Hostelworld.com

Teeraya Boutique Dormitory

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 298 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 298 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.9
Teeraya Boutique Dormitory Located at 92 Soi 2 Wualai Rd., T.Haiya, A.Muang, Hai Ya, , Chiang Mai.
Teeraya Boutique Dormitory
Thailand
Chiang Mai 92 Soi 2 Wualai Rd., T.Haiya, A.Muang, Hai Ya
76% 298
18.7790788 98.9841770
Teeraya Boutique Dormitory
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2016
8.3

Staff were really friendly and helpful. Would definitely recommend paying the extra to stay in a deluxe room as the fan as aren't enough, we found we needed the a/c as well. Location great for Saturday night market, but is a bit far away from the busier side of the city

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Kwi 2016
8.0

Amazing place! I am really happy I went here for my last day in Chiang Mai. There is a really nice pool and the staff is friendly. The beds are not very clean, but it is ok for the price you pay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2016
8.6

Nichts zu bemängeln.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Kwi 2016
6.6

Pool not amazingly clean, air conditioner didn't really work. Location ok, a little bit out of main part for restaurants etc. you pay for what you get really.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Kwi 2016
8.6

Great staff, hostel and people who stayed. Nice and sociable, good pool, clean and lovely. I enjoyed it a lot!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
5.1

Nos quedamos en la habitacion compartida con ventilador. El baño habia un olor horrible, a cloaca. Nos quejamos el primer dia y el personal nos ignoró. El olor cada vez fue peor. El tercer día no se pòdia respirar, nos quejamos y nos ofrecieron cambiarnos de pieza pero si pagabamos extra. No accedimos y exijimos que nos cambien de pieza, finalmente nos dieron otra habitacion, que no tenia mal olor y estaba bien. No funcionaba ningún lockert. El area comun es linda y la pileta tambien.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • wilkins21
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
8 Kwi 2016
8.6

Nice hostel, friendly staff, good location! Would definitely recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
7.7

The staff at the Terraya were helpful and nice. The pool was an added bonus. We stayed in the deluxe double room. It had a balcony which was nice. There were a lot of ants in the room - which made the stay a little uncomfortable! The air con wasn't really working and Location is a bit away from everything. But very quiet area to stay. If rooms were given a proper cleaning i would defiantly reccomend this place

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Kwi 2016
7.4

Personalen var trevliga och jättehjälpsamma när man skulle åka på någon tur eller när jag behövde åka till sjukhuset. Poolen var ett stort plus, skönt att svalka av sig när det inte fanns någon strand eller liknande i närheten. Rummet vi bodde i (inte air-con) hade en konstig lukt, typ unket och avlopp... Och när vi ville uppgradera oss till air- con rum så fick vi inte det för vi hade bokat via hostelworld, trots att vi såklart tänkte betala. Det är nog det enda minus jag kan komma på.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Mar 2016
8.0

The pool was really nice and refreshing. Very relaxed atmosphere, helpful workers, overall a great place to stay. A/C was a bit loud.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.