Hostelworld.com

Tatamka Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 1,265 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 1,265 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.1
Tatamka Hostel Located at Tamka Str 30, , Warsaw.
Tatamka Hostel
Poland
Warsaw Mazowieckie 00-355 Tamka Str 30
82% 1265
52.2371827 21.0250854
Tatamka Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Kwi 2016
9.1

Pretty quiet hostel (though I was there in low season), in a good location. Great kitchen, and good sized lockers in rooms. Nice having an ensuite shower and toilet to the dorms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Kwi 2016
6.9

It is a place where you go only to get over the night - not the slightest atmosphere at all. Close your eyes immediately. Leave immediately after waking up. Fine! But the staff at the reception was remarkably friendly and helpful!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2016
4.9

The personal is very anthipatic

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
10.0

I stayed for one weekend in a single room and the bathroom was downstairs but hey it is an hostel. As mentioned the hostel was clean, secure and the staff was very friendly. The only thing that sucked was the street noise in the morning but that was my problem because I always sleep with an open window.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2016
6.9

località, vicino al centro, circa un km dalla strada che porta al castello e alla città vecchia, a pochi passi dal museo chopina... le stanze non hanno il telefono . anche se rimani più giorni, non fanno giornalmente la pulizia nella stanza; ma nel complesso per chi, come me, cercava un posto dove dormire poche ore ma girare per conoscere la città, discreto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
9.4

It's was great and I will return for longer stay! In my travels in Europe I find hostel wifi in Germany bad, Warsaw a little better, and Lithuania super powerful! I suggest Tatamka try to get 25mb/sec upload and download speed. In Europe, I am most impressed by Lithuanian wifi in hostels and public free wifi. I suggest rocket fuel wifi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2016
8.6

Nice hostel and friendly stuff. Delicious brekfast.:D

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Kwi 2016
8.0

Nice hostel in the center of Warsaw! Everything is wihtin walking distance, the hostel is clean and the staff is friendly and helpful. There was no real atmosphere but I only stayed one night so it didn't bother me. Value for money is definitely good :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Mar 2016
8.0

Clean, friendly staff and comfortable rooms!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Mar 2016
8.9

Nice place to stay, cheap, near the city center, clean and nice staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.