Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tasman Bay Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 558 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 558 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
Tasman Bay Backpackers Located at 10 Weka Street, , Nelson.
Tasman Bay Backpackers
New Zealand
Nelson Nelson 10 Weka Street
92% 558
-41.2665335 173.2879114
Tasman Bay Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
17 Sty 2017
9.4

Lovely hostel, about a 20min walk into the city centre. Really appreciated the free chocolate pudding and ice cream.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sty 2017
9.4

Sehr schönes und sauberes Hostel. Toller Garten zum Entspannen, große Küche und netter Gemeinschaftsraum, in dem man beim allabendlichen Schokopudding-Essen viele Leute kennenlernt. Super nettes Personal. Ich würde jederzeit wieder hierher kommen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
10.0

Choc pudding is the icing on top!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sty 2017
9.7

Stayed here for a week and loved it. Its got a homey feel and everything is spotless, always cleaners around. The free pudding and device free area is such a great idea and had some great chats in those times. Reccomend this place for certain!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
31 Gru 2016
8.9

Pudim de chocolate e Nelson é a cidade mais amor do mundo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Gru 2016
10.0

Best hostel I've ever stayed at. Staff was incredible and the atmosphere was more comfortable than being at home. I loved everything about it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Gru 2016
10.0

A well organised hostel, right down to the small details e.g. wash baskets in laundry, hammock, puzzles in lounge. Staff provided us with excellent eat-out & activity suggestions. Free chocolate pudding nightly was a big winner for in-person social networking. WiFi worked great. We had two short stays in December 2016 and would happily return

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mzatynski7738
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
15 Gru 2016
10.0

STAY HERE! No brainer. Very obvious that the owners/staff take pride in this hostel and making it a comfortable place for travelers. Super clean, spacious, friendly. The chocolate pudding every night is delicious, but the best part is that it draws everyone into the common area at the same time. I met someone new every night! Great environment for solo travelers. Easily the best hostel I've stayed in. Thank you, staff!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
13 Gru 2016
8.0

Loved this hostel, really good vibes and very social! The hot pudding and social hour is great to meet people in the hostel. Location is also good being not too far from the town. Rooms had great bunk beds - only thing I would mark it down on is no lockers. Would stay here again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
12 Gru 2016
9.4

Staff are very friendly and helpful. Hostel is clean and comfortable. Kitchen facilities are very good. Free chocolate pudding for all guests every evening. Unlimited and free wifi. Bikes free for guests to borrow. Great atmosphere too. A fantastic hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.