Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tchaikovsky Hostel

  • Ulica Petra Iliča Čajkovskog 4, (Peter Ilyich Tchaikovsky Street No. 4), Split, Chorwacja

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 793 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 793 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • gksk709
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
27 Lut 2017
8.9

숙소위치가 스플리스버스정류장에서 캐리어끌고가기는 애매해요. 택시탔는데 40?50?쿠나 받은것같아요. 미터기도 안틀었고.. 이공한거리는 5분도안된것같은데 여행객이라고 많이받은것같은기분이 들어요. 직원은 친절했구요. 비수기라그런지 사람이 저희일행이랑 1명쁜이였어요ㅎ 화장실은 매일청소하진 않는갓같아요. 점점 냄새가나더라구요. 그래도 좋은경험 한것같아요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
22 Sty 2017
5.4

The shower was mouldy with a really short duration push button. The temperature was unable to be adjusted and there was no mounting point for the shower head at all. I had to hold it the entire time. This bathroom really needs to be renovated. Very small kitchen in the lounge room

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Sty 2017
9.1

Pretty nice hostel. The beds were great, privacy curtains, shelving, a plugin and light at each bed. Staff was really helpful. Very clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Sty 2017
7.7

こじんまりとしたホステルだが、設備は綺麗。 シャワーが1つしかなかったが、この規模のホステルならこんなものかと。使い勝手は普通。 大きめの鍵付きロッカーと、ベットの下に小物入れる鍵付きロッカーがあるのは良かった。 部屋は比較的広くてゆったりしていたが、ラウンジが非常に狭かったのが残念。 旧市街まではやや遠いが、バスに乗ればすぐ。 長距離バスターミナルまでは比較的近いので、次の移動が楽だった。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
12 Sty 2017
9.7

Muy buen Hostel, muy buena atención. Super limpio y ordenado. Muy cómodas las habitaciones y muy bien pensadas para tener una agradable estancia. Me ha encantado este Hostel. Muchas gracias a su personal por toda su atención y cordialidad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
10 Lis 2016
10.0

This hostel is one of the best hostel. Nice location, kind host, and very clean. I want to come back to Split with my parents and visit this hostel one more time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lis 2016
9.4

Very clean place. The ladies there were very nice and helpful to me. Huge lockers. The location may look a bit off central if you look on a map and have never been to Split before, but it's central. Very central.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Paź 2016
6.9

Nothing special, but a clean place to spend the night

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Paź 2016
9.4

Bunks and rooms are awesome. ample storage, not overcrowded. a very small hostel so no real gathering area for socializing . if you want a party hostel this is not for you. showers were small but lovely and hot! wifi was excellent , a small kitchen area and fridge available. I would highly recommend :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Paź 2016
7.7

Location is good, Small place, which could be nice to hang out. The only thing that was weird is you have to go through the 6-bed dorm to get to the 4-bed dorm. That is why the note is a little lower.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.