Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tattva Design Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 3050 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 3050 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
18 Mar 2017
10.0

Very clean hostel, friendly staff, and good facilities! Position is awesome too, close to metro and the cathedral. Super recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2017
10.0

Really great interior/lounge areas, and outdoor patio. Our room was great, beds with curtains, fans, lights, and plugs, and nice balcony with a view. Stay was only tainted by someone showing in the middle of the night and throwing up on my clothes. But the hostel washed my stuff for free and came right up to clean the room. (And the guy ran away). Really nice having a convenience store next door also. Would definitely stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Mar 2017
10.0

Tattva was the best out of our 5 hostels we visited on the roadtrip! Gonna visit again for 100% sure 10/10 recommendation

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Mar 2017
10.0

Amazing experience here! The staff are friendly and helpful and everyone is very laid back! Whether you are looking for a party or relaxing time you can find it here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Mar 2017
8.3

I really enjoyed the free breakfast. The only thing is cleanliness in our ensuite bathroom but I think it was depend from the other girls of the 8 beds room, because in general the hostel was clean. Really close to são bento railway station and the famous bridge Luis I.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Mar 2017
9.7

perfect:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Mar 2017
8.0

环境挺好,氛围挺好。就是床太小

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
5 Mar 2017
9.7

Le dortoir était vraiment beau avec vue sur la ville. Que dire de l'immense terrasse sur le toit. Toutefois, un lundi soir de mars à Porto, il manquait définitivement d'ambiance...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Mar 2017
9.7

Excelente localização, perto de tudo, metrô e trem ficam perto, dá para ir andando para a estação S bento. Muitos restaurantes e bares muito perto do hostel. Excelentes acomodações. Hostel novo e limpo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Mar 2017
6.6

I thought the hostel wasn't very social and we didnt feel super welcome by the staff compared to other hostels in Portugal. The staff was helpful if you asked questions but it didn't feel like a family like the hostel in Lisbon. The beds in the female dorm were nice, but the ensuite bathroom was tiny and had no windows or ventilation so everything stayed wet. The hostel isn't very old but it looks a little run down. The breakfast was alright and what you would expect with a free breakfast.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.