Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tarifa Melting Pot Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1977 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1977 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Kwi 2017
7.1

Pretty average hostel but clean. Location is ok. The rooftop is nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Kwi 2017
9.1

Good place to explore Tanger, I met a lot of great travellers there and had a really good time. The staff is nice and really helpful. Overall a relly good place, but a bit too expensive.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Kwi 2017
8.6

Relaxed welcoming atmosphere with your name written on a blackboard. Staff was chill and let us leave our stuff till our room was ready. Breakfast was great, coffee, eggs, toast, jam, butter... Would stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Kwi 2017
9.4

Ich habe meinen Aufenthalt im Tarifa melting pot hostel sehr genossen, auch wenn es nur sehr kurz war. Die Mitarbeiter waren supernett, haben einem sehr weitergeholfen, alles gezeigt und haben abends mit selbstgemachten Mojitos auch gleich Stimmung gemacht. Die Möblierung ist etwas veraltet, aber alles ist sauber, die Küche ist gut ausgestattet und es gibt sogar eine schöne Dachterasse.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2017
10.0

Mi estancia en Meltingpot ha sido inolvidable, viajaba en solitario pero allí encontré un ambiente tan familiar que volveré siempre que pueda, muchas gracias a Bilal y a Peter, son entrañables.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2017
10.0

Peter is the absolute g and makes the best mojitos ever! All the staff are super friendly and want to make you feel at home. One of the best hostels I've stayed in and that's saying a lot!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2017
8.0

Nice terraces, friendly and helpful staff. Need more toilets. Wifi patchy. Double room needs shelves.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Mar 2017
8.6

Too much hash in morocco meant I booked the hostel for the day before we arrived! Staff were great, they put us up in the staff accommodation. Clean fun hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
29 Mar 2017
6.3

No locker on the door, no security sistem. Anyone can come in without being check. The Place is look nice, but old beds and I also found an insects on my bed in the night making more difficult to sleep. Tarifa is amazing and I will definitely come back, but not this hostel

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
28 Mar 2017
8.9

really friendly hostel - central and 5 mins from beach and cool beach bars. nice rooms, everything is clean

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.