Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Taupo Urban Retreat

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 901 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 901 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.3
Taupo Urban Retreat Located at 65 Heu Heu Street, Taupo, Taupo.
Taupo Urban Retreat
New Zealand
Taupo Bay of Plenty 3330 65 Heu Heu Street, Taupo
87% 901
-38.6883215 176.0728195
Taupo Urban Retreat
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2016
10.0

Cool people. Cool place to stay. Very helpful staff, with my particular needs.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
10.0

Great place. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
10.0

Great place to stay, good facilities and near the centre of town. Room was no frills but clean and tidy - perfect for the price!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Lip 2016
10.0

Friendly staff, good location, fun common area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2016
10.0

Es war einfach super! Nette und hilfreiche Arbeiter und nur 100m vom Ufer

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lip 2016
8.0

Great location right near the lake and in the middle of town! The facilities are good there's a bar and pool table. Good wifi throughout and bathroom clean

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
3 Lip 2016
8.0

Very good hostel. Strong wifi throughout was great, password changed every 24 hours which kept it un-congested. Only allowed 1 device which isn't ideal. Kitchen very clean and well equipped. Rooms were also very clean and great security, large padlockable drawers under beds and auto-locking doors were great. Nice lounge, bar, kitchen area and on-site bike loans were very useful. Staff very helpful at all times too.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Lip 2016
7.1

Gutes chilli auf Bestellung, coole House bar, zimmer sind in Ordnung haben aber keinen besonderen Flair

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Cze 2016
10.0

We absolutely LOVED this hostel! It was the best one we stayed at during our time in NZ. It's close to downtown and has a friendly, social atmosphere, but the rooms allow for peace and quiet, if that's what you want. Don't miss the $5 chili dinners! Check out the bike rentals and bookings available, too. Clean, spacious, friendly...everything we could've asked for and more! Thanks, TUR!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2016
9.7

Very pleasant staff members. Very clean facilities and amenities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.