Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tattva Design Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 3021 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 3021 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Ekwador, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2017
10.0

Un lugar totalmente recomendado para llegar todo el personal es muy amable y te ayudan mucho en todas las dudas que tienes

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lut 2017
10.0

One of the best hostels I've ever stayed in! It is very clean, the staff is extremely friendly and helpful, and it has great facilities and offerings. I met some very cool people here. I will recommend tattva hostel to all my friends :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Luksemburg, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lut 2017
9.7

Loved this place. Pretty design, nice rooms with individual curtain around bed, and huge separate locker to open with room card. Breakfast was also good, with quality bread and quite some choice :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mariecaro249418
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
18 Lut 2017
10.0

Rien à redire sur cette auberge. Le personnel est très accueillant. L'auberge est très bien située, proche du centre, de la gare et de la gare de bus. Les chambres sont spacieuses et rien ne manque (lits avec rideau, prises, tablette pour poser ses affaires, sèche-cheveux, lampe de chevet,......). Le petit déjeuner est très copieux. Je recommande vivement cette auberge!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Lut 2017
6.9

시설이나 청결도는 나쁘지않았다. 침대가 좀 삐그덕거린것쁀. 그런데 지금 상벤투 기차역이 공사중이라 밤에 오는길이 무서워요. 돌아가는길에 저는 치한 두명을 만났고 무서워서 4박을 다 못채우고 대로변의 호텔로 옮겼어요... 그외는 다 좋았습니다.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
9.7

It's a great hostel! I would stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lut 2017
10.0

It's the best hostel I've been. And since I've been traveling for 3 months, almost always staying in hostels, is quite much to say. The location is great and the facilities are perfect. Friendly staff and good atmosphère.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Lut 2017
10.0

Best hostel I've ever found

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Lut 2017
10.0

깨끗하고 시설이 정말 좋아요. 무료조식이 부페식이였는데 기대이상으로 잘나와서 놀랐어요. 저렴한 가격에 무료조식까지 최고의 호스텔이에요. 스텝분들도 친절하고 여러모로 만족스러웠어요. . The best hostel ever!! It's super clean and the beds are very comfortable. The free breakfast was fantastic.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
10.0

Muy bonito, agradable y buena relacion calidad-precio. Fantastico. Recomiendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.