Hostelworld.com

Tatiana Motel

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 94 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 94 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.7
Tatiana Motel Located at Apia, Fugalei, Apia.
Tatiana Motel
Samoa
Apia Apia Apia, Fugalei
77% 94
-13.8487260 -171.7593100
Tatiana Motel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Węgry, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
9.4

Tatiana is the best choice for backpackers on low budget. Nice staff, friendly family, helpful lady! Nothing extra, but its walking distance to everything. If I come back to Apia in my life again, I will definitely choose Tatiana again, highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Mar 2016
3.7

I got there late and left early. That is the best advice I can give. They have zero facilities.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
6.9

good service, the price reflect the facility, no wifi though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
8.9

Cheap and basic. Staff really friendly

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Lut 2016
8.0

The location is good, the breakfast simple but good, it's clean and good staff. So all in all a totally ok place. It's a good budget option and you get what you pay for, nothing more, nothing less. Although Apia is not the place to spend your time in Samoa this is a good place to start. The staff is wonderful!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lut 2016
9.7

Had a great stay at Tatiana's and even returned for a second stay. Breakfast is basic but delicious and always plenty of fresh fruit. Location is great- no more than 10 min walk to the city centre. The owner is really sweet and helpful. Definitely recommend this place for your stay in Apia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
17 Sty 2016
5.4

No swimming pool as advertised. Had to fight to get the type of room we had actually booked over this site. Staff weren't particulary friendly, room had stained sheets and walls and was very stuffy. Compared to the other places we stayed in Apia the standard here was very low.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
1 Gru 2015
8.6

Very friendly and helpful staff. Kettle available to use all day, and crockery/cutlery. Good value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • giuliana7523
  • Brazylia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
27 Lis 2015
7.1

Básico, localizado perto do centro de Apia. Cuidado com os preços, conversamos com algumas pessoas e cada um pagou um preço diferente pelo mesmo tipo de quarto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.