Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Taupo Urban Retreat

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 950 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 950 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.2
Taupo Urban Retreat Located at 65 Heu Heu Street, Taupo, Taupo.
Taupo Urban Retreat
New Zealand
Taupo Bay of Plenty 3330 65 Heu Heu Street, Taupo
87% 950
-38.6883215 176.0728195
Taupo Urban Retreat
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lis 2016
10.0

The Urban Retreat Hostel was the best Hostel in New Zealand. It was perfectly organized and had good dorms. The best part was the clean kitchen with everything you need. I enjoyed my stay a lot and I can recommend this hostel to everybody.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • richard2016
  • Irlandia Północna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lis 2016
10.0

Lovely hostel! I liked that the staff are actually staff and not just coming and going - it made it a lot more professional than other hostels Rooms were clean with nice big windows The communal area is nice to sit in as the kitchen is also attached Free wifi is free and available everywhere The computers in reception are also free to use which was great as I was able to sort stuff out I can't do on my iPad

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lis 2016
8.0

Security was not as strong as other hostels I've been in New Zealand but still good. The facilities were clean and the 24hr TV room was a great addition.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Lis 2016
8.0

Nice social space and kitchen. Our 4 person room had no windows which made it a bit stuffy and the lockers under beds weren't big enough to put bags in, but thought the hostel had a very nice, friendly atmosphere .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Lis 2016
9.4

Great Hostel, highly recommend to anyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
8 Lis 2016
9.1

Helpful staff, good atmosphere with a bar and big tables. Good dorms and in the centre of town. Thoroughly recommended

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Lis 2016
9.1

$5 meals were definitely a highlight for me!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
31 Paź 2016
9.1

Great hostel. It was really nice to have a bar with great prices located right in the Hostel! Great place to stay and would definitely stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Paź 2016
8.3

Really good atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Paź 2016
8.0

It was a really great time The atmosphere is very cool Pity that your personal don't talk about bring our alcohol at the beginning but dosen't matter

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.