Hostelworld.com

Tasman Bay Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 457 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 457 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1
Tasman Bay Backpackers Located at 10 Weka Street, , Nelson.
Tasman Bay Backpackers
New Zealand
Nelson Nelson 10 Weka Street
91% 457
-41.2665335 173.2879114
Tasman Bay Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
11 Maj 2016
8.9

Really nice hostel. No bunk beds apart from one in my room but all single. Not to far from City centre. Nice walks, kayaking is a must in Abel Tasman. The free breakfast and chocolate + ice cream was really nice. Kitchen a bit small if the hostel is busy

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
8.6

Great breakfast! Easy to check-in late or leave early. Great atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 27 Recenzje
6 Maj 2016
9.4

Verry nice Hostel. Verry good athmosphere but not the typical party-hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2016
9.4

Great place! The staff were really helpful and had great local knowledge to share. Chocolate pudding every evening, and a no device hour in the communal areas each night so that everyone actually chatted to each other :) Only a 5 min walk to the centre of Nelson, 5/5 would stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
29 Kwi 2016
9.1

Great hostel which is very relaxing and friendly folk that stay. Free fantastic chocolate cake and ice cream is great at social hour when everyone in theory should get off their phones which didn't always happen. Was further away than expected but my friend got us lost twice - however the guy at reception got the intercity bus to pick me up. I had a great stay, one of the best hostels I stayed at and people chatted with each other. Would definitely recommend staying here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Kwi 2016
10.0

Best hostel I've been to in New Zealand or Australia!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
24 Kwi 2016
10.0

This hostel is awesome. We got a double room and it was clean, spacious and warm. The bathroom facilities are always kept clean. Free choc pudding was a welcomed surprise and delicious!! Wifi was quick and available in rooms not just common area. Staff are super chill and friendly,very happy to help. Good atmosphere, good location. Would definetly recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
7.7

A good hostel but beds were very uncomfortable..... We woke up with sore backs, the mattresses were so thin you could feel the wood underneath you. Besides that nothing to complain! Nice space and good location :) I also heard that te beds weren't like this in every room, so maybe just bad luck.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
9.7

Great people, great atmosphere, free pudding and ice cream every night!! And very comfortable beds :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
11 Kwi 2016
10.0

Phenomenal hostel. The free cake mixed with the social hour is a fantastic idea. Never had an experience like it in a hostel. Also staff was beyond helpful with planning my days. Stay here if you can!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.