Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tattva Design Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 3309 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 3309 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • alexrugby
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2017
6.6

This hostel wasn't for us, there was maybe too much emphasis on getting people involved in organised group activities, and not enough on the essentials for a traveller. Kitchen was dirty and not big enough for the hostel, baggage storage was good, big enough for a large backpack (and locks with a key card), and there were fans on the bed. However the floor was very broken in the room, which made it hard to make a quiet getaway in the morning. Close to the train station.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Jocor
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2017
9.7

Personnel tres gentil. Près de nombreux attraction à pied et près des stations d'autobus/métro. Endroit sécuritaire. Installation impeccable. Belle terrasse. Déjeuner inclus très varié !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2017
9.1

I stayed here 2 nonconsecutive nights. The first room (8 mixed dorm) was spacious with a great little balcony, individual bed curtains. The second room (10mixed dorm) was cramped, oddly organized, no curtains, very stuffy. Lockers were per bed and unlocked with the room key, a very nice feature. The rooftop deck was very nice. Welcome drink, inclusive linens and breakfast (quite a good one) were great. The hostel is in a convenient location and has a cheap airport shuttle as well

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2017
10.0

Super clean and super cool place. The terrace is perfect to chill out and meet other people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2017
10.0

Superbe auberge de jeunesse! Lieu très propre avec un personnel adorable et serviable. Les chambres sont très sécurisés avec des casiers personnels. Le petit déjeuner est très appréciable et le toit terrasse est tout simplement magnifique. Situé très proche de la cathédrale et de la gare, il est possible de se rendre partout à pieds.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sie 2017
9.7

Great hostel! The locker under the bed fit a huge suitcase and a duffel. You can rent towels for cheap too. The room was comfortable and the terrace was really nice to relax on. Definitely recommend the walking tour and the port wine tour they were informative and helped me meet people from my hostel and other hostels too. If I come back to Porto I will be staying at Tattva again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sie 2017
9.4

Beste Hostelbetten die ich je hatte :) Viel Platz für Aufbewahrung Sicher Sauber und viel Ausstattung gute Bar leicht Anschluss zu finden

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
9 Sie 2017
9.4

Ostello molto confortevole, pulito e con tantissimi servizi. Colazione abbondante e una bella terrazza in cui rilassarsi prima di cena.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2017
8.9

Cama confortável e lençóis limpos. Perto da estação de comboios. Pequeno-almoço bem nutritivo. Reservaria outras vezes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
8 Sie 2017
9.4

Everything is quite nice, just the toilet in the room is a bit smelly and the floor is not really clean. But you can get free drink per day:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.