Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 670 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 670 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Cze 2017
10.0

I love the staff, great breakfast, and I feel at home because I'm with the locals. The Interior design is one of the best I've seen in any hostel. Cheap to rent a bike, and great coffee.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2017
9.4

Struttura molto molto carina e curata nei dettagli. Fantastica la location. E la posizione è veramente strategica. Vicinissima al centro anche se Oltrarno. Come mia prima esperienza di vacanza da sola, direi che capitare al Tasso è stata la prima nota positiva di un meraviglioso soggiorno a Firenze. Top ragazzi!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Cze 2017
9.7

Fantastic hostel that was essentially the feel of a hotel. 5-10 minute walk from central Florence and located in a safe quiet neighbourhood. The staff were superbly helpful and the place was immaculately clean. The only reason it's not a perfect 10 was that the social scene was really dead and was difficult to meet new people. Definitely big value for your money here...would go back in a heartbeat next time I'm back in Florence.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Cze 2017
9.7

Great place to stay in Florence. The people running the hostel are very friendly and always ready to help or to offer a piece of advice on what to do in the city. The rooms and bathroom are confortable and very clean. i particularly enjoyed the terrasse and the great common room. The breakfast is simple but good. I recommend it for lonely travelers as well as for friends visiting Tuscany.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Cze 2017
10.0

One of the best hostels ive ever stayed at!👌🙏

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Cze 2017
10.0

Probably the best hostel I've ever stayed in. Impeccably clean, well located (close walking to tourist district but in a quiet area), and the atmosphere was so laid back. The (FREE) breakfast was nice, especially if you choose to take it out on the porch! I'd stay again in a heartbeat.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Cze 2017
10.0

Lo recomiendo, volveria

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
16 Cze 2017
9.1

Amazing hostel! Amazing decoration amd vibe. Lovely big kitchen- well equipped. Nice outside seating area and social space. If you go to florence you must stay here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2017
10.0

Excelente, la atención diez puntos, buena ubicación, limpio, agradable, completo. Los empleados se portaron excelente con nosotros, muchas gracias!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Cze 2017
8.9

Ho trascorso al tasso hostel una sola notte. Sono stata accolta con calore e gentilezza dal personale. La stanza era pulita,luminosa e ben arredata. La posizione non è centralissima ma sicuramente è il migliore ostello da me visitato a firenze fino ad ora. Il prezzo potrebbe essere un po' più fair...ad ogni modo consigliatissimo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.