Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tattva Design Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 3109 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 3109 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Kwi 2017
10.0

Perfect! Hiiiighly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • arturprovid
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Kwi 2017
10.0

Best hostel I've been in Portugal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Kwi 2017
10.0

El mejor alojamiento de estas vacaciones. Moderno, amplio, limpio, muy bien diseñado, cálido y lo más importante: atendido por un staff muy bueno y amable. Muy recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
8.6

El desayuno incluido está muy bien, el personal muy amable, pero no es el mejor hostal para conocer gente joven y echar fiesta.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Kwi 2017
9.1

位置其实不错的 走几步基本都能到 当然了 波尔图本身也不大。 房间很整洁,内含厕所和shower,很ok了。 staff很热情。 可惜的是 我衣服落在房间 写邮件去问能否帮忙寄回 却没有声响 even是说不行的回复。What a shame.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2017
10.0

Best hostel I've ever stayed at. Staff go way above and beyond what they need to do. Breakfast was jaw-dropping - I've been at nice hotels with far worse breakfasts. Location is really central and the rooms are super nice with comfy beds. I would 100% stay here I again if I come back to Porto!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Kwi 2017
9.7

Great hostel to stay in while visiting Porto. Staff is super friendly, the free breakfast is very good and the pub crawl is a whole adventure in itself! Will definitely be staying here next time I'm in Porto!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Kwi 2017
8.0

Enjoyed my time. A decent place with good vibes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2017
9.4

Goede locatie, dichtbij metrostation, net en zeer gastvrij hostel tegen een zeer betaalbare prijs. Belangrijk detail: fijne bedden, uitstekende douche.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
5 Kwi 2017
9.4

I spent 2 days in the beginning of April. Very well located. The free-breakfast clearly worth it . Few people in the welcoming area. Understandable bcz there is an awesome terrace, fresh and a very easy way to meet people from all over the world.Oh and and the beds are so comfy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.