Hostelworld.com

Tbilisi Friends Hostel

  • Old Tbilisi, Betlemi Str. #28-30, entrance up from ascent Tumaniani street 9, Tbilisi, Gruzja
Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 145 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 145 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.7
Tbilisi Friends Hostel Located at Old Tbilisi, Betlemi Str. #28-30, entrance up from ascent Tumaniani street 9, Tbilisi.
Tbilisi Friends Hostel
Georgia
Tbilisi 0105 Old Tbilisi, Betlemi Str. #28-30, entrance up from ascent Tumaniani street 9
82% 145
41.6894544 44.8073742
Tbilisi Friends Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Mar 2016
8.0

Great location, good and helpful staff, good price, but in the late winter, the facilities felt a little out of date and lacking. Bathrooms weren't great and the beds and linens were pretty old worn. We spent several days in and out of the hostel, leaving our stuff as we went on overnight trips, and the staff were incredibly nice and helpful. I highly recommend Tbilisi Friends!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2016
4.0

Staff were unfriendly, kitchen is unequipped it doesn't even have a kettle. But most importantly it felt like I was awkwardly staying round someone's house who didn't really want me there as there were often guests who were not staying at the hostel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Sri Lanka, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sty 2016
8.3
Przetłumaczone przez Google

To była moja pierwsza noc w Tbilisi, byłem w stanie łatwo zlokalizować tumaniani ave ale nie mógł hostel, znak był tylko farby w sprayu. I szafki były nieco kudłaty. Ale jesteśmy zadowoleni :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
9 Sty 2016
6.9

I booked a 6 bed room, but there were 10 beds there. And the room as a corridor to the private rooms. The girl at reception didn't know anything, not even how much I should pay. Also, there was no bar there. Bathroom didn't smell good. Just location and price were good, wouldn't go back there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Sty 2016
7.4

В январе было мало народу и атмосферности. Номер на двоих оказался без окна (не помню, писали про это в описании или нет). Довольно-таки грязно. Кто-то съел из холодильника один хинкаль и одну большую вкусную печеньку. Ерунда, но сосиски потом пересчитали.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Armenia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2015
5.1

It is written, that Friends hostel has 4 bed female dorm, which is not true. I have paid for 3 beds considering that there will be one more person, female. It appeared they have only one dorm which has 10 beds and gender mixed. Besides, the dorm is located in second floor's corridor, has no doors and anyone passing the corridor, passes just near your bed.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Gru 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Wspaniały przytulny hostel w centrum Tbilisi. Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego pobytu tam :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Gru 2015
9.7

Very centrally located. Good value for what you pay. Staff is very helpful. Recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Gru 2015
9.4

Great place to stay for backpackers!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Gru 2015
9.7

Good hostel in the center, close to the subway and the old town. The facilities are somewhat basic, but the friendly staff and the welcoming atmosphere make up for it. Amazing place to meet fellow travelers!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.