Hostelworld.com

Tarifa Melting Pot Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1,794 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1,794 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
Tarifa Melting Pot Hostel Located at Calle Turriano Gracil, 5, , Tarifa.
Tarifa Melting Pot Hostel
Spain
Tarifa Cadiz 11380 Calle Turriano Gracil, 5
90% 1794
36.0127621 -5.6062030
Tarifa Melting Pot Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Maj 2016
10.0

Lovely staff , great hostel. Can't wait to come back! Thanks 😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
7.4

Top location, nice room, lockers are great, nice staff, lovely terrace kitchen less well equiped (needs peeler for vegetables and little sharp knifes), shower mostly cold thank you!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Maj 2016
9.4

GREAT HOSTEL HOUSE ,CLOSE TO EVERYTHING , I DEFINITELY RECOMMEND THIS PLACE

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • gframe1495
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
9 Maj 2016
10.0

Great hostel. Meant to stay 1 night but Tarifa had way more to offer than I expected so I stayed for 3. The guys behind the desk are super friendly and definitely concerned about the well being of their guests. I'd definitely come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
9.1

really nice little hostel! the weather was quiet bad but I still had a fantastic time. The beach is beautiful and just 5 minutes away. I'd always come back

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • gdelbar
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 30 Recenzje
7 Maj 2016
8.9

esta muy bien, cómodas camas y agua bien caliente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2016
10.0

Posizione ottima, ostello pulito e fornido di tutto il necessario.. Ma sopratutto personale stupendo che riesce a farti sentire a casa. Non vedo l'ora di tornare.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Kwi 2016
10.0

Staff here was as good as you'll find anywhere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Kwi 2016
9.7

Loved this hostel. The staff were all super helpful and nice, the facilities were great, location very easy

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • GypsygirlFA
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
20 Kwi 2016
8.6

Perfect location to either catch the ferry to Morocco or just see the town of tarifa. I really enjoyed my stay here and I would recommend it

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.