Hostelworld.com

Tattva Design Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 2,495 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 2,495 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.3
Tattva Design Hostel Located at Rua do Cativo 26-28, , Porto.
Tattva Design Hostel
Portugal
Porto Porto 4000-160 Rua do Cativo 26-28
94% 2495
41.1442124 -8.6089468
Tattva Design Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Kwi 2016
9.7

Tattva is a really cool place. Super nice and super cheap - overall a great value. The rooms were nice and each had its own bathroom. The free breakfast was also really nice. I would definitely recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2016
10.0

Fantastic stay! The terrace has a nice view and enjoyable atmosphere. The ensuite rooms were great - didn't expect the curtains that came with the bed but it was a nice touch. I would certainly come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Kwi 2016
9.7

Had an awesome stay here!! The room was great and very clean, so nice to have an ensure instead of a dorm bathroom! The hostel facilities were absolutely great and I loved the atmosphere. The free breakfast was wonderful and the dinner with the staff were delicious, great deal, an awesome way to meet people and such a fun idea to be able to spend time with the staff! Staff were always super friendly and very helpful!! Shout out to Pedro for being such a great guy and making sure we had fun!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ramonvbarbosa464
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
20 Kwi 2016
10.0

Simplesmente ótimo, todos os funcionários muito atenciosos e tudo perfeito, com certeza quando estiver no porto vou ficar lá novamente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Kwi 2016
9.4

One of the best hostels I have ever stayed in! Nice common area, bright and cozy. The staff are all really friendly and helpful, always there when needed. The rooms are clean and tidy, Will definitely be back and recommend the hostel to anyone visiting Porto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
9.1

Hostel muito bom, bem localizado, limpo e staff simpática. Só faço uma observação em relação ao chuveiro, o chão fica todo molhado o que dificulta trocar de roupa e ao sair acabamos molhando o chão do quarto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Kwi 2016
9.4

Really beautiful hostel. Would strongly recommend for all age groups and anyone travelling either solo or in a small group.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Kwi 2016
10.0

Absolutamente sin palabras. Nunca había estado en un sitio similar. Todas y cada una de las cosas que tienen exceden las expectativas que tendías en un hostel. Las literas son muy cómodas y cuentan con cortinas, luz individual y dos enchufes, a parte de taquilla incorporada. Las duchas de las habitaciones son mejores que las de mi casa y super-comodas, tienen un restaurante que es una pasada; igual que su terraza y su personal es muy atento. No se me ocurre modo de mejorar este sitio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2016
10.0

Volveria sin dudarlo !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
10.0

Excellent hostel! Great location. Staff is amazing; multilingual, super helpful and fun. Beds are comfortable and come equipped with two sockets, a small fan, light and curtains. Ensuite Bathrooms were spotless. Great bar/restaurant with great bartenders. Full kitchen and laundry. Must do's are the free walking tour, dinner with the staff and the pub crawl. I look forward to staying there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.