Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tarifa Melting Pot Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1992 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1992 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
18 Cze 2017
8.9

The hostel has a great vibe, is like a 5 minutes walk away from the beach as well as from the city center, the beds are comfy and there is enough space for your backpack to lock in. The staff was very helpful and friendly, would always go back there!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2017
10.0

Le meilleur hostel de tarifa! Parfait pour passer de bonne vacances à bon tarif ,il s'agit d'une maison à 2minutes de la plage et de toutes commodités. Ambiance conviviale et familiale au rendez-vous grâce à un personnel génial. De plus beaucoup d'activités sont à proposer comme par exemple prendre des cours de kite surf ou la possibilité de réserver pour des excursions au Maroc... Et le soir fiesta garantie dans les nombreux bars à proximité! A recommander absolument! ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2017
10.0

Absolutamente recomendable!! la experiencia ha sido muy positiva, nada más que llegué al lugar se apreciaba el buen rollo y la buena atmósfera, total sintonía de las personas que estaban allí hospedadas con los amables y profesionales chicos que nos atendieron. No sólo estaba todo bastante limpio y super ordenado, sino que además en todo momento nos ayudaron con mapas, referencias y amabilidad.Además, las camas olían muy bien y se durmió plácidamente. Lo recomendaría sin dudarlo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2017
10.0

Super hostel! Je recommande vivement

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Cze 2017
10.0

Had a perfect stay! Great location, amazing people and staff, best mojitos, spacious rooms, relaxing roof top terrace, met the nicest people and had a great few days. Planned on staying one night, but extended my stay to 5 nights! :-D thank you guys for an amazing stay at your place and those happy days!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Cze 2017
4.3

No wi fi....for a few days!!! Disgusting Breakfast very bad

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
17 Maj 2017
10.0

Diese Unterkunft ist der Wahnsinn. Man fühlt sich sofort in der Melting Pot Familie aufgenommen und alle Mitarbeiter sind super freundlich und hilfsbereit. Jeden Abend sitzt man zusammen draußen und lässt den Tag ausklingen oder kocht gemeinsam in der wunderschönen großen Küche! Der Strand ist nur 5 Minuten zu Fuß vom Strand entfernt, was es zu einem Perfekten Standort in Tarifa macht. Ich komme auf jeden Fall wieder und freue mich jetzt schon auf den herzlichen & warmen Empfang im Melting Pot.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Maj 2017
10.0

Great atmosphere, great staff! Everyone felt like family here. It's an amazing place to meet new people and make new connections. I'm looking forward to the next time I'm back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2017
10.0

I really enjoyed my time staying that the Melting Pot Hostel. The location was great being right next to the beach and a good walking distance to the bus stop and the Old Town. The staff was wonderful, very welcoming, and informative. I want to come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2017
7.1

Pretty average hostel but clean. Location is ok. The rooftop is nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.