Hostelworld.com

Tarifa Melting Pot Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1,775 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1,775 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
Tarifa Melting Pot Hostel Located at Calle Turriano Gracil, 5, , Tarifa.
Tarifa Melting Pot Hostel
Spain
Tarifa Cadiz 11380 Calle Turriano Gracil, 5
90% 1775
36.0127621 -5.6062030
Tarifa Melting Pot Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
10.0

Wunderbares Hostel!!! Tolle Lage, absolut zentral und doch ruhig, die Atmosphäre rundherum zum Wohlfühlen, die Mitarbeiter sehr herzlich, offen und unkompliziert... Feels like coming home :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
6 Kwi 2016
9.4

Definitely the best hostel in Tarifa, I stayed at a few during my stay there. The staff is really friendly, there's a nice terrace and a room to chill in. Wi-fi is generally pretty fast. There's a well-equipped kitchen, too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2016
9.7

VERY good. no complaints. the people this kind of place attracts (low cost near morocco) are the interesting solo travellers. Your best bet in Tarifa.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
10.0

Super nette Atmosphäre ! Sehr sehr Freundliches und hilfsbereites Personal ! Küche super ausgestattet- Kaffee und Tee frei! :) ich komme gerne wieder !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
9.1

Awesome Hostel in the little town of Tarifa. Staff are friendly and approachable. Beds are comfortable and clean. Hot water seemed to run out after 5 or so minutes, but thas enough to shower! Would recommend :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Mar 2016
9.1

Nice hostel good mix of people, lots of kite surfers but also travellers, check out bolonia beach Roman ruins and the national park, would stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Mar 2016
9.4

The hostel is next to the Beach and ferry to Marocco is just 3 minutes away. There is a big kitchen and a big living room, as well as a table outside and the terrace, so there are a lot of common places inside the hostel. My room was spacious and We were 6 people, bathroom outside.The bed had a big locker under. Didn't like that there was no breakfast and not enough toilets(just one per floor and they are together with the shower, so if someone is taking a shower you can't use the toilet).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
9.4

Cool Hostel with amazing staff. It's only a few meters away from the beach, but also perfect if you want to go out. And.. from the rooftop terrace you can see Africa! I enjoyed my stay there a lot. If I'm ever coming back to Tarifa, I will definitely try to stay there :)) Rebekka

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2016
7.4

In Hostelworld it said Breakfast included, but it wasn't. Furthermore there were no lockers available. Overall it was alright.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Mar 2016
9.4

Location is very close to the ferry to Morocco. Friendly vibe from the staff & guests. A little chilly in winter.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.