Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 598 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 598 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Mar 2017
9.4

Ostello furibondo, atmosfera molto caratteristica e personale simpatico! Consigliatissimo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
9.7

Excellent stayed twice now June 2016 single room and January 2017 double ensuite. Rooms stylish minimal clean fresh homely. Bathrooms clean spacious no issues waiting when not ensuite. Good breakfast. Bar and event area, courtyard lovely spaces well styled. Staff amazingly friendly. Got us taxis phoned restaurants brought extra pilows helped with luggage etc. Area Oltrarno.. away from tourist spots near to numerous excellent local restaurants aperativo! Highly recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2017
8.3

Excelentes instalaciones, buen desayuno y el personal un amor, siempre dispuesto a ayudarte. Quizá lo único un poco malo es que el agua es tibia -no caliente- y al ser tan grande el lugar es un poco difícil sociabilizar si vas solo...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Sty 2017
10.0

Such an amazing hostel! Very welcoming and cozy upon arrival. In a more local type of neighborhood which I loved after seeing how touristy Florence can be. I absolutely loved Florence and getting the vibe of the quieter area was a great contrast to being in the highly populated areas. Ate amazing food right up the street. Friday they had a fun and lively party where lots of locals came and I met many good people and had a blast. The room and bed were cozy and spacious.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sty 2017
7.1

Lindo hostel con un rico desayuno pero uestra habitacion era la de 6 mixta y la puerta no tenia llave por lo que no era seguro cualquiera podia entrar.La entrada a la parte de hostel tiene clave pero siempre quedaba abierta pasando cualquier persona. La parte de teatro que es un bar funciona independientemente por lo que no se puede usar y no genera ambiente de hostel. Los baños del 1piso son malos y la ducha dura 5 segundos con agua fria. Hay que colarse a los baños del 2 piso.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
31 Gru 2016
10.0

Excelente atencion del personal y muy buen desayuno

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
27 Gru 2016
9.1

un gran hostel, esta alejado un poco de la estación de tren y del centro, pero no es tan grave. Hostel muy tranquilo, muy bueno todo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
23 Gru 2016
10.0

Es un excelente lugar sumamente acogedor, pero saben al final creo que para mi eso viene sobrando por qué lo que para mi fue lo más importante fue el explendido y maravilloso trato de la Co-dueña del lugar una persona súper culta con una excelente actitud hacia todos. Yo pasé el 24 de diciembre ahí y sin duda nos hizo sentir como en casa ya que hizo cena para la ocasión. Son pocas camas pero sin duda es el mejor hostal en el que me eh quedado. Gracias

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Gru 2016
10.0

I had booked 3 mix bedroom but actually stay alone for two nights, got a lot of privacy. Clean and beautiful place, awesome breakfast, supper supper nice staff. The first floor is a bar, there would be a good place to make friends. I will definitely recommend this place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Gru 2016
9.7

Great staff in a great area plus the bar is good

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.