Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Taupo Urban Retreat

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1031 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1031 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
15 Kwi 2017
4.0

Nicht nochmal! Mein 4er Zimmer mit privatem Bad hatte kein Fenster und war direkt am Durchgang zur Küche/Lounge gelegen. Somit hörte man jedes Mal die Tür und Abends/Nachts die Feierwütigen der Hausbar (sowas wie Nachtruhe scheint man hier nicht zu kennen). Der Toilettensitz war so kaputt, dass man sich nicht richtig draufsetzen konnte. Ein sehr enttäuschender Aufenthalt!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
9.4

Loved my stay here, first hostel experience for me and it was great. Friendly staff, cheap bar, really nice and affordable meal every night, would 100% recommend and would definitely return. Met some great people here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Kwi 2017
9.1

The people are awesome !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Kwi 2017
9.7

I had a great stay at Taupo urban retreat! Amazing location and the staff are more than happy to help out with any travel tips. The bar has cheap drinks and happy hour even cheaper! Warm showers ans a great feel to the place. Would stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
25 Mar 2017
8.6

Good location for most things around town. Friendly staff, generally very clean and tidy. Strong smell of gas in corridor areas!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Mar 2017
8.6

Lovely little place to stay. Staff were very nice and in a great location. Only issue was that there wasn't much natural light in the room we stayed in.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Mar 2017
8.3

The perks of this hostel are perfect location, good staff, very nice atmosphere (if you want to sleep it might get a little loud) and good wifi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jesspaxman
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
6 Mar 2017
8.9

Pretty good hostel and quite cheap too. Unlimited wifi, pretty big kitchen and good location. For the price it's much better than most hostels in taupo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Mar 2017
9.4

Friendly staff, cheap meal offers nightly, clean, roomy, perfect location. Recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lut 2017
3.7

lost my money in my my room,I took a bath around 20 minutes when I go out from bath room I lost my whole money. The security is very bad , I so scared , I not recommend this hotel

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.