ein absoluter Reinfall.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2016
9.4

Had an awesome time, the people that work there are so friendly and accomadating. Would definately reccomend people to stay there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
2 Sie 2016
8.3

Nettes Hostel, für den Preis mit Pool absolut super. Wir hatten das Zimmer mit Ventilator... Davon würde ich echt jedem abraten, es ist unendlich stickig. Der Lage ist super und das Hostel sieht süß aus. Würde auf jeden Fall wieder kommen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Lip 2016
8.9

The hostel was great, there is a really nice sociable common room and swimming pool, lovely and knowledgable staff and great rooms. When we arrived, the lady at the desk wasn't aware of our booking via hostelworld, so it might be worth emailing them to confirm the booking. Our room had a fan and no air con, so was still fairly hot at night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2016
7.7

Nice and clean hostel, with very friendly staff. But every morning the same problem: no tap water! A big letdown!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • michelledaniel97
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Lip 2016
7.4

Die Lage war in Ordnung und das Hostel an sich sauber und mit einem Pool ausgestattet, der jedoch sehr trüb war.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Lip 2016
6.6

The hostel was nice, a little bit far from the old center but at a walking distance, the staff werent really helpful and not friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.