Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tasman Bay Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 710 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 710 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Wrz 2017
9.4

You can do a lot worse, but it would be hard to find a better place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • stephaniehottiger9496
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Wrz 2017
10.0

Super Hostel mit toller Atmosphäre. Perfekt um neue Leute kennenzulernen bei der abendlichen Social Hour!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Wrz 2017
10.0

Very clean, comfy room, good location, good atmosphere, nice staff, tasty chocolate pudding and breakfast, everything is perfect!!!!!!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2017
10.0

By far the friendliest hostel I've ever stayed in! The free pudding is not only delicious but also encourages people from all over the world to get to know each other. I felt very welcome and it was like a home away from home, even just for the two nights I was there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
11 Sie 2017
9.1

Very friendly hostel, close to both the coast and the town centre, sang happy to another guest one night we were their which was very kind and created a good atmosphere. Facilities were brilliant, room for 4/5 people to cook at once and provided free breakfast and pudding in the evening! Unfortunately our room was not made or cleaned when we checked in because the staff had forgotten about it and we had to ask for the bedding to be changed, this was the only issue we experienced.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Sie 2017
9.7

Fabulous hostel - really great atmosphere created by super friendly staff and guests, yummy free chocolate pudding and breakfast, very clean facilities and cheap laundry. It's not bang in the center of town but the short walk is more than worth it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2017
10.0

Excellent place to stay. I fully recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lip 2017
8.0

We stopped here for one night. We had the en suite room. Good facilities for cooking and. It too far from town for a nice walk in. The whole place was very clean and cosy and the staff were very helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
9.1

Tanya was super friendly and took the time to make sure we had everything we needed. Great set up for young travellers. We would recommend Tasman bay backpackers

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
17 Lip 2017
8.9

Free pudding in the evening which is really good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×